• 3.Mutarea. •

5.2K 298 2
                                    

Mi-am luat rapid blugii scurti pe mine,la fel si bustiera si maieul negru cu model alb,apoi mi-am incaltat conversele si mi-am aranjat parul. Inhat repede telefonul si ies pe usa,nu in inainte de a o saluta pe Abigale.
Eram in intarziere. Trebuia sa ma intalnesc cu Simon si baietii la studio la ora 16,iar acum e 15:50.
In 5 minute am ajuns si am urcat la etajul 2 al cladirii,unde mi-a spus Simon ca trebuie sa ajung.
Ajung la o usa unde scrie cu litere mari SIMON COWEL. Bat la usa si aud un ,,intra,,. Apas pe clanta si intru inauntru,unde dau de baieti si Simon.
-Buna. Spun si ma duc in fata biroului.
-Buna. Ma bucur ca ai venit. Spune Simon si imi face semn din cap sa ma asez pe scaunul de langa Niall,iar eu fac intocmai.
-Deci prima oara,trebuie sa semnezi contractul. Uite daca vrei sa il citesti. Spune si imi intinde 2 foi capsate. Incep sa le citesc si in 10 minute semnez hartia.
-Acum ca ai semnat,vreau sa iti spun ca intr-o saptamana baietii au concert . trebuie sa inveti melodiile si sa te pregatesti.Spune Simon.
-Pai,ok. Baieti,cum ne organizam? Intreb intorcandu-ma spre ei.
-Stii,noi ne gandeam,ca.....poate te muti la noi. Va fii mult mai usor pentru tine dar si pentru noi,+ ca avem o sala de dans in casa,si ne scuteste de paparazzi. Spune Liam scarpinandu-se la ceafa.
-Ce?! Intreb socata si enervata.
-Vrem sa te muti cu noi! Spun baietii la unison.
-Dar... Incep dar sunt intrerupta de Louis.
-La mijlocul contractului scrie ca daca semnezi,va trebui sa fii de acord cu unele decizii,dar inspecial cele care ne feresc de paparazzi.
-Uhhh!! Spun enervata.
-Deci accepti. Intreaba,ma rog,affirma Zayn.
-Cand ma mut? Intreb rozandu-mi unghiile stresata.
-De azi. Spune Liam.
-Asa ca hai sa mergem la tine acasa ca sa strangem lucrurile tale. Spune Harry si toti se ridica de pe scaune.
-Bine. Oftez si ne luam la revedere de la Simon,si pornim spre casa,cu masina baietiilor.
Ajung si intru inauntru. Se aude muzica de la bucatarie si un miros de clatite se simte in aer. Cred ca stiu de ce.
-Simtiti-va ca acasa. Le spun indiferenta baietiilor si merg in bucatarie.
Cum ma asteptam,Abigale facea clatite cu televizorul dat pe muzica.
-Clatiteeeeee! Tipa Niall si imediat incepe sa infulece cate 2 clatite odata.
-Aaaaaaaa!!! One Direction e aici!!!! Tipa Abigale si sare pe ei.
-Buna si tie. Spune Liam incercand sa o dea jos pe Abigale de pe ei.
-Ce va aduce pe aici? Intreaba si se intoarce la clatite.
-Pai am venit sa o luam pe Cassidi. Spune Zayn si se aseaza la masa.
-De ce? Intreaba confuza.
-Se va muta la noi ca sa nu mai dam de paparazzi cand mergem la antrenamente. Spune Harry mancand dintr-o clatita cu ciocolata.
-Si ma lasi singura? Intreaba suparata Abigale.
-Chiar imi pare rau. O sa vin pe aici cat de des pot si poate vii si tu pe la baieti acasa. Spun si o imbratisez.
-Bine... Du-te impacheteaza,ai muuuulte lucruri. Chicoteste ea. Zambesc si merg in camera cu baietii,dar fara Niall care a ramas la clatite. Scot din dulap 4 geamantane mari si incep sa impachetez in timp ce baietii se uitau la mine.
-Decat sa va holbati,a-ti putea sa ma ajutati. Spun eu si inchid primul geamantan.
-ok spun baietii si incep sa imi impature haine si sa le bage in geamantane.
-Cum imi sta? Intreaba Zayn,avand pe al sutienul meu roz.
-Ala e al meu! Tip si il dau jos de pe el.
-Cat porti la sutien,femeie?! Am nevoie de 5 perechi de sosete ca sa pot umple o cupa a sutienului! Tipa Louis si eu rosesc si cauza ca vorbesc despre marimea sanilor mei. Harry statea si ranjea la mine,uitandu-se apoi la chilotii mei din dantela si la sutienele negre.
-Doar taci! Tip si continui bagajele.

