Kapittel 4

34 2 0
                                    

Jeg la meg ned i senga igjen, og prøvde å sove. Jeg hadde fortsatt ikke gitt opp ideen om at alt var en drøm! Men... SÅ KLART måtte jeg på do! 70% av grunnene til at jeg står opp om morgenen er at jeg må på do. Og resten er fordi jeg må! Moren min tvinger meg! Hvis ikke foreldre hadde så mye makt... Verden ville blitt et bedre sted. Vel, for ungdommer og barn da.

Jeg fortsatte med den subbete gangen min inn på badet. Det luktet godt der inne også, men det var ikke samme lukt som på soverommet. det luktet Lavender. Det var veldig avslappende, og jeg trengte å slappe av! Jeg var så innmari stresset! Badet var enormt! Dusjen var stor nok til å ha et helt party i! (Steinen som var inni kneet mitt ville ha likt seg der.) Dolokket var pyntet med en slags pels. Den hadde en rosa farge. Jeg håpet at det ikke var ekte pels, for jeg hater pelsprodusering. Jeg hater også palmeolje. Og alo-vera, men det er fordi jeg er allergisk!
Jeg kan fortsatt ikke fatte at ansiktet mitt kunne bli så rødt som det det var når jeg tok alo-vera i ansiktet. Jeg ble rødere en en tomat! Seriøst!

Jeg løftet dolokket, og satt meg ned for å gjøre mitt. Jeg var ferdig med å gå på do, og jeg vasket hendene. Over vasken var det et enormt bilde av Cassie Star! Selveste Cassie star! Cassie var den mest kjente kjendisen! En av It-jentene. Et bilde av henne kostet så mye! Hun var vakker. Bildet måtte ha kostet ekstra mye fordi Cassie bare hadde på seg undertøy. Hun hadde en super kropp og et supert ansikt. Henne hadde ikke på noe sminke, men var like pen.

"Tenk hvis jeg hadde sett sånn ut! Det hadde vært noe det..."

Vent hva?! Så jeg bildet bevege seg! Ja, det gjorde jeg. Den kopierte meg. Hvorfor gjordet bildet det. Jo, det gjorde bildet fordi det egentlig var et speil.

Unnskyld for den korte delen. Kommer mer etter hvert!💗

Livet som en kjendisWhere stories live. Discover now