8- "Peki Şimdi Etkilendin Mi?"

2.9K 265 8
                                    

Düzenlendi.

Kollarımı geri çekerken, ne diyeceğimi düşündüm önce. Harika parfüm kokusu tüm bedenimi sarmış olmalıydı. Sonra yüzüne odaklandım. Gözlerinin ta içine bakmaya başladığımda, iç sesim kesinlikle bu romantik anın içine sıçmalısın diyordu. Ama öyle mükemmel gözleri vardı ki, sanki çölde kaybolup okyanusu bulmak gibiydi. Yüzlerimiz o kadar yakındı ki, normalde kitaplarda veya filmlerde, şu pozisyonda ayıplı şeyler oluyordu. Ama tabiki ben öyle bir şey yapmayacaktım. Burnumuz birbirine değerken, gözlerimizi buluşturdum. Ardından, kocaman gülümseyip, yanağına bir öpücük kondurdum. Bu sırada kulağına doğru, "Belki ileride ben de seni sevebilirim."

Aferin kızıma, şıçtın batırdın.

Kesinlikle şu durum böyle açıklanırdı. Ama ne yapayım abi ben böyleyim. Hayvanlıkta sınır tanımam falan ama, aslında çok kırılgan bir kalbim vardır. Not edin bunu, bir yere.

"Daha burada oturacak mısın? İstersen seni bırakabilirim buraya?" dedi o içimi ısıtan gülümseyişini bana bahşederek. "

Madam?" elini uzattı kalkmak için ben de bu sefer hayvanlık yapmamak için kendimi bir kez daha uyardım.

"Tabii mösyö." uzattığı elinden tutup ayağa kalkmaya çalışıyordum ki, acı bir çığlık atarak yere düştüm. "Ah, benim ayağım burkulmuştu."

Olumsuz bakışlar atıp önce bileğime baktı, ardından "Bu böyle olmayacak." diyerek beni kucağına aldı. "Çok hafifsin." başımı utançla omzuna gömdüm.

"Aslında baya da yemek falan yiyorsun." başımı kaldırdığımda, sinirlensende omzuna bir tane geçirdim.

"Nasıl acıdı sana anlatamam." yamuk gülüşünü sergiledi.

"Şöyle gülme." dedim yüzüm saklayarak.

"Neden, yoksa etkileniyor musun? "
Umursamaz bir cevap da bulundum." Yoo, niye etkileneyim? " sonra durdu. Buraya sokak lambası ışık vuruyordu sadece.

Gözlerimin içine o kadar yoğun bakmaya başladı ki, bir an kendimi kaybedeceğimi sandım." Peki şimdi etkilendiniz mi madam? "

Merhaba, bu bölüm kısa oldu biliyorum. Ama arkadaşlar yani bakın, şöyle bir düşünün ya. O kadar kişi okuyor, ama biri oylamayı yorum yapmayı düşünmüyor yani Allah aşkına. Bir emeğe saygınız olsun lütfen. Ben çabuk çabuk eklemeye çalışıyorum ama, adam okuyor sonrada "lan bitti mi, bölüm at" kusura bakma canımda burada evinde çalışan biri yok yani. Siz oy verdikçe ancak o zaman uzun ve çabuk bölümler gelir. Bu emeğe saygı konusunda gerçekten ciddiyim. Kırmış olduğum biri varsa, ya da olacaksa şimdiden özür diliyorum. Çünkü bu en hassas olduğum konu ve çok keskin davrandığım oluyor. Lütfen şu yaptığınızı sizde ölçün tartın.

Sülalem RahatWhere stories live. Discover now