*
-Pa Abigale! Te sun cand ajung si poate trec maine pe aici. Spun si o imbratisez strans pe prietena mea.
-Bine. Paa! Spune si ne face cu mana. Coboram jos si baietii baga bagajele in portbagaj,apoi pornim. Dupa un drum de 20 de minute ajungem la casa baietiilor. Intram pe o poarta mare,si ajungem intr-o curte imensa,iar in mijloc o casa fooarte mare,de culoare alb cu crem. Avea 3 etaje si la fiecare incapere din casa erau geamuri mari cat peretele,exceptand baile care,cred,ca nu au. Am coborat din masina si am mers spre intrare. Harry deschide usa si intra,urmat de mine si baieti. Casa era decorata cu bun gust,pe pereti fiind tablouri cu peisaje sau doar cu baietii.
-Hai sa iti alegi o camera. Spune Liam si il urmez la etaj. Deschide usa unei camere. Era cat apartamentul in care stateam de mare,colorata in albastru deschid ca cerul senin. Drept in fata era geamul urias de unde se vedea o priveliste minunata spre strada,iar in coltul stang era o usa care cred ca ducea spre baie,iar inca una care spre sifonier,cred. Langa geam era un fotoliu unforma de minge,agatat de un suport care il tinea ridicat de pe podea, si era gen ca un leagan,de culoare maro. Ma uitam dupa pat,pana cand l-am gasit,ascus dupa niste perdele dintr-un material fin,de culoare alba. Patul era bagat in perete,si era inalt pana la genunchii mei si mare de 3 persoane. Prin camera mai era rafturi,masuta de machiaj,un televizor foarte mare, si tablouri.
-Iti place? Intreaba Liam vazand ca stau cu gura deschisa.
-Da e minunata. Pe asta o aleg. Spun si ma duc spre fereastra.
-Pai atunci ma duc sa aduc bagajele cu baietii. Spune si pleaca jos,iar in cateva minute vine inapoi impreuna cu Harry,Niall si Louis,fiecare avand cate un geamantan.
-Te lasam sa despachetezi. Cand esti gata poti venii la bucatarie sa mancam. Imi spune Niall inainte sa plece din camera. Murmur un 'ok' ,si ma indrept spre prima usa de langa fereastra. Cum credeam,e baia. E decorata cu gresie albastra si alba,si e de asemenea foarte mare. Are o cada in care incap cel putin 2 persoane,si o oglinda deasupra ghiuvetei. Erau si dulapiore cu diverse chestii prin ele.
Ies si intru pe cealalta usa,care dadea spre un sifonier foarte spatios. Era lung,iar jumatate din el era cu rafturi,iar cealalta jumatate era pentru umerase. In stanga si dreapta erau rafturi pentru papuci.
Incep sa imi despachetez si dupa ce termin,ma duc spre pat. Trag perdeluta la oparte si ma arunc in pat. Chiar daca este in perete,este foarte mult loc si sa topai in el.
Stau cateva minute meditand la tot ceea e sa intamplat apoi hotarasc sa merg jos. Cobor scarile si intru fix in bucatarie. Usa se deschidea si cand ii dadeai drumul se balangasea in spate si in fata pana se inchidea.
La masa stateau baietii,mancand din 3 cutie de pizza.
-Buna. Spun si ma asez pe unul din scaunele inalte de la masa.
-Hei. Ai terminat de despachetat? Intreaba Zayn.
-Ihî. Spun si iau o felie de pizza. Ma uit spre fereastra care e la fel de mare ca cea din camera mea,si vad o piscina uriasa,cu apa foarte curata.
-Cand incepem sa cantam? Intreaba Liam. Cred ca e cel mai matur dintre toti avand in vedere ca numai el a intrebat despre asta.
-De maine e bine? Intreb si ma uit la fiecare in parte.
-Da. Spun in cor.
Dau din cap afirmativ si imi continui felia de pizza.
*********
Buna. Sper sa va placa. Scuze de greseli si astept pareri.
5-09-2015
Diana

Living with One Direction-terminataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum