Q&A ↖(^ω^)↗

1.6K 130 69
                                    

Menționez nu am plănuit un Q&A...dar am scos din discuțiile private cu voi câteva întrebări interesante pe care le-am primit destul de des.
Sper ca asta lămurească orice curiozitate legată de această carte sau de mine.

*O păstrez anonimatul deoarece unii aveți niște nume demne de spânzurătoarea...:))
____________________________
Q: Cum ți-a venit ideea pentru A Strange Summer?
-Crezi sau nu, din plictiseală. Nu aveam ce face și am zis să încep o poveste. Surprinzător, are un succes pe care nu mi l-aș fi imaginat niciodată. Sâmbătă (25 octombrie 2015) am avut un șoc când am văzut că această carte a ajuns Locul 1 în Ficțiune Adolescenți.

Q: Care a fost prima ta carte scrisă? E publicată pe Watt?
-Era. "Britney - Magie în NY". Am scris-o și rescris-o de o sută de ori încă din clasa a șaptea și a fost prima carte pe care am publicat-o aici.

Q: De ce fantome?
-Îmi plac fantomele. Îmi place tot ce ține de supranatural de fapt. De-aia sunt așa paranoică :)) La mine când aud sunete sau se ia curentul e clar: fantome/demoni :))

Q: Ce s-a întâmplat cu Lex?
-Nu e foarte complicată povestea lui Lex, dar nu spun nimic despre asta. El e misterul cărții.

Q: Ești foarte talentată la scris! Câți ani ai?
-Am 18 ani, dar vârsta nu are treabă cu scrisul. Nu sunt ani de experiență, crede-mă :))

Q: Știu sunt frați...dar Tyler și Eve vor fi împreună? Sunt prea drăguți!
-E în curs de gândire problema asta :)) Pot spune că soluții există, dar rămâne de văzut. Mai e un drum lung până acolo și nu totul are happy-end.
*Deci şi Ty o afle asta?
-Inevitabil, da. Mai târziu totuşi (>^ω^<)

Q: Ce faci când nu mai ai idei? :))
-Pfoai, am cele mai mari dureri de cap atunci. Numai la asta mă gândesc. Și e greu...foarte greu, de aceea mai postez întârziat (în afara altor probleme).

Q: Lex sau Tyler?
-Nu pot alege, sunt total diferiți. Tyler e genul de playboy-idiot iar Lex e un dulce.

Q: Cum te motivezi cu privire la scris? La o carte nouă de exemplu?
-Îmi spun că merită încercat. Că dacă există o singură persoană care citește și îi place ceea ce am scris, pentru mine e de-ajuns.
*Dar la cele vechi? :))
-"Există persoane care adoră cartea X. E păcat s-o abandonez".

Q: Cum te descurci cu haterii?
-Mă crezi sau nu, am întâlnit maxim cinci. Și mă descurc foarte bine, îmi plac oamenii care-și spun părerea, fie ea pozitivă sau negativă. Însă mesajele fanilor care îmi iubesc cartea îmi oferă maximă încredere. So I let the haters hate :))

Q: Eu sunt în ceață, tot ce am înțeles din relația lui Eve și Ty e sunt frați. Îmi poți explica toată treaba asta?
-Pentru început Tyler a fost mințit că mama lui naturală a murit, dar el nu știe asta. Eve a crezut că sunt frați VITREGI, deoarece Helen a devenit mamă vitregă pentru Tyler, știi bine că a aflat asta când a mers la înmormântare și a văzut poza mamei ei. Ulterior... după ce i-a povestit tatălui ei că poate vedea fantome...acesta i-a explicat motivul REAL al despărțirii părinților săi. Iar aici vine povestea cu moștenirea genei lui Natalie și aventura lui Helen cu Dave (tatăl lui Tyler). Prin urmare Helen este mama NATURALĂ a lui Tyler, dar și a lui Eve (diferența dintre cei doi fiind de un an și câteva luni).

Q: Ce sfaturi ai pentru cei care nu știu cum înceapă scrierea unei cărți?
-Totul e simplu, trebuie să creezi povești pe care ai vrea tu să le trăiești, iar personajele și tot ce ține de ele să fie de fapt oglinzile fiecărei părți din tine și din sufletul tău. Orice idee "proastă" poate fi de fapt genială.

Q: De ce așa idiot Tyler ? :))))
-Lol xD. E un idiot simpatic, e genul acela de idiot după care pur și simplu nu-ți poți lua ochii. Un idiot care te face să râzi din nimicuri. E imposibil să nu-ți fie drag :))

Q: Cum ai toate ideile pentru replici? Majoritatea sunt amuzante :))
-Mă pun în pielea personajelor. Eu sunt o fire mai idioată și nebună (cu cei apropiați) așa că replicile alea mai haioase (sau idioate) adesea sunt cele pe care le-aș spune eu în situația respectivă.

Q: Ce le spui cel mai des fanilor cărților tale?
-Ceea ce simt. Le sunt recunoscătoare, le mulțumesc din suflet și îi iubesc ♥♡♥

______________________
Păăăi...cum am spus, sper v-am satisfăcut majoritatea curiozităţilor.

~LY. ♥♥♥

A Strange Summer (Book 1&2)Where stories live. Discover now