Κεφάλαιο 27

10.3K 668 18
                                    

  "Την τρελα μου "χτυπησε τα σεντονια νευριασμενος και σηκωθηκε για να σβησει το φως. Επνιξα το γέλιο μου και σφαλισα τα μάτια μου αφήνοντας τον ύπνο να με πάρει. Όχι όμως για πολύ.
     Μετά από αρκετές σβούρες στο κρεβάτι και έχοντας μπλεχτεί με το σεντόνι και γίνει σαν κοκορέτσι άνοιξα τα μάτια μου και άρπαξα το κινητό μου. Το μάτι μου έπεσε στην ώρα και απελπισία με κατεκλυσε. Ούτε δέκα λεπτά δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Ανασηκωθηκα και κοίταξα τον Μάνο απέναντι μου που κοιμόταν του καλού καιρού και αυτό με εκνευρισε πολύ.
   Παρα πολυ.... Γιατί δηλαδή αυτός να μπορεί να κοιμηθει άνετα και ήρεμα και εμενα να με έχουν ζωσει τα φίδια και να μην λέω να κλείσω ματι όλη νύχτα? Δεν καταλαβες καλα κύριε Μάνο αν δεν κοιμηθώ εγώ δεν θα κοιμηθείς και εσύ.
   Έριξα μια γρήγορη ματιά γύρω μου προσπαθοντας να βρω ένα βαρύ αντικείμενο να του πετάξω αλλά τελικά κατέληξα σε ένα από τα πολλά μαξιλάρια που υπήρχαν πίσω μου. Πήρα φορα και του πεταξα με μίσος ακριβώς  πάνω στο κεφάλι του και να φανταστείτε πως δεν έχω και καλό στόχο. Πεταχτηκε όρθιος από την τρομάρα του και με κοιτάξε με γουρλωμένα μάτια όσο εγώ είχα παραδωθει στα γέλια.
   Δεν είπε τίποτα παρα μόνο πέταξε το μαξιλάρι προς το μέρος μου με αποτελεσμα να με χτυπήσει στο πρόσωπο κάνοντας το γέλιο μου να παγώσει....... Τι έκανε μόλις τώρα? Αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου καλό. Για ανθρωποκτονια εκ προμελέτης πάω ισόβια αν όμως πω πως ήταν αυτοαμυνα τότε είναι λιγότερα χρόνια οπότε Εντάξει αυτό θα κάνω.
  " Μην με κοιτάς καθόλου. Και εσύ στην θέση μου το ίδιο θα έκανες. " μου είπε ειρωνικά και ξαναξαπλωσε γυρνώντας την πλάτη  του. Έχοντας πλέον σηκωθει με λίγα βήματα έφτασα δίπλα του και χωρίς να τους δώσω κάποια απάντηση άρχισα να τον χτυπάω.
   " Αουτς γιατί με χτυπας τώρα? Τι έκανα πάλι? "παραπονέθηκε και αρχισε να κουνιέται περα δώθε προκειμένου να αποφύγει κάποιες σφαλιάρες, μπουνιές που του εριχνα.
   " Κοιμήθηκες. " του είπα με φωνή γεμάτη παράπονο.
   " Και τι κακο έχει αυτό? "ή είναι χαζός ή το παίζει. Είναι. Σου το έχω πει πως εσένα ώρες ώρες σε συμπαθώ? απάντησα στο υποσυνείδητο μου.
    " Πολλά... αρχικά το ότι μου την σπάει που ενώ νυστάζω δεν μπορώ να κλείσω ματι και εσύ είσαι τόσο αναίσθητος και κοιμάσαι του καλού καιρού. " είχα σταματήσει για λίγο να τον χτυπάω μιας και το χασμουρητό μου δεν ελεγε να σταματησει αλλά όταν θυμήθηκα το πόσο γαϊδούρι είναι ξανά ξεκίνησα βγάζοντας όλα μου τα απωθημένα πάνω του. Και εκεί που το ευχαριστιομουν γύρισε απότομα και έπιασε τα χέρια μου από τους καρπόυς. Με τραβηξε πάνω του και με μια απότομη κίνηση με εγκλωβισε κάτω από το σώμα του.
   " Επειδή εσύ είσαι παράξενη και ούτε ο ύπνος δεν σε θέλει δεν σημαίνει πως πρέπει εγώ να περάσω τα Πάθη του Χριστού το κατάλαβες? "μου φωναξε χωρίς να πάρει το σκληρό του βλέμμα από το δικό μου. Τα λόγια του με εκνευρισαν αρκετά έχω ανεχτει την αλαζονικη του συμπεριφορά δεν νομίζω πως μπορώ να το κάνω ακόμα. Το άγγιγμα του είχε χαλαρώσει και βρήκα ευκαιρία να τραβήξω το χέρι μου και να το προσγειωσω με δύναμη πάνω στο μάγουλο του. Από εγωισμό ούτε που γυρίσε το κεφάλι του παρα μόνο κολλησε το σώμα του πανω στο δικό μου και σφιγγοντας τα χέρια μου τα μετεφερε πάνω από το κεφάλι μου.
   " Μην τολμήσεις και το ξανακάνεις αυτό. " με προειδοποιησε με σφιγμένα δόντια και μάτια σκοτεινιασμενα. Μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω τι ένιωθε εκείνη την στιγμή πάντως δεν ήταν μίσος ήταν κάτι άλλο.
   " Θα το κάνω όσες φορές χρειαστεί. "του απάντησα με πείσμα συνεχίζοντας την μάχη που έπαιζαν τα βλέμματα μας. Ήμουν τόσο απορροφημενη στα κάστανα του ματιά που δεν κατάλαβα πότε είχε στρέψει το βλέμμα του στα χείλη μου.
   Σε δευτερόλεπτα έκλεισε την μικρή απόσταση και επιτέθηκε βίαια στα χείλη μου. Το φιλι του διψασμενο και απαιτητικό έκανε τα χείλη μου να πονάνε. Τα δόντια του γρατζουνισαν το εσωτερικο των δικών μου και ένιωσα τις αισθήσεις μου να με εγκαταλειπουν. Τα χείλη του ακουμπησα τον λαιμο μου. Δαγκωσε και μετά ρουφήξε το σημείο κάνοντας τον κομπο στο στομάχι μου μεγαλύτερο ενώ ένας μικρός αναστεναγμός μου ξέφυγε γεγονός που τον έκανε να χαμογελάσει. Έβγαλε την μπλουζα μου και εμεινε να κοιταζει επίμονα το στήθος μου που ανεβοκατεβαινε ακανονιστα. Ένιωσα τα μάγουλα μου να καίγονταν και η αμηχανία με έκανε να απομακρύνω το βλέμμα μου από πάνω του. Φαίνεται να το καταλάβε γιατί έπιασε το πιγούνι μου και γυρισε απαλά το πρόσωπο μου προς τον μέρος του.
   " Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι γιατί είσαι πανέμορφη. " Τα λόγια του έκαναν την καρδιά μου να χάσει έναν χτυπο και το σώμα μου να παραδωθει ολοκληρωτικά σε εκείνον.
   Το ένα του χέρι μεταφέρθηκε πάλι πάνω από το κεφάλι μου και κρατησε ε τα δικά μου ενώ το άλλο μεταφέρθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Περάσε το χέρι του μέσα από το εσώρουχο μου και αρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις προκαλοντας μου το πιο ωραίο συναίσθημα ηδονής. Οι αναστεναγμοι μου γέμιζαν το δωμάτιο όσο τα χέρια του ευχαριστουσαν το σώμα μου.
  " Κατερινα μαζεψε την φιλ..."η πόρτα ανοιξε και μέσα μπήκε ένας νευριασμενος Φίλιππος με το προσωπο του πασαλειμενο με μια πράσινη μάσκα. Τράβηξα το σεντόνι για να μας καλυψω ενώ ο Μάνος γυρισε και τον κοιταξε φανερά εκνευρισμενος.
   " Ρε μαλακά. " του φωναξε και με σκεπασε καλυτερα. Ο Φίλιππος χαμογέλασε πονηρά και βγήκε έξω με ένα τεράστιο χαμόγελο. Έμεινα να κοιτάζω την πόρτα σοκαρισμένη. Ήταν λες και βρίσκομουν σε λήθαργο και μόλις ο Φίλιππος μπήκε στο δωμάτιο επέστρεψα στη  πραγματικότητα.
   " Τι ήταν αυτό το πράσινο που είχε στο πρόσωπο του?" η φωνή του με εβγαλε από τις φωνές τους μυαλού μου που μου έλεγε να αντισταθω στα χαδια του και στα φιλιά του και πως όλα αυτά τα κάνει για να εξυπηρέτησει τις ανάγκες του. Τα ήξερα όλα αυτά όπως επίσης ήξερα πως αυτή την φορά το ήθελα πραγματικά ακόμη και αν εβγαινα έτρωγα το κεφάλι μου.
   " Μασκα ομορφιάς. " του απάντησα όσο πιο φυσιολογικά μπορούσα και τον είδα σκεπτικό και μπερδεμενο. Πλέον είχε αφήσει τα χέρια μου και ακουμπούσε πάνω μου. Ακουμπησα τους ώμους του και με μια απότομη κίνηση τον έριξα δίπλα και ανέβηκα από πάνω του.
   "Τέρμα ο έλεγχος για εσένα σειρά μου τώρα. " μπήκα από πάνω του και του έδωσα ένα πεταχτο φιλι. Τα χέρια μου ταξιδεύουν στο γεροδεμένο στέρνο του. Έσκυψα από πάνω του και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του, περασα τα χέρια μου στα μαλλιά του και τα τράβηξα ελαφρώς όσο οι γλώσσες μας συναντήθηκαν κάνοντας τον να αναστεναξει. Ένιωσα την περιοχή μου υγρή και οι αναστεναγμοι του με ερέθιζαν περισσότερο πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από εκείνον.
   Τα χέρια του κρατούσαν και ζουλαγαν  τους γλουτούς μου οσο εγω  τον δάγκωνα στο λαιμό πραγμα που έκανε το μόριο του πιο σκληρό να πιέζει την περιοχή μου . Μετεφερε τα χέρια του από την μεση μου μέχρι το κούμπωμα από το σουτιέν μου το οποίο και αφαιρεσε σε χρόνο μηδέν. Τραβηξε το κεφάλι μου προς το δικό του και με φιλησε λαιμαργα στο λαιμό όσο τα χέρια του έπαιζαν με τις ρογες μου. Όλο μου το σωμα είχε παραλυσει και ήταν λες και με διαπερνούσαν χιλιάδες βολτ. Σταματησε τα φιλιά του και με κοιτάξε έντονα απομακρυνοντας τα μαλλιά μου από το πρόσωπο μου.
   " Σε θέλω. " μου είπε με ποθο.
  "Δειξτο μου. " του ψιθυρισα και τον είδα να χαμογελάει με ένα πραγματικό χαμόγελο.
  " Ευχαρίστως. " γελασα όταν σηκωθηκε όρθιος μπροστά μου και με τραβήξε από τα πόδια προς το μέρος του. Σταθηκε μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου σαν απολλωνιος θεός. Το σωμα του ηταν σκέτος πειρασμός που δεν γίνεται να πάει χαμένος. Χαιδεψα τους γραμμωμενους κοιλιακούς του και εσυρα τα χέρια μου μέχρι το λάστιχο από το μποξερακι του. Πηγα να του το βγάλω όμως με σταματήσε.
   " Περιμενε αγριογατα" με φιλησε και σιγά σιγά με ξαπλωσε πίσω ενώ τοποθετησε τον εαυτό του αναμεσα στα ποδια μου. Χαιδεψε την περιοχή μου κάνοντας το σώμα μου να ανατριχιασει από προσμονη. Αρχίσε να φιλαει το εσωτερικο των μηρων μου κι το δερμα μου γύρω από την περιοχή μου θέλοντας να με κάνει να περιμένω.
  Αφησε ένα μικρό φιλι στην κλειτοριδα μου ενώ η γλώσσα του αρχισε να παιζει με την περιοχή μου. Τα δάχτυλα του άγγιξαν την είσοδο μου όμως δεν έκανε τίποτα παρα μόνο τα εβαλε λίγο μέσα μου και μετά τα εβγαλε.
  " Σε παρακαλώ." τον παρακάλεσα όταν τον είδα να χαμογελάει αυταρέσκα. Όλο αυτό που μου έκανε ήταν ένα μαρτυριο και αυτό τον ευχαριστουσε πολύ.
   " Τι θες μωρό μου?" με ρώτησε και γλυστρισε τρία δάχτυλο μέσα μου χωρίς προειδοποιηση κάνοντας με να αναστεναξω από ηδονή. Τα χαδια του απαλά όμως γινονταν έντονα και εγώ προσπαθούσα όλο και πιο επίμονα να πιεσω το σώμα μου στα δάχτυλα του. Ένιωθα τον οργασμό μου να κοντεύει όταν σταματήσε απότομα και με κοιτάξε.
   " Περιμένω μια απάντηση . Αλλιώς δεν συνεχίζω " μου είπε αυστηρά όμως το μειδιαμα στο πρόσωπο του τον πρόδωσε.Το σώμα μου τον ηθελε αθεράπευτα πολύ και η περιοχή μου πονούσε από λαχτάρα για εκεινον.
   " Εσένα" του απάντησα γρήγορα μιας και δεν αντεχα άλλο χωρίς το άγγιγμα του. Η απάντηση μου το έκανε να χαμογελάσει, αφησε ένα φιλι στην περιοχή μου και σηκώθηκε με προορισμο την βαλίτσα του. Αφού πήρε κάτι από εκεί γυρισε πάλι μπροστά μου. Αφαιρεσαι το μποξερακι του και το μόριο του σκληρό και ορθωμενο έκανε την εμφάνισή του. Εσκυσε το φακελάκι και έβγαλε ένα προφυλακτικό. Καλά τόσο σίγουρος ήταν? σκέφτηκα και σχολιασα κάπως εκνευρισμενη.
   " Όχι άλλα ποτέ δεν ξέρεις. " απαντησε στην σκέψη μου και πριν προλάβω να του πω την κακία μου με τραβήξε πάνω του και μπήκε μονομιάς μέσα μου. Τα χέρια του δεξιά και αριστερά από το σώμα μου στηριζαν το βάρος του ενώ τα χείλη του δεν αποχωριζονταν λεπτο τα δικά μου.
  Οι ωθήσεις του σιγανες. Οι ανάσες μας βαριές και οι αναστεναγμοι μας γέμιζαν το δωμάτιο. Το βλέμμα του γεμάτο ποθο δεν άφηνε λεπτο το δικό μου. Αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ έκαναν την εμφάνισή τους ομως ήταν θολές. Κούνησα το κεφάλι μου προκειμένου να της απομακρυνω όσο ένιωθα τον πρώτο μου οργασμό να έρχεται.
   Μετά από λίγες ωθήσεις τελειωσε και εκείνος μέσα μου και με φιλήσε γλυκά ενώνοντας τα μέτωπα μας. Τα χέρια του εγκλωβισαν το πρόσωπο που όσο εκείνος αφήσε ένα μικρό φιλι στο μέτωπο μου. Το σωμα του χαλαρώσε πάνω στο δικό μου. Μια τούφα από τα μαλλιά του έπεφτε στο κούτελο του και ασυναίσθητα την απομακρυνα μπλεκοντας τα δάχτυλα μου στα πυκνά μαλλιά του.
   " Γιατί είσαι ακόμα μαζί μου? Γιατί μετά από όσα σου έχω κάνει εσύ με ανέχεσαι ακόμα? Γιατί μετά από εκείνο το