11- "Ya Da, Herşeyi Unut."

2.3K 213 5
                                    

Düzenlendi.

Bölüm şarkısı; "Ariana Grande One Last Time "mutlaka açın.

Utançla başımı eğdim. Burada yüzlerce kişinin içinde ne diyebilirdim ki? Bana döndü yeniden ışıl ışıl parlayan gözleriyle, "Peki sizce bu kız beni seviyor mu?" karşımızdaki topluluğa dönüp yeniden bağırarak konuştu. "Bunu ondan öğrenmeye ne dersiniz?" herkes 'Evet!' diye çığlıklar atmaya başladı. Ne diyeceğimi şaşırmıştım ama, zaten ne diyeceğim belli değil miydi? Bence belliydi. Kaya sanki, 'Lütfen bana aşık olduğunu söyle.' dercesine parmaklarını elime deydiriyordu. Bense, o yirmi saniyelik deli cesaretine kapıldım. Herkese kocaman gülümsedim önce. Ardından bir kaç saniye gözlerine baktım. Gerçekten emin olabilmek için. Sonrasında da dedim ki, 'Siktir et sen ona aşıksın.'

Kaya'nın elinden tuttum ve tüm nefesim kesilene kadar da bağırdım. "Sana aşığım Kaya!" hızla beni belimden yakalayıp etrafında döndürmeye başladı. Sanki dünya durmuş sadece bizim için zaman akıyormuş gibi hissediyordum. Herşey bize aitmiş, mutluluk bize adanmış bir duygu gibiydi. Durduğunda, son kez bağırdı. "İşte ben bu kızı gerçekten seviyorum! Hem de her şeyden çok!" alkış tufanının sonrasında gözlerim Rana ve Toprağa takıldı bana gülümseyerek bakıyor, alkışlıyorlardı. Müzik sesi yeniden yerini bulurken, kendimi daha önce görmediğim sahnenin ardında buldum. Kaya öylesine yoğun bakıyordu ki bu, vücudumda elektriklenme hissi uyandırıyordu. "Beni gerçekten seviyor musun?" dedi tereddütle, "Yoksa sadece orada mor olmamam için miydi?"

"Saçmalama, hayır. "

" Ne yani, gerçekten bana aşık mısın? "

Başımı aşağı yukarı salladım.

" Aslında aşkın nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ama, evet. Çünkü daha önce böyle şeyler hissettiğimi hatırlamıyorum. Galiba gerçekten sana yanık olabilirim. "

Kahkaha attı.

" Mesela ben en çok sen de, gülerken gözlerinin kısılmasını seviyorum. "

" Demek öyle, ben de galiba Senin yamuk gülüşünü seviyorum. "

Hızla beni kendine çekip, aramızdaki boşluğu doldurdu. Burunlarımız birbirine deyecek kadar yakınlaşmıştık. Kalbimin küt küt attığını hissediyordum.

" Ya da vazgeçtim,"dedi fısıldayarak.
"Şu anı daha çok seviyorum. "

Anlamayarak baktım," Yani, şu telaşlı halini. " gülümsedim.

" Şu an seni öpeceğim, biliyorsun değil mi? " Ben cevap vermeden, o çoktan beni öpmüştü. Titrediğimi hissettim. Bacaklarımın titrediğini hissediyordum. İlk defa yaşadığım bu olay, beni tuhaf hissettirmişti. Dudaklarını geri çektiğinde yeniden konuştu.

" Ya da, herşeyi unut; dudaklarının tadını seviyorum ben artık en çok. "

Uğraştığım bir bölüm oldu, umarım beğenirsiniz. Bu arada ilk defa bu bölümde şarkı koydum. Genelde anlamı uymaz falan diye koymuyordum. Açıkçası bunun anlamına da bakmadım ama melodisi uyuyor. Benim hoşum gitti yani. Oylamayı, yorum yapmayı unutmayın. Yanımda olup, oylayan, yorum yapan herkese çok teşekkürler. Kendinize iyi bakın.
Medyaya bakınız.

Sülalem RahatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu