2. Bölüm süpriz

532 24 1
                                    

Naruto koşarak Tsunade nin yanına gider karşısında Hinata'yı görür "Ha? Hinata?" Bir anlığına durduk dan sonra "Nasılsın Hinata?"der. Ve Hinata "Naruto - kun!" diyerek bayılır.

Herkes Hinata'ya bakar. Hinata bayılınca arkasındaki Sakura görünür. Sakura kapıya bakınca çok sevinir ve nerdeyse suratını kaplayacak şekilde gülümser. Naruto içinden "Sakura - Chan beni gördüğüne o kadar çok sevindi ki yüzü çok garip bir hal aldı."der.Naruto daha. "Sakura-Ch.."diyemeden Sakura onu ezip geçer. Naruto'nun arkasındaki Sasuke'nin yanında bir oraya bir buraya sallanır.

Sakura heyecanla "Sasuke-kun yoksa sen de bizimle mi geleceksin? Yuppii." der. Naruto öfkeyle bağırır. "Neeeee! Bu da mı gelicek!" Sasuke yarım ağız güler. "Tsunade-sama benim gelmemi özellikle istedi."der. Ve elini göğüs hizasında avcu açık bir şekilde açarak konuşur. "E tabi takımda bir aptal olunca zeki birine ihtiyaç duyulur nitekim takımları dengede tutmak gerekir."der. Sakura gülmeye başlayınca Naruto sinirlenir ve Sasuke'ye tip tip bakmaya başlar.

Sasuke,Naruto'yu daha da kızdırmak istercesine onunla daha da uğraşır. "Ne o canın kavga mı etmek istiyor?" Naruto ellerini sıkı bir şekilde yumruk yapar. Kendini daha fazla zapt edemeyeceğini anlar. "Neden olmasın o yamuk yüzündeki yamuk gözünü kendi ellerimle morartmak istiyorum." Sasuke alayla konuşur."Buraya gelde kim kimin yüzünü morartiyor görelim."

Sasuke ve Naruto bir birine doğru koşmaya başlarlar. Tsunade müdahale etmek için tam ayağa kalktığı tam o sırada Lee aralarına girer. "Burası kavga etme yeri değil." Sakura elini kalbine koyar ve derin bir oh çeker. "Tam zamanında geldin Lee-san. En azından birileri kavga etmenin iyi olmayacağını anlaya b-"

Lee ellerini beline yerleştirir. "Burada Hokage-sama nın huzurunda kavga edemezsiniz! Asıl kavga gün doğarken olucak. Gençliğin ateşiyle yanıp tutuşun." der ve Sakur'nın ağzı bir karış açılır. "Siz erkekler gerçekten de aptalsınız." Naruto şaşkın bir şekilde "Gün doğarken mi?"der.Sasuke elini cebine atar ve yan pozisyond durur. "Ben gün doğarken hiç bir yere gelmiyorum. Siz artık gün doğarken ne yapacaksanız..."

Naruto dişlerini sıkarak tıslar. "Seni adi..." İçeri Kakashi girer.Kakashi(Gülerek ) "Selam." der. Yerdeki Hinata'yı görünce "Anlaşılan Naruto'da burada"der. Sakura ve Naruto bir ağızdan. "Kakashi.sense!"der. Sasuke ise umursamaz bir şekilde "Kakashi"der. Kakashi alaycı ince sesi ile "Oooo evet bir sorun mu vardı?"der.

Sakura telaşla cevap vermeye çalışır."Ha- Hayır sense." Naruto ona nazaren gayet rahat bir biçimde cevap verir. "Evet!" Sakura ve Sasuke ölecek gibi Naruto'ya bakarlar.Kakashi meraklı ve tehditkar bir edayla Naruto'ya yaklaşır."Ne vardı?"
Naruto yutkunur ve sağ-sola bakınır. "Şey bulamadım ama bir şey vardır mutlaka" Sakura,Naruto'nun ağzını kapatarak zapt etmeye çalışır ve bir yandan da Kakashi'ye cevap vermeye çalışır. "Hi- Hiç bir şey yok."

Beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin.

Narutonun tercihleri (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin