1.

2.1K 186 36
                                    



Bylo krásné odpoledně kolem pěti hodin, když se hnědovlasý, modrooký chlapec dostavil ke své kamarádce se šťastným úsměvem na rtech.

"Ahoj." pozdravila Lucy svého nejlepšího kamaráda a pozvala ho dovnitř. Znali se spolu už dlouho a rozumněli si, lépe než kdokoliv jiný. 

Modrooký se posadil na sedačku a podíval se na zatím vytvořenou práci. "Myslím, že už to stačí jen dopilovat." usmál se a vzal propisku do ruky, aby dodělal určité detaily.

"Snažila jsem se, jak nejvíc to šlo, Lou." Lucy si přisedla k jmenovanému a podívala se na nové slova, které tam dopsal.

"Jo, to zní dobře." pokývala, když si text přečetla.

"Stačilo by už jen dodělat refrém a předat učitelce." Louis se zaculil. Miloval skládání písniček, či básniček s Lucy nebo klidně sám. Nerad je, ale zpíval. Sám si myslel, že má skvělý hlas a ostatní mu to potvrzovali, ale i tak se bál, že by se zesměšnil.

"Myslím, že bychom mohli změnit ten začátek. Přece to nemůže znít, že je to od tebe pro nějakou dívku." Lucy přeškrtala začáteční slova. Hey, honey. I love you, do you remember? A nahradila to rychlím načmáráním slov, které do textu seděli mnohem lépe.

"Jo, to zní dobře." Louis pokýval a začal vymýšlet refrém, který by mu do textu seděl. Vytrhl Lucy propisku a napsal tam pár slov, které ho v jednu chvíli napadli. Lucy je složila a utvořila začátek refrému.

"Psal mi Jeff." promluvila Lucy, když čmárala noty ke slovům. 

"Co chtěl?" zajímalo modroočka.

"Pozval nás na večerní 'strašidelnou' procházku městem. Taková ta kravina co se pořádá každý rok. Oblíkneš se do černého a pak ve skupinkách běháš od domu k domu a upravuješ ho podle své fantazie." Lucy se zaculila, když si vzpomněla jak krásně 'upravila' dům jejich učitelky Sheizzerové.

"To by bylo zajímavé." přitakal Louis a odložil propisku. "Já se přidám."

"Dobře." Lucy popadla telefon a napsala Jeffovi, že se moc rádi přidají.

Oba si další chvíli povídali, pustili si pár dílu Hra o trůny a nakonec šli na místo setkání s ostatními. Místo setkání bylo v parku, poblíž státní radnice Worky Hill.

"Ahoj." pozdravila Lucy a Louis ostatní, kteří už čekali. Bylo jich hodně, ještě štěstí, že se dělí na skupinky, jinak by byl průser, protože by je chytili a oni by museli vše uklidit, což už by nebyla taková zábava.

"Zachvíli se dostaví i ostatní, tak se zatím nějak zabavte." usmál se na nově příchozí Jeff Hartlei.

"Woah." zahihňala se Lucy a nenápadně ukázala na sexy kluka kousek od nich. "Neznáš ho?" zeptala se Louise šeptem.

"Ne." Louis zavrtěl hlavou. Nezajímali ho kluci, spíše ostatní štíhlé slečny v průsvitných šatičkách. Nebo silně obebnutých kožených bundách, které jim rýsovali nádherné boky.

"Notak, nekoukej na ty holky. Podívej se na něj." drkla se smíchem do svého kamaráda.

Louis si nešťastně povzdechl a podíval se na onoho kluka. Byl sice nízký, ale oproti Louisovi vyšší. Měl hnědé vlasy, lehce obarvené na blond. Zářivé modré oči a veselý úsměv, když se bavil se svými kamarády.

"No a co já s ním?" otočil se zpět na špinavou blondýnku, která nenápadně pokukovala po dotyčném.

"Je sexy." zašeptala. Opravdu byl krásný, ale jen pro ty, kteří mají zíjem o mužské pohlaví, mezi které Louis nepatřil.

Zachvíli se dostavil zbytek lidí na které se čekalo a Jeff, společně s dalšími společníky rozhodli kdo a jak bude po skupinkách.

Bohužel Lucy byla ve skupince tři, Louis hned v první společně s Jakem Strongem, Leslie McFully, Jamie Cox, Harrym Stylesem, Joeym Graceffem a Debbie Jacksonovou.

Louis už se těšil, když viděl tuny toaletního papíru, vajíčka, špinavou vodu a další zábavné produkty.

Očkem projel po své skupince, když zahlédl toho, kterého Lucy nazvala 'sexy' a také jednoho chlapce, který ho pozoroval přímo vražedným pohledem. Louise zamrazilo v zádech a radši odvrátil svůj pohled od zelenek, které ho dokonale znervózňovaly.

Doufal, že už je nikdy neuvidí, ale byl si jist, že to není poslední chvíle, kdy je vidí. Měly figurovat v mnoha jeho nočních můrách a v celém zbytku jeho života.


Victim || Larry ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat