• 5.Nu pot sa cred! •*

4.3K 274 8
                                    

A doua zii,baietii au propus sa mergem la piscina. Am mers in camera si am sunat-o pe Abigale,ca si vina si ea, si mi-am luat un costum de baie dintr-o piesa,negru,cu decupaturi pe spate,ce imi lasa o parte din fund la vedere. Mi-am luat un prosop,ochelarii de soare,lotiunea de corp si o revista mondena.
Am coborat jos si am mers la piscina unde ma asteptau baietii.
-Sper ca nu va suparai,dar am chemat-o si pe Abigale. Spun si ma asez pe sezlong,apoi imi dau prosopul jos. Baietii au ramas impietriti uitandu-se la mine,eu eu razand de pozitiile in care erau. Harry a ramas cu mana pe fund,Niall cu juma' de hamburger in gura,cu gura deschisa,Liam aplecat spre iarba cu fundul in sus,Zayn cu mainile in aer,tinand o minge,si ochii mari,iar Louis cu un morcov in gura si mainile in aer asteptand mingea de la Zayn.
-E..ok. Spune Louis inghitind in sec.
-Ok. Zambesc si incerc sa ma dau cu lotiune pe spate dar nu pot,pana simt niste maini mari ce imi maseaza spatele intinzand lotiune.
-Mersii. Ma intorc si dau de Niall. Il sarut pe obraz apoi ma intind mai bine pe sezlond,punanadu-mi ochelarii de soare si luand revista in mana incepand sa vad stiri despre Justin Bieber cum ca s-a despartit de Selena Gomez si alte barfe.
-Salut lume! Tipa dintr-o data Abigale aparand langa piscina.
-Buna! Spun la unison cu baietii,iar eu merg si o iau in brate.
-Sa nu te enervezi,dar baietii se holbeaza la fundul tau. Imi spune Abigale in soapta in timp ce stam imbratisate.
-Baietiiiii!!!!!! Tip amenintator si Abigale chicoteste. Ma intorc si ma uit la baieti care numai decat si-au gasit cate o ocupatie.
Abigale abea un costum din doua piese,verde ce ii venea super.
-Hai sa ne jucam Marco Polo! Tipa Zayn si vine cu o esarfa in mana.
Ne-am bagat toti in piscina,si Liam a fost legat la ochi. S-a invartit de 5 ori,apoi a inceput sa mearga prin piscina in cautarea noastra,strigand MARCO ,si asteptand ca noi sa srigam inapoi POLO . PRIMA OARA L-A PRINS PE Zayn, urmat de Harry,Abigale,Niall,Louis,dar pe mine nu ma mai prindea. Eram in capatul piscinei,iar el in celalalt capat.
-Marcoo!! Tipa el.
-Polo! Tip si eu,si il vad cum vine spre mine dar se opreste. Ma gandeam cum sa trec de el fara sa ma auda,pana mi-a venit o idee. Statea cracanat,asa ca dupa ce a strigat MARCO si eu POLO,m-am bagt pe sub apa tinand ochii deschisi,si trecand pe sub picioarele lui fara sa ma simta sau auda.
Baietii se uitau si radeau de Liam saracul,care se invartea in cerc in speranta de a ma gasi.
Pana la urma s-a dat batut,nereusind sa ma prinda.
Am continuat sa ne jucam,pana a inceput sa ploua,dar chiar habar nu am cum au ajuns norii asa de repede aici. Am strans repede toate lucrurile, si am intrat in casa,in sufrageria imensa.
-Eu merg cu Abigale sa ne schimbam. Spun eu.
-Impreuna nebuneloor! Spune Harry zambind pervers.
-Obsedatulee!tip si arunc cu una din pernele de pe canapea in el.
Am urcat sus cu Abigale si i-am dat o pereche de pantaloni de trening gri,largi,un tricou mare albastru si niste papuci de casa. M-am schimbat si eu intr-un maieu verde si o pereche de pantaloni trei sfert negrii. Nu mi-am luat sutien pentru ca sunt in casa deci nu are rost.
Am coborat jos si am inceput sa ne jucam adevar sau provocare,dar fara pupaturi. Am ajuns sa le spun baietilor ca inainte sa castig concursul ii credeam niste gay.
Abigale a ramas in noaptea asta aici,si adormit in camera de langa a mea.
Am mers si eu in camera si m-am pus la somn,maine e zi mare,avand in vedere ma e ziua mea maine. Dar stiu ca baietii nu stiu,si Abigale la cat de incarcata a fost zilele astea probabil a uitat.
*
*
*
Dimineara vine repede si eu ma trezesc destul de devreme. 7:24. Ma duc la baie si imi fac o baie scurta,apoi merg in sifonier si ma uit dupa ceva haine. Imi iau o pereche de pantaloni scurti si un tricou de casa,imi usuc parul si il prind intr-un coc dezordonat. Imi dau cu o crema hidratanta pe fata. Merg jos si incep sa fac clatite americane cu nutella,si intr-o ora le-am terminat,si am pus suc de portocale pe masa. Am luat 2 tigai si am mers la etaj. Am deschis usile de la camerele baietilor si Abigale,si am inceput sa bat in tigai in timp ce tipam intr-una sa se trezeasca. Au iesit toti din camera,si au inceput sa arunce cu cate ceva in mine morocanosi. Niall a aruncat cu o felie de pizza inceputa,Liam cu o carte,Harry cu o cutie de prezervative inceputa,Zayn cu un tub de fixativ,Louis cu un morcov,iar abigale cu un sutien. Stai asa! Ala e al meu!
-Abigaleeee! De unde mamaliga mea ai luat tu sutienul meu?! Tip eu.
-Era in camera. Ma rog,Harry la adus. Mormaie si arat spre Harry.
-Nu pot sa cred! Esti incredibil! Tip furioasa.
-Incredibil de frumos,sexy....
-Incredibil de nesimtit! Tip intrerupandu-l.
-mhhhm! Mijeste el ochii la mine.
Imi dau ochii peste cap apoi spun:
-Aveti clatite pe masa!
Toti fac ochii mari,iar Niall vine la mine si ma ia in brate ridicandu-ma de la sol si sarutandu-ma pe buze,apoi fugind pe scari la bucatarie. Am simtit ceva furnicaturi pe sina spinarii cand si-a lipit buzele moi de ale mele.
Eu eram socata,la fel si baietii care se uitau mirati la mine.
-Ce a fost asta? Intreb socata.
-Asta cred ca a fost modul sau de ati multumi pentru clatite. Spune amuzat Zayn.
-o...k. Spun inca socata.
-Hai sa mergem la masa. chicoteste Abigale. Coboram jos si Niall era la masa. Am vazut ca mai este numai o farfurie de clatite,din 3 fargurii pline.
-Cat poti sa mananci? Intreb mirata cu gura cascata.
-Nici nu vrei sa stii! Spune Abigale si ia o clatita.
****************************
Bunaaa. Sper sa va placa si scuze de greseli.
9.09.2015
Diana

Living with One Direction-terminataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum