• 13. Facultatea •

3.6K 231 4
                                    

Peste 3 saptamani
Au trecut 3 saptamani. Acum 2 saptamani mi-am revenit cu piciorul,iar Albert nu mai e inlocuitorul meu,dar inca sta aici pentru ca baietii au insistat. Vara a trecut iar azi este Duminica. Maine trebe sa merg la facultate,primul an. Baietii stiu,si nu se ingrijoreaza ca nu as mai avea timp de repetitii,pentru ca in fiecare seara vom repeta cate o ora.
In aceste 3 saptamani Niall s-a comportat foarte frumos cu mine,facandu-ma sa ma indragostesc din ce in ce mai mult de el.
*
M-am ridicat din pat si am mers la baie facandu-mi obisnuita rutina de dimineata si un dus,apoi am mers la sifonier. Mi-am luat o bustiera alba,un maieu alb,o pereche de pantaloni de trening gri,si niste adidasi negri. Mi-am prins parul intr-o coada de cal si mi-am luat castile negre si Iphone-ul meu negru,bagandu-le in buzunarul pantalonilor. Am tras perdeaua de la geamul imens,si m-am uitat afara. Era inorat,si batea vantul,asa ca mi-am luat si un hanorac cu fermoar,care era a lui Albert,si era cu 3-4 numere mai mare.
Am iesit incet din casa,avand in vedere ca e ora 7,baietii dorm si nu am vrut sa ii trezesc. Cum am iesit pe poarta,am inceput sa alerg spre parc,cu castile in ureci si muzica data aproape la maxim.
Pe strada abea daca erau 4-5 masini,dar si alea foarte rar intalnite. Se vede ca lumea nu e prea matinala.
Dupa ce am alergat 3 km pana la parc,m-am oprit la tasnitoare sa beau niste apa,apoi am continuat sa alerg inca vreo 10 km,si inca 3 pana inapoi acasa.
Intru pe poarta si deja vad in casa,in camera lui Harry,cum umbla doar intr-un prosop care sta sa cada.
Trebe sa le spun sa traga draperiile ca altfel le va oferi fanelor un spectacol live.
Intru in casa si la masa erau Niall,Albert si Zayn.
-Neata. Spun baietii.
-Neata. Spun ei eu dandu-mi hanoracul jos.
-Unde ai fost? Intreaba Albert,scumpul meu fratior.
-La alergat prin parc. Merg sa ma schimb ca sunt toata transpirata. Spun eu.
-Bine. Spun baietii si eu urc sus.
Imi fac inca un dus si apoi ma imbrac in ceva comod,gasit la nimereala.
*

*

*
Seara m-am pus in pat foarte adormita. Am adormit instantaneu gandindu-ma la ziua de maine.
*
Alarma suna asa de tare ca am cazut pe jos din cauza sperieturii,astfel facand ca baietii sa vina in camera alarmati cu chestii ciudate in mana. Niall cu o cutie de pizza plina de sos,Zayn cu fizativul si oglinda,Liam cu o furculita,Harry cu o cutie de prezervative,Louis cu 3 morcovi,iar Albert,ei bine,Albert a venit cu o pereche de boxeri ,cred ca si folositi.
-Neata! Spun eu chicotind.
-Neata ca neata da ne-ai speriat rau. Spune Liam.
-Scuze. Acum lasati-ma sa ma pregatesc. Spun si ma ridic. Ei fac intocmai cum le-am spus,iar eu merg la baie. Imi fac o baie scurta,si rutina de dimineata. Imi infasor un prosop in jurul corpului, si unul in care imi infasor parul. Merg in sifonier si imi usuc parul,acesta stand in bucle,apoi aleg niste haine. Imi iau un sutien negru cu niste dantela pe el,o lenjerie neagra cu dantela,o pereche de blugi albastru deschid stramti,un maieu gri larg usor decoltat,o pereche de Air-Force negri,si o geaca de piele neagra si subtire.
Las geaca pe cuierul din sifonier,si merg la masuta de machiaj de langa geam,caci acolo am mutat-o ca sa am lumina cand ma machiez.
Ma asez pe scaun,si incep sa ma fardez cu un fard crem mai inchis,iar cu unul mai deschis la coltul ochilor,pentru a lumina zona aceea. Trag o linie subtire de tus,dar nu fac specifica codita. Dau cu un strat subtire de rimel si un ruj coral,si gata. A iesit bine machiajul si e si simplu,nu foarte complicat. Imi piaptan parul lung si blond,prinzand cateva fire din care imi stateau pe fata.
M-am dat cu parfumul meu preferat,primit de la mama,apoi ma uit la ceas. E 8:40 asa ca hotarasc sa plec spre facultate. Imi iau o gentuta mica neagra in care imi pun un pix si un caietel,apoi imi iau telefonul si geaca si cobor la parter salutand baietii si plecand apoi spre facultate,care era la 10 minute distanta.
Cand ajung,vad curtea plina de studenti,care mai de care de aranjati.
Stiu ca Abigale e la facultatea asta asa ca o caut cu privirea,dar nu o gasesc. Simt dintr-o data o greutate pe spatele meu,si apoi o vad pe Abi catarata pe spatele meu.
****************
Bunaa. Scuze de greseli. Astept pareri.
27-09-2015
Diana

Living with One Direction-terminataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum