3. Bölüm

357 20 4
                                    

Kakashi sırıtarak Tsunade'ye bakar.“Peki o zaman bende buraya gelme nedenimi sorayım.” Tsunade ellerini birleştiri ve çenesini ellerine dayar. “Buraya gelme nedeniniz belli. Hepiniz göreve çıkıyorsunuz.” Naruto  dehşetle bağırır. “Neee bu da mı gelecek!”

Tsunade sakin kalmaya çalışarak cevap verir. “Evet beğenemedin mi!”
Naruto karşı çıktığını belli eden bir ses tonu takınır. “Beğenemedim!” Sakura, Naruto'nun kafasına sert bir yumruk geçirir “Shannaroooo! Bir daha Tsunade-sama'nın yanında böyle patavatsızca konuşma!”
Tsunade, Sakura'ya övercesine kafa sallar. Lee hemen lafa atılır. “Peki görevimiz ne?”

Tsunade ellerini masaya indirir ve bir kağıt çıkarır. “Son zamanlarda Rüzgar Ulusun'daki özel teknik kullanıcıları kaybolmaya başladı.” O sırada Hinata uyanır.Tsunade Hinata'ya dönerek konuşmasına devam eder. “bu görevin kaptanı sensin Hinata.”
Sasuke, Naruto'nun kulağına eğilir ve fısıldar “Naruto, Hinata' dan uzak dur.” Naruto ona aldırmaz. “Bachan normalde bu göreve Ero-senin giderdi deyil mi?” Herkes başını öne eğer.
Naruto hüzünlü bir şekilde tebessüm eder. “Madem ki Ero-sennin bu görevde o kadar iyi o zaman biz de Ero-sennin'i aratmayız.” Hinata sessizce, “Naruto-kun.”der. Rüzgar Ulusuna doğru koşmaya başlarlar
..........................................................................................Rüzgar Ulusu....................

Sakura kayaların arkasından başını çıkarır ve etrafa bakar. “Buraya nasıl gireceğiz?” Naruto heyecanlı bir şekilde. “Benim bir planım var.”der.
Sakura kaşlarını çatar. “Gine aptalca bir plan yapma da..” Naruto asabi  bir şekilde “Neeeeee ben ne zaman aptalca bir plan yaptım ki?”der. Sasuke bıkkın bir tavırla. “Ne zaman yapmadın ki?”der

. Naruto öfkeyle konuşmaya çalışır. “Seni a..” Ama sözünü Kakashi keser. “Kavga etmenin sırası değil.” Naruto kızgın bir şekilde sorar. “Sense neden sürekli benim laf söyleyeceğim zaman araya giriyorsun?” Kakashi nutuk havasında cevaplar. “Naruto .....” ama bu sefer onun lafını Sakura keser.

“Didişmeyi bırakın” Bu sefer konuşmaya Hinata'da dahil olur. “Asıl sorun buraya nasıl gireceğimiz. Kimin lafını kimin kestiği değil. Özür dilerim Naruto-kun.” Naruto israr etmeye devam eder. “Dedim ya benim bir planım var!” Lee sıkıldığını belli ederek “Naruto -kun oraya öylece lak diye atlıyamayız”

“Ya beni bir dinleseniz.”

Narutonun tercihleri (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin