6 - Janell...

79 6 0
                                    

- Dylan P.O.V.

Luidkeels zingen we met zijn allen mee met de top 100 nieuwe liedjes op Radio Californië als Jared tegen Nate schreeuwt dat de radio even wat zachter moet.
Het volume ging van 100 naar 10 en ik had zo'n gevoel dat ik wist wat er zou komen.
"Dyl, wie was die chick?" Vraagt Jared vanaf de achterbank.
Ik wist dat iedereen het had gezien maar ik deed alsof er niks was gebeurd en negeerde de vraag compleet.
Vanaf het moment dat Janell de wc in kwam lopen was ik Mary totaal vergeten.
Ze is prachtig. Ze had mooie donkerbruine ogen en lang donkerbruin haar tot op haar middel. Ze was slank van zichzelf en ze had mooie rondingen. Een volle c cup borsten ( gok ik) en een mooi zandloper figuur.
Ik heb er echt zin in om de zomer met haar door te brengen. Ik vraag me af hoe oud ze is.
Ik denk weer aan het moment dat ik haar tegen me aan trok toen ze haar evenwicht verloor. Ik kan mijn gedachten maar niet van haar afhouden. Ik wil haar zo graag beter leren kennen.
Ik voel nog hoe ik haar lichaam tegen de mijne aandrukte en haar mondhoek kuste.
Ineens uit het niets geeft Jared me een stomp in mijn noten. Als reflex drukte ik mijn handen tegen mijn pik. Alsof alle lucht inhoud uit mijn longen werd geslagen. Na een halve minuut kreeg ik eindelijk weer lucht en de pijn begon langzaam weg te ebben.
"Jared waar kwam dat godverdomme vandaan?!" Schreeuwde ik.
"Je reageerde niet op mijn vraag en toen kreeg niemand meer contact met je dus bedacht ik het zo te doen."
Hij zat gewoon te lachen die idioot.
"Die chick is Janell." Zei ik.
"Je weet dat je Mary als je vriendin hebt, Of ben je die al weer vergeten?" Vraagt Carlos.
"Jongens, Ik hou van Mary. En zo'n meid die ik net heb ontmoet brengt daar niet ineens verandering in."Zei ik hoopvol maar ik had zo'n idee dat Janell nog wel is voor problemen kon gaan zorgen. En eigenlijk vond ik dat totaal niet erg. Ik bedoel mijn gevoelens voor Mary waren voor we op de Road trip gingen al vervaagd. En ik hou echt van haar hoor, daar ligt het niet aan, maar gewoon niet echt meer op die manier. Ik begin steeds vaker te merken dat ze pas 16 is. Als ze zich nou is wat volwassener ging gedragen. Ik weet dat dat mijn eigen schuld is, dit wist ik al toen ik 2 jaar geleden een relatie met haar begon ik had nooit gedacht dat ik me er zo aan zou irriteren. Dat ik wat met haar begon gedroeg ik me als een veertienjarige. Nu twee jaar later ben ik 20 en zo gedraag ik me ook. 'Ik ben in een korte tijd volwassen geworden.' Besef ik.

Say Love.Where stories live. Discover now