Yakalanmaç

131 8 1
                                    

Hinaru son hızla koşmak üzeredir. Naruto bağrarak koşuyor. " Hinaru - san kaç yaşındasın be." Hinaru gülerek. " 17 me yeni girdim ne olmuş. " Naruto başını iki yana sallayarak. "Ne mi olmuş? Hinaru - san 17 yaşındasın yani çocukca davranmayı kesmelisin." Hinaru bir anda durur. "Hahaha. Bunu bana diyene bir bak. " Naruto bir an durur ve. "Bakıyorum ve bir şey görmüyorum." Hinaru derin bir nefes alır ve heyecanla. "Görüşürüz." Diyerek kaçmaya başlar. Fakat yolda Choji'ye çarpar ve. " Önüne baksana şişko." Choji gözlerinde alev ile birlikte " Sen bana ne dedin." Hinaru içinden " Sıçtık." der. Ve tabana kuvvet koşar. Arkasına bakar vr şöyle der. "Ha! Peşimde bir sinirli Naruto ve birde gözlerinden ateş çıkan bir şişko var. " der " Ben şişko değilim sadece kemiklerim iri. "
" Ya tabi bende 6 yolun bilgesi." Hinaru sıçrayarak evlerin çatısına doğru koşmaya başlar. Tüm hızla parka gider. Çalıların arasında saklanır. Choji koşmaya devam ederken Hinaru'nun olduğu yeri geçer. Hinaru biraz bekledikten sonra çalıların arasından çıkar "Koş canım koş sen. Belki zayıflarsın." Bir anda omzunda bir el hisseder. " Ne o Choji ile tanıştınız mı? " Hinaru önce ilkilir sonra düşünür. " O şişko nun adı Choji mi? "
Naruto korku ile Hinata'ya bakar. " Lütfen bana Choji'ye şişko dedim deme. " Hinaru bir an durksar ve "Neden? Korktun mu." Naruto elini alnına vurur. "Şimdi sıçtık." Hinaru gülerek. " Duzeltiyeyim sen sıçtın. Çünkü gidip Choji' ye senin bana adının şişko olduğunu söylediğini söylicem."
" Hayır! "
" Evet. "
" Saçmalama. "
" Şaka be"
" Iyi ama senle işimiz var. Çünkü hastaneden kaçtın. Bachan çok kızdı. "
" Umrumda değil. "Ve Hinaru yine kaçmaya başlar. Naruto iki Kagebunshin çıkarır. İkisinide Hinaru'nun peşinde yollar ve kendisi aksi yöne koşmaya başlar. Uzun bir süre koşarlar.Hinaru'nun peşinden koşan Kagebunshinler bir anda yok olurlar. Hinaru olduğu yerde durur. " Hahaha. Sanırım bunshinleri sadece kısa bir süre tutabiliyorsun ha." Hinaru kendi kendine kahkaha atar.
"Demek delirdin." Hinaru hiç bir şey fark etmez ve. "Hayır. İki aptal beni hala bulamadı da ona gülüyorum. " Hinaru'nun gülmesi suratında donmustu.
" Neden herkes bana aptal diyor ki. "
" Çünkü öylesin."
" NE?!"
" Eyvah!"
Biri Hinaru'nun kollarını tutup kaldırınca Hinaru havaya tekme atmaya başlar. "Bırak beni Naruto seni var ya elime bir geçiryim sana ne yapacağımı biliyorum. "
" Hiç bir şey yapamazsın. "
Hinaru arkasına bakar ve karşısında Naruto'yu görür. "Sen bunshin misin." Hinaru'yu tutan Naruto gülümseyerek karşısındakini gösterir. Hinaru karşısına bakınca Naruto yok olur. " Yani gerçek olan sensin. "
" Ne sandın. " Hinaru gülerek. "Biraz canın acıya bilir." Naruto şaşırarak. " Ne. "
Hinaru, Naruto'nun kasıklarına tekmeyi geçirir. Hinaru yere düştüğü zaman arkasında ki Naruto'da kaybolur ve Hinaru bir anda kıpırdayamaz. Çalıların arasından bir ses gelir. "Hinaru - san oha diyorum sen bana ne yapmaya çalışıyorsun,ya kagebunshin olmasa, sadece acıyı hissettiğim için şanslısın." Bir başka ses. " Naruto çok zahmetlisin cidden ya."
" Shikamaru istersen bende sana vuryım ha? "
Hinaru sıkılmış olduğunu belirten bir sesle "Kesin sesinizi de bana ne olduğunu söyleyin." Shikamaru; "Kagemani no jutsu. Yani ben ne yaparsam sende onu yaparsın. "
" Kahretsin! " Naruto ayağa kalkarken
" Hinaru - san senden bunun acısını fena çıkaracağım."
" Ne yapabilirsin ki. "
" Bir günlük benim hizmetkârlığımı."
" Çok beklersin."
" Yoksa bunu başkalarına mı göstersem?"
"Neyi? " Naruto elindeki fotoğrafı Hinaru'ya gösterir ve Hinaru'nun gözleri fal taşı gibi açılır.
" Bunun nezaman çektin?"
"Sen uyurken."
" Benim odama mı girdin!"
" Hayır. "
" Peki nasıl çektin? " Naruto gözlerini kaçırarak
" Boş ver. " der
" Offf bir şartla o fotoğrafı yakacaksın. "
" Anlaştık. " Naruto Hinaru'yu evine götürür. Eve girdiklerin de Hinaru "Burda öküz mü yaşıyor? Ne bu böyle? Bana mı öyle geliyor yoksa o ramen kasesinde iç çamaşırı mı var? "Naruto hemen onları ortadan kaldırır. " Neyse Hinaru - san etrafı temizle. "
"Oldu başka?" "Hadi bakalım. Yoksa fotoğrafı çoğaltır her yere yapıştırırım."
Hinaru oflayarak işe koyulur. Her yeri ter temiz yapar. "Bitti mi hem bak günün de bitti saat 01:00 hadi ben eve gidiyorum." Naruto hemen atik bir hareket ile Hinaru'nun kolunu tutar ve "Hinaru - san istersen burada kal çünkü bu saatte bir kızın dışarı çıkması iyi değildir. " Hinaru düşünür ve " Sanırım haklısın ha fotoğrafı alayım ve kalacağım odanın anahtarını da." Naruto başını sallayarak istediklerini verir ve ikiside kendi odalarına geçer ve uyurlar.
Nasıl olmuş arkadaşlar uzun yazmaya çalıştım umarım beğenmişsinizdir.
Ve artık bölümler cumadan cumaya yayınlanacak. Görüşürüz.

Narutonun tercihleri (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin