• 12. Adevarul. •

3.3K 234 3
                                    

Am vazut negru in fata ochilor,apoi nu mai stiu.
*
M-am trezit intr-o camera alba,cu multe aparate. Mi-am dat seama ca sunt intr-o camera din spital pentru ca miroase rau a medicamente.
Ma ridic din patul care era foarte inconfortabil,si merg incet spre usa,pentru ca venea galagie de acolo. O deschid si ii vad pe baieti vorbind cu Albert.
-Buna. Spun eu si toti isi indreapta privirea spre mine.
-Ce bine ca esti bine! Tipa Niall si surprinzator Albert,luandu-ma amandoi in brate.
-Mda. Cat am stat inconstienta? Intreb confuza.
-6 ore. Spune Liam.
-Oh...Deci... E adevarat? Intreb referindu-ma la faptul ca sunt sora lui Albert.
-Da... Spune Albert.
-Dar...cum? Intreb confuza.
-Hai sa mergem acasa,si acolo o sa iti povesteasca. Spune Liam.
-Bine. Aprob eu,dar imi amintesc ca nu am facut vreo fisa de externare. Baieti,sunt externata?
Intreb eu,iar ei se uita unii la alti,apoi Louis pleaca pana in celalalt capat al holului,unde era doctorul.
Dupa cateva minute de vorbit cu doctorul,vine inapoi zambind.
-Gata. Spune iar noi aprobam,plecand la masini. Spun masini pentru ca Niall si Liam au amandoi masinile aici. Eu am mers cu Albert,Louis si Niall cu masina lui Niall,iar Harry, Zayn si Liam cu masina lui Liam.
In 10-15 minute am ajuns,si am intrat in casa.
-Hai sus sa vorbim. Ii spun lui Albert.
-Bine. Spune si plecam la mine in camera. Ma asez pe pat la fel facand si Albert.
-Deci.... De unde sa incep? Ma intreaba putin stresat,cred.
-De la inceput. Spun eu.
-Ok. Pai cand m-am nascut,am fost luat la nastere de 2 amici de-ai parintilor,pentru ca mama si tata erau prea tineri. Mama avea 17 ani,iar tata 18. Am fost adoptat de acei prieteni ai parintilor. Cand aveam 1 an,te-ai nascut tu. Mama adoptiva,imi spunea ca mergeam mereu pe la voi si ne jucam impreuna. Cand aveam 5 ani,veneam la tine si ma jucam cu tine cu masinutele,pentru ca tu preferai masinile in loc de papusi. Nu cred ca iti mai amintesti cand veneam la tine,pentru ca la varsta de 6 ani nu am mai venit pentru ca m-am mutat in Italia,dar vorbeam mereu cu mama la telefon,si ea mereu imi spunea cat de frumoasa esti si cat de repede cresti.la 17 ani m-am intors inapoi in Londra,pentru studii. M-am mutat in apartamentul cumparat de parinti. La 19 ani,am aflat ca parintii mei si ai tai,si parintii mei adoptivi au murit intr-un accident de masina. Parintii naturali au intrat intr-un stalp si au murit pe loc. Stiu asta pentru ca parintii adoptivi mi-au spus. A doua zi dupa aceea,am plecat spre voi,ca sa ii vedem pentru ultima oara pe parinti,dar nu am mai ajuns. Masina a derapat din cauza ploii,si ne-am rostogolit intr-un sant adandc.imi amintesc ca mama si tata imi spuneau sa incerc sa ies din masina inainte sa explodeze. Am reusit sa ies,dar nu vroiam sa ii sa ii las acolo. Am incercat sa ii scot,dar au spus ca trebe sa plec cat mai repede,ca trebe sa traiesc ca sa am grija de surioara mea. Le-am spus ca ii iubesc si am plect,iar cand eram la vreo 4 metri departare de masina,aceasta a explodat,parintii mei murind pe loc.
Eu stiam ca am o sora,dar nu stiam cum arata acum,unde locuieste,pana acum. Am fost socat cand am aflat ca esti tu,chiar nu ma asteptam sa te gasesc asa de repede,si din intamplare. Termina el lasand cateva lacrimi sa cada.
Si eu plangeam. L-am luat in brate plangand amandoi.
-Hai sa mancam,fratioare. Ii spun zambind.
-Bine,surioara. Imi spune si el zambind.
Iesim din camera mergand jos.
Pe canapeaua din sufragerie,stateau baietii uitandu-se la stiri.
""Se pare ca faimoasa trupa One Direction a fost azi la spital,cu solista lor,si un baiat misterios. Din cate am aflat pana acum,locuieste tot in Londra. Sa fie o cucerire a tinerei Cassidi Miller? Ramaneti cu noi,ne intoarcem dupa o scurta pauza. ""
Si cam asta a fost stirea.
-Sunteti bine. Intreaba Zayn.
-Da. Spun si ii zambesc lui Albert,luandu-l in brate.
-Hai sa mancam. Spun eu auzindu-mi stomacul cum chioraie.
Am mers in bucatarie,si am luat prajitorul de paine. L-am pus pe masa,iar Niall a pus 2 borcane mari de Nutella,iar Zayn paine.
Ne-am luat fiecare lingura,si am prajit paine incepand sa mancam cu pofta.
****************
Am revenit. Saptamana aceasta voi posta capitole mai scurte,pentru ca am o proble.a la mana si ma doare foarte tare mana. Si acest capitol l-am scris foarte greu.
Multumesc ca votati si comentati la capitole.
25-09-2015
Diana

Living with One Direction-terminataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum