4. Street 21

99 25 4
                                    

Dupa vreo 15 min Eden m-a chemat la masa. Era extraordinar de buna. Gateste genial. E ora sapte si putin. Nu e inca 'ora de culcare' si nu am chef sa stau in casa. Voi merge putin pe balconul din camera.
Ce frumos se vede cerul. E deja apusul. E mai special aici. Atatea culori...combinate. Acasa vedeam rar asa apusuri. Parca nu ar fi aceelasi cer. Cate stele asa stralucitoare. Acasa nu era nici una. Oare ce a spus Eden cand mancam? Nu prea am fost atenta sincer. O sa aflu maine. Mirosul florilor imi fura orice gand. Nici nu am mai vazut astfel de flori pana acum. Totul e diferit aici. Ah...E deja ora zece. Cand stau aici nu mai tin notiunea timpului. Minutele si secundele sunt o iluzie. Cel putin asta credeam cand eram mica si ma uitam pe jetix la desene animate. Ma simt ca atunci. Doar eu. Fara niciun sentiment. Ma simt plina de energie. Nu pot sta in casa. Imi iau haina si am plecat sa ma plimb. Zis si facut.

- La plimbare? Zice Eden cand ma vede ca ma indrept spre usa.
- Cred ca da. Nu voi sta mult, paaa. Zic eu iesind pe usa.

O strada draguta. Nu stiu cum se cheama sau daca are nume. Multe porti inalte cu gratii lasandu-te totusi sa observi mici detalii. Nici macar cainii nu latra, doar stau tacuti si te privesc cum mergi. Putin ciudat. Dar linistea nu ma deranjeaza. Felinare negre cu raza de lumini albe erau destul de dese. Luminile caselor de pe strada sunt stinse, nu toate, unele. Ce devreme se culca oamenii pe aici.

In fata, nu multi metri e un colt. Poate aflu numele strazii
"Street 21", interesant. Parca cunosc numele. Eh, nu imi vine acum lasa. Probabil l-am confundat. Nu merg de mult timp si incep sa ma plictisesc, tipic mie. Strada nu se termina aici dar nu mai am chef sa merg plus ca mi-e frig. Imi scot telefonul din buzunar si castile. Imi place muzica rock. Nu cred ca e satanista. O sa ma intorc acasa.

Nimic nu o sa fie ca inainteحيث تعيش القصص. اكتشف الآن