11

2.8K 232 89
                                    

Otelden içeriye girerken heyecanımı bastıramıyordum. Roxy'nin dediği gibi kendimi gizli ilişkimi yürütmeye çalışan bir çocuk gibi hissediyordum. Az sonra sevgilimle görüşecekmiş gibi heyecanlıydım. Hatta ondan bile daha fazla heyecanlıydım.

Az sonra hayatımı adadığım kızımı görecektim. Aylar sonra onu sımsıkı sarıp koklayacaktım. Ardından gidip Luke'un kıçını tekmeleyecektim.

Aşçılara selam verdikten sonra hızla mutfaktan çıkıp merdivenlere yöneldim. Sonra oda numarasını hatırlayıp bundan vazgeçtim ve asansör düğmesine bastım. Mutfak çalışanlarının girdiği kapıdan girmek bile gerginliğimi katlamaya yetmişti. Kimseye görünmemem gerekiyordu. Calum ve Ashton beni idare edeceklerdi. Ama ne kadar idare edeceklerini bilemiyordum. Bu yüzden Ella'ya mesaj attım.

"Selam El. Beni bugün idare edebilecek bir tweet atabilir misin? Kızımla bir gün geçirmek istiyorum ve C ile A beni ne kadar idare edebilir bilmiyorum."

Dudağımı dişlerken cevap geldi.

"Tamamdır. O küçük cadıyı benim için de öp. ;-)"

Luke, koca popolu Hemmings şu lanet gülücüklerden herkese bulaştırmıştı. Roxy ile Ella çok iyi bir tanışma geçirmemişlerdi. Tanışmanın sonunda Roxy'nin elinde Ella'nın bir tutam saçı vardı. O saçın bir tutam olduğunu umut etmeye çalışıyordum. Gelen twitter bildirimine baktım.

"Ne güzel bir gün. Özellikle de @Michael5SOS ile birlikteysen. ;-)"

Gülümsedim. Ella bana bir gün değil birkaç gün bile kazandırmış olabilirdi. Onun bu iyiliğini unutmamam gerekiyordu.

Odanın kapısını tıklattım. Annem kapıyı açıp içeriye geçmem için kenara çekildi. Odaya girdiğim anda her şeyi unutmayı başarmıştım.

"Baba!"

Yataktan fırlayıp üzerime koşan kızım için eğildim. Onu yakalayıp kucağıma aldım ve sarılıp etrafımda döndürdüm. Kollarını bana daha da sıkı dolayıp kahkaha atmaya başladı.

"Baba yakalanacağız. Dur."

Yatağa oturup onu da kucağıma oturttum ve bozulan saçlarını düzelttim. Hala aynı kahverengi buklelere sahipti. Sadece en son gördüğüme göre daha uzundu. Bir de görmek istemediğim mor bir tutam vardı. Kötü örnek teşkil eden bir babaydım ve bundan nefret ediyordum. Yeşil gözleri benimkilerle buluştu. kırmızı dudaklarında küçük bir tebessüm oluştu.

"Seni özledim yakışıklı."

Eğilip onun burnunu öptüm ve "Ben de seni özledim güzellik." dedim. Annem çantasını alıp bize "İki saat sonra gelirim. Biraz da birlikte takılırız. Roxy ve benim kaybolduğumuz fark edilmemeli." dedi ve odadan çıktı.

Bu hayattan nefret ediyordum. Kızımla doğru düzgün görüşememekten nefret ediyordum. Luke'dan nefret ediyordum. Onu affetmem için hiçbir çabada bulunmamasından da nefret ediyordum.

"Ella'nın attığı tweeti gördüm."

Kollarımı ona dolayıp "Yazmasını ben istedim." dedim. Roxy'nin kaşları çatıldı. "Ama hayranlar seni bir groupie ile takılıyor sanacak. Seni olmadığın biri olarak tanıyorlar. Sana olumsuz eleştiri mesajları atıyorlar ve bundan nefret ediyorum." dedi.

Haklıydı. Son zamanlarda en çok eleştiri mesajı bana geliyordu. Bu yüzden sosyal medyadan uzaklaşmıştım ve uzaklaşmam durumu daha da kötüleştirmişti. Şimdi de grubu dağıtmaya çalışan ve hayranları umursamayan biri olduğum düşünülüyordu. Bırakmamı isteyenler ve beni bunun için destekleyenler de vardı ama ben hep bardağın boş tarafına bakan biriydim.

My Little GirlHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin