1, 58 Bin olmuşuz!!!

101 7 7
                                    

Sabah 8:30

Naruto antreman yapıyor.
"Naruto-kun." Naruto arkasına dönünce karşısında el sallayan Hinata'yı görür. "Hoeyy. Hinataa."diye bağırıp el salladı. Hinata el sallamayı bırakır ve Naruto'nun yanına ilerler. "Hinata napiyorsun köyden bukadar uzakta?" Hinata utanarak "Naruto-kun bende sana katılabilir miyim acaba?"der. Naruto 32 dış güler. "Ta-tabiki Hinata."

Naruto şaşırmışdı genelde Hinata onunla pek fazla konuşmazdı. "Evet Hinata teke tek taijutsu yapalım mı." Hinata sadece son iki kelimeyi duyar. Yüzü kıp kırmızı olur ve utanarak sorar. "E- efendim Naruto-kun?" Naruto büyük bir gülümseme ile tekrar eder. "Diyorum ki; Teke tek taijutsu yapalım mı?"

Hinata sakın olmaya çalışarak başını sallar. "Hinata kız dahi olsan acımıycam. Ama fazla ileri gidersem söyle lütfen canını acıtmak istemem." Hinata samimi bir gülüşle. "Naruto- kun asıl ben fazla ileri gidersem söyle biliysun ki byakuganım var. Chakra yollarını kapaya bilirim yada kritik vuruşlar yapabilirim."

Naruto büyük bir kahkaha atar Hinata ne olduğunu anlamaya çalışır ama bir şey anlamaz. Naruto gülmeyi kesip "Ahh. Hinata beni yenebileceğini mi düşünüyorsun yapma." Hinata yarım bir gülümseme ile. "Naruto- kun bildiğin üzere taijutsu da az da olsa iyiyimdir." Naruto ve Hinata bir birlerine vurmaya başlarlar.

Hinata hızlı bir şekilde Naruto'nun karnına vurur. Naruto kendini toparlayınca Hinata' nın bel boşluğuna tekme atar. Hinata can acısıyla geri zıplar ve boşluğunu tutar sonra byakuganını aktif hale getirir. Naruto'nun bir kaç chakra noktasını etkisiz hale getirdikten sonra Naruto'ya önce sağdan sonra da soldan bir tekme atar.

Tam ortaya gelince de yerden destek alarak Naruto'nun karnına tekme atar. Naruto tekmeler sayesinde havada uçarken, Hinata, Naruto'nun sırtına tekmeyi geçirir.Naruto biraz sendeledikten sonra Hinata'nın omzuna sert bir yumruk atar. Hinata omzunu sıvazlayarak geri adım atar.

"Sana sert olabilirim demiştim değil mi?" Hinata yok olunca Naruto son anda anlar kage bunshin olduğunu. Ama geç kalmıştır. Hinata büyük bir cesaret göstererek Naruto'ya arkasından sarılır ve kulağına fısıldar. "Kaybettin Naruto-kun." Naruto önce şaşırır sonra bir anda kendini yerde bulur. Hinata tam da sırtına hakke kusho ile vurmuştu.

Naruto sonradan anladı neden ona kaybettin dediğini. "Ahh! Hinata bu haksızlık. Beni şaşırttın!" Hinata başını öne eğerek elleri ile oynamaya başlar. "Üzgünüm Naruto-kun. Sadece pes etmeden bir şeyler yapmak istiyorum ve sena demek istediğim bir şey var."

Naruto meraklı bir şekilde sorar. "Ne söylemek istiyorsun Hinata?" Hinata tüm cesaretini toplayıp ellerini yumruk yapar ve başını öne iterek bağırıt. "Ben seni se-"

Hinata'nın sözünü kesen şey Sakura'nın sesidir. "Hinata! Naruto!" Naruto büyük bir neşe ile Sakura'ya bakar. "Saaakura-chaan. Hoş geldin." Hinata başını öne eğer ve içinden 'Naruto-kun Sakura- san ı seviyor' diye geçirir. "Tsunade-sama sizi çağrıyor ikiniz göreve çıkıyorsunuz."

"İkimiz mi?"
"İ-kimiz mi?"

Narutonun tercihleri (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin