7 ♡

2.8K 209 15
                                    

Pe moment nici nu ştiam cum să răspund unei astfel de...concluzii.

Primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost cuvântul imposibil...pentru că era imposibil.

În viaţa mea nu fusesem îndrăgostită şi nici nu-mi plăcea sentimentul, după descrierile celorlalţi. Certuri, apoi împăcări...probleme şi iar probleme, timp pierdut pentru că mai devreme sau mai târziu relaţia se sfârşeşte.

Nu sună deloc drăguţ.

Acum îmi spune Ish că eu sunt îndrăgostită.
De unde până unde?
Nu simt nimic asemănător cu iubirea faţă de idiotul de Tyler.
E un idiot pervers, după cum am spus în repetate rânduri. Nu îmi place de el în felul ăla şi îndrăgostită nici pe departe. Sunt conştientă că suntem fraţi şi nu sunt atât de idioată încât să-l iubesc mai mult decât un frate. Nici ca frate nu-l iubesc, ca să fiu sinceră.

Prieteni. Punct.

-Ok, eu una cred că ai băut prea multă şampanie şi ar trebui să mergem la cabană.
-Iar eu una cred că şi tu eşti de acord cu mine dar nu vrei să recunoşti.
-Uite Ish...nu ştiu cum de ai tras concluzia că aş fi îndrăgostită de el, dar -
-Hă !? Dumnezeule Evelyn, ai fost total absorbită de sărutul ăla! Am văzut cu ochii mei că te bucurai din plin şi să nu mai zic că-ţi doreai să continue aşa la nesfârşit!

-Nu-mi doream nimic! Şi ei bine da, dă-mă în judecată că nemernicul ăla sărută al dracului de bine! Sărută-l şi ai să vezi că-ţi va plăcea şi ţie. Dar nu sunt îndrăgostită, bine? Scoate-ţi ideea asta stupidă din cap.

-Când o să realizezi asta? Îţi iei prea multe măsuri de protecţie, Eve...iar măsurile de protecţie în dragoste sunt cele mai fatale. O să-ţi pară rău cândva.
-Îmi vorbeşti din poveşti deja. Repet că nu sunt îndrăgostită. Îţi amintesc că -
-Da, da...ştiu deja toată fraza: "suntem fraţi, iar sângele mamei curge prin noi". Am înţeles asta, dar tu nu înţelegi că -
-Acum îmi spui prostia cu "în calea dragostei nu poate sta nimeni şi nimic"...
-Exact!

-Ok, las-o baltă. Nu înţelegi că am lucruri mai importante decât îndrăgosteala şi să fii sigură că nu m-aş îndrăgosti de un playboy ca Tyler. Şi din nou, să fii sigură că dacă ar fi adevărat ce spui, faptul că suntem fraţi...crede-mă, ar sta în cale.

-Cum zici tu, dar m-ai înţeles greşit. Eu nu susţin ideea unei relaţii cu el, sunt un pic împotrivă...dar susțin recunoașterea sentimentelor. Totuși, ai grijă ce faci, Evelyn, pentru că nu prevăd tocmai un final bun. Să nu-mi spui că nu te-am avertizat.

-Eu nici măcar începutul nu mi-l pot imagina, darămite finalul. Deci stai liniştită Ish, chiar nu sunt îndrăgostită de el. Şi sărutul de mai devreme? Da, cum am spus...sărută al dracului de bine. Încearcă şi-ai să vezi de ce am fost atât de absorbită cum ai spus tu, iar asta n-are treabă cu îndrăgostitul.
-Nu mersi, am să zic pas.
-Hah, treaba ta. Oricum, ce e important...e că mi-a reuşit răzbunarea. Planul tău chiar a fost genial!
-Şi ai şi profitat de planul ăsta genial, Eve.
-De fapt, practic m-ai obligat să profit de el, îi reamintesc zâmbind.

A strâmbat puţin din nas, apoi a continuat:
-Îmi pare rău că am pierdut informaţiile, dar o să iau cartea şi o s-o recitesc.
-Da, nenorocita aia ne-a auzit vorbind...ah, câteodată tare îmi vine să mă înfig în extensiile alea ale ei şi să nu-i mai dau drumul.
-Măcar le mai ai pe ale tale.
-Noroc că nu aveam ce face acasă. Am notiţele...plus un jurnal care după spusele tatălui meu e ca o enciclopedie a fantomelor...
-Şi care e acasă la Tyler, mă completează Ish rotind câteva şuviţe de păr pe degete.
-Mda. Mă pun pe treabă. Merg la nişte....ăăă...oarecum vechi prieteni.

A Strange Summer (Book 1&2)Where stories live. Discover now