13- Sinema

2.2K 171 6
                                    

Bölüm şarkısı: Calvin Harris Outside ft. Ellie Goulding. Mutlaka açın.

Apartmandan dışarı çıktığımızda karşımızda Toprak ve Rana gülüşüyorlardı. Rana gülerek Toprak'ın omzuna hafif bir yumruk attı.

"Nihayet." diye söylenen Rana'ya takmayarak ben devam ettim. "Oo, Rana'cım sonunda giyinmişsin."

Kaya ve Toprak, uzaylı görmüş köylü tarzında bakınca onlara da bir cevap borçlu olduğumu düşünerek konuştum.

"Valla şimdi hiç anlatamayacağım, üşengeç insanım ben." Onlar da üstelememişti zaten. Rana üzerine, bir gri eskitilmiş gibi duran aralarında beyazların bulunduğu gri bir tişört ve buz mavisi bir kot giymişti. Üzerinde de bir ceket vardı. Kaya, bebek mavisi, kareli bir gömlek ve siyah bir skinny gitmişti. Toprak bir tişört, sıfır kol kot bir ceket ve bir pantolonlaydı. Siteden çıkıp, Bir taksi durdurduk ve bindik. Gideceğimiz yerin adresini verdiğimizde bile hala içim kıpır kıpırdı.

*

"Güzel yermiş. " Kaya gülümseyerek bana baktı." Bence de. " Kaya bana yaklaşıp, belimden kavramında titrediğimi hissettim.

" Imm, sanırım sorun olmaz. " kulağıma doğru fısıldadı. Bir cevap vermeden yürümeye devam ettim. İçeri geçtiğimizde önce bir giyim mağazasını tercih etmiştik. Bir süre dolaştıktan sonra, arka taraftaki oyun yerine geldik. Toprak " Crazy Dance'a ne dersiniz? " hepiniz onayladık ve Rana ile Toprak biletleri almaya gittiler.

Kaya sırıtarak bana baktı." Dudakların çok güzel. " Allah'ım nasıl sapık bir çocuk bu.

" Seni sapık. " dedim gülerek.

" Ama çok güzeller. " şaşırarak baktım.

" Tamam bence yeter bu kadar. " yamuk sırıtışından atıp, başını çevirdi. Ama elleri hala belimdeydi.

" Aldık biletleri. "

" Tamamdır. " dedim ve biletleri verip yerimizi aldık. İkişer olarak binildiği için tabiki, Kaya ve ben, Rana ile Toprak bitmişti. Zaten aksini düşünmezdim. Eğlenceli bir kaç dakikadan sonra başımın döndüğünü itiraf etmesem yalan olurdu.

" Şimdi hangisi? " Rana hepimize bakarak konuşmuştu.

" Bence biraz duralım başım dönüyor ve midem bulanıyor. "

" O zaman, sinemaya gidelim. " Kaya'nın sunduğu teklif şuan için en iyisiydi diyebilirdim.

" Olur. "

" olur. "

" olur. "

*

Gişeden biletleri alıp, koltuklarımıza geçtik. Ama Rana ve Toprak, arkaya sevmedikleri için onlar öne biz ise, Kaya ile en arkaya geçmiştik. Yabancı sinemalar hoşuma giderdi. Sinemada bizim oturduğumuz şeritte pek kimse yoktu. Sinema başladığından itibaren ise hala başımın dönmesi geçmemişti.

"Başın hala dönüyor mu? " fısıldayarak kulağıma söyledi Kaya.

Olumlu anlamda başımı salladım. Zaten sinemadan da bir şey anlamamıştım.
Sıkıntıyla dudaklarımı büzerek ona baktığımda, bakışları dudaklarıma inmişti. Rahatsız olarak geri çekilmek isterken, onun sözleri bunlar olmuştu.

"Sanırım artık dayanamayacağım." hızla dudaklarıma kendi dudaklarıyla buluşturduğunda, içimdeki bir his ile ona karşılık vermiştim. Bulunduğumuz ortamın çok da müsait bir yer olduğunu sanmıyorum. Ellerimi saçlarından çektim, ve nefes almaya çalışırken konuştum. "Bence çok doğru bir yerde değiliz."

Bana sırıtarak baktı. "Gün gelecek, bunu en doğru yerde yapacağız." gözlerimi kaçırdım.

Sanırım kızarmaya başlamıştım bile.

Oy ve yorumlarınızı esirgemeyin. Oylayan ve yorum yapan herkese teşekkürler.
Medya'ya bakınız.

Sülalem RahatWhere stories live. Discover now