25.Bölüm

152 6 4
                                    

Sabah Naruto ve Hinata birbirine sarılı şekilde kalkarlar Hinata kızarır.
Naruto bunu anladığı için üst üste espiri yapar ve Hinata'yı güldürmeye çalışır.

"Naruto-kun yola devam edelim mi?" Naruto kafasını sallar ve yollarına devam ederler. Uzun bir süre sonra bir yol ayrımına gelirler. "Hinata yollara bakarmısın?"dedi. Hinata başını sallayıp yollara baktı ve bir yolun onlar için daha iyi olacağını söyledi. Naruto yavaşça Hinata'ya yaklaşır ve elini tutar. "Hinata." Hinata başını hafifçe sallar. Birlikte ilerlerler.

**

Konaha'da her şey yolundaydı. Oda her zaman ki gibi antreman yapıyordu. Kunaisini hep olduğu gibi tam ortaya atmıştı. Onun için sıkıcı ama diğer her ninja için tatlı bir kız sesi duydu. Bu ses Sakura'ya aitti pembe kısa saçlarını sallaya sallaya ona yaklaştı. "Sasuke-kun sana katıla bilir miyim?" Onu umursamadan bir kuni dah attı. "Ne yaparsan yap beni rahatsız etme yeter."dedi.

Sakura hayal kırıklığına uğrasada bozuntuya vermedi ve oda katılmaya başladı. Sakura'nın attığı kunai Sasuke'nin kine çarpar ve Sasuke'nin kunaisi tam ortaya saplanır. Bir birbilerine bakarlar ve Sakura gülümser.

**

Naruto ve Hinata uzun bir süre ilerledikten sonra daha önce Watari Rayto ile karşılaştıkları yere gelirler. "Naruto-kun burası..." Naruto huzursuzca başını salladı. "Hım.... O adamla karşılaştığımız yer."

Bir and etrafta bir ses yankılanır. "Hürüsse, hürüsse, hürüsse, hürüssenai." Bu ses çok tanıdıktı Naruto alçak bir sesle mırıldadı. "Samako?!" Artık ses daha da yakindan geliyordu. "Naruto-kun tanıyor musun?" Naruto başını usulca salladı 'ölmüş olmalıydı' diye geçirdi içinden.

"Peki kim olduğunu söyler misin?"diye sordu Hinata. "Görevde karşılaştığım bir düşman ama onun ölmüş olması gerekiyordu." Hinata anlamayan gözlerle Naruto'ya bakar. "Neden ki?" Naruto önce olayı anlatır. Sonrada takım arkadaşı tarafından öldürüldüğünü söyler. "Ama bu-bu çok canice."

"Ama ölmedim aksine ben onu öldürdüm. Ah sanırım bide ondan bir şey (ç)aldım."der. Ve çok havalı bir şekilde gözlerini açar ve mangekyou sharinganı aktif olur. Naruto ve Hinata şaşkınlıkla kalakalırlar. "Se-sen nasıl bu i-imkansız."

"Naruto-kun iyimisin?" Naruto gözlerini sımsıkı yumar ve kuramanın gözlerine sahip olur. Naruto ani bir şekilde Samako'nun arkasında belirir. "Kapa o lanet gözünü."der. Ve sırtına rasenganla vurur. Samako vurmanın şiddeti ile biraz sendelenir. Kendini toparladıktan sonra hızlı bir şekilde Naruto'nun önünde belirir ve alaycı bir şekilde gülüp kunai Hinata'nın gözüne fırlatır.

"Hinataaaaaaa!!!!!!!!" Naruto ilkilerek uyanır ve koşarak Hinata'nın evine gider. Hinata bahçesinde Hanabi ile antreman yapar. "Ne he-her şey rüyamıy mış? Görev ve o kamp olayı!" Naruto sokak ortasında pijaması ile durduğu için Shikamaru'dan laf yer.

"Birileri Hinataların evinin önünde pijamaları ile duruyor. Hayırdır Naruto,yatıya mı geldin yoksa?" Naruto üstüne bakar ve ne bahane uyduracağını düşünür. O sırada Hinata'nın babası gelir. "Naruto! Kızlarımın evinin önünde pijamalarla ne yaptığını sanıyorsun. Yoksa..."

Naruto ellerini hayır manasında sallar. "Hoey ossan yanılıyorsun yok öyle bir şey. Hem Hinata hiçte benim tipim değil." İnce ve kırgın bir ses "Naruto-kun."der. Naruto arkasına döner ve elleri çalışmaktan yaralanmış Hinata'yı görür. "Ha! Hinata be-ben öyle bir şey demek istemedim."

Hinata ağlayarak kaçar ve onun peşinde Naruto özür dileyerek koşar Naruto'nun arkasında da Hinata'nın babası kovalar "Gel buraya seni gidi bacaksız!" Naruto sadece bağırıp özür dilieyip durur.

Narutonun tercihleri (Düzenlenecek)Where stories live. Discover now