16.

2.9K 202 13
                                    

Peste 2 ani
-Eu plec la repetitii. Imi spune indiferent Niall,luandu-si geaca si fularul si iesind pe usa.
Au trecut 2 ani de cand sunt impreuma cu Niall,1 an de cand suntem casatoriti si stam in alta casa,si o luna de cand ma ignora si ma trateaza ca pe o menajera,vorbind cu mine numai cand ii este foame sau cand are nevoie de ceva.
Am plecat sus in camera mea,care e in celalalt capat al holului,si merg la baie. Ma bag in cada asteptand sa se umple cu apa,si iau singura prietena care mi-a mai ramas,pe langa Abigale,lama. Incep sa plag,gandindu-ma ca lui Niall nu ii mai pasa de mine. Scot lama din hartiuta in care era invelita si o indrept spre incheietura. Trag o linie intre doua taieturi mai vechi,sangele incepand sa curga foarte repede pe mana mea in jos,ajungand in apa. Am mai tras cateva linii destul de adanci si apoi m-am spalat si mi-am bandajat mainile imbracandu-ma cu un hanorac lung si larg grii,o pereche de iegari negrii si niste sosete pufoase de iarna,pentru ca este iarna afara. Am mers la bucatarie si am inceput sa imi prepar o omleta cu bacon. Dupa ce am terminat-o,am mancat si mi-am spalat farfuria,sunand-o pe Abigale si propunandu-i sa iesim mai tarziu in oras.
Am mers in camera si m-am pus in pat,punand o alarma sa sune peste 2 ore.
Am inchis ochii si somnul m-a furat.
*
Alarma suna deci e timpul sa ma ridic din pat. Merg la baie si ma spal pe fata,apoi merg la dulap. Aleg o pereche de blugi negrii,o bluza gri,niste ghete maro pana mai sus de glezna,o geaca verde groasa,o esarfa crem si o geanta neagra(la media). Mi-am lasat parul pe spate si mi-am dat cu rimel la ochi si strurel pe buze. Mi-am luat telefonul si am iesit afara din casa,incuiind-o dupa mine.
Am mers 5 minute pe jos pana am ajuns la mall,unde am spus ca ma intalnesc cu Aby. Am vazut-o stand pe o banca rotunda in jurul unei sculpturi,cu 2 cafele de la Starbucks. M-a vazut si s-a ridicat in picioare venind spre mine zambitoare.
-Buna. Spunem in acelasi timp ea inmanandu-mi o cafea.
-Mersii. Spun eu. Hai sa cautam haine. Spun si amandoua pornim spre H&M. Am intrat inauntru dar intai am aruncat paharul deja gol de cafea la gunoi,si am inceput sa ma uit dupa haine.
Am gasit un hanorac gri larg cu Mikey pe el. Mi-am mai luat blugi si bluze apoi am mers la casa cu Aby care avea si ea multe haine.
Am platit si am iesit mergand spre KFC . Mi-am luag niste aripioare si un suc,incepand sa mananc povestind cu Aby.
**************
Bunaa. L-am facut scurt,si nici nu am postat zilele astea pentru ca deja au venit cataloagele si incep sa vina testele si am de invatat.
10-10-2015
Diana

Living with One Direction-terminataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum