Resmi Yapılamayacak Kadar Güzel

1.1K 86 0
                                    

"Hadi Ela!" elimdeki plaj çantasına son olarak kremlerimi de koyduktan sonra yenilerde aldığım siyah sandaletlerimi dolaptan çıkarıp kapının önümde ayağıma geçirdim. "Tamam ya geldik işte." diye atarlanıp kapıyı kapattım. Burası her yıl geldiğimiz tatil köyüydü. Her yaz Temmuz ayında buraya gelirdik. Tabiki Rana ve annesigilde dahil olmak üzere. Ama bu yıl farklıydı. Hem de çok farklıydı. Bu yıl Toprak ve Kaya'nın aileleri de toplu istek üzerine gelmeyi kabul etmişlerdi. Geleli daha bir gece olmuştu. Villalara dün gece gelmiştik daha. Zaten ben hemen yatıp uyumuştum. Sabahta duş alıp eşyalarımı yerleştirmiştim. Şimdi ise Rana, Toprak ve Kaya ile birlikte dörtlü olarak önce plaja inecektik, ardından ise her zaman Temmuz ayında olduğu gibi akşamki çilek festivaline gidecektik. Evden çıktıktan sonra kot şortumun cebinden telefonumu çıkarıp Kaya'ı aradım. Ama telefonu kapalıydı. Sessizce "Hadi Kaya aç şunu" diye mırıldanırken yanağıma bırakılan yumuşak bir öpücük işe öylece kaldım. "Beni mi arıyorsun hayatım?" telefonumu geri cebime bırakıp başımı çevirip "Evet." dedim gülümseyerek. "Başka kim olabilir şapşal." deyip sarıya çalan saçlarını karıştırdım. Her zaman olduğu gibi kedi tüyünden farksızdı. Yumuşacıktı ve benim saçlarımdan daha yumuşak olmasını kıskanıyordum kimi zaman doğrusu. Elimi parmaklarının arasına alıp öne doğru uzattı. "Ne biliyim bunun resmini yapsalar çok satar bence." dedi düşünürcesine.
"Yoo, hayır bu resmi yapılamayacak kadar güzel bir tablo. " başını bana çevirip gözlerini kısarak her zamankinden daha içten bir şekilde gülümsedi. Mavi gözlerinin derinliklerinde yatan huzuru görebiliyordum. Bu benim hissedip hissedebileceğim en güzel duyguydu. Hemde en güzel!

Arkadaşlar, bu sıralar o kadar zor bir süreçteyim ve günlerdir bölüm gelmiyor. Wattpad de değil kitap okumak mesajlarınıza bile bakamıyorum. Haftada elli beş saat ders görüyorum ve kendimi dinlemeye bile vaktim yok ki yazmak için salisem bile olmuyor. Çok nadir arada bölüm gelebilir. Net değilim. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere :*

Sülalem RahatWhere stories live. Discover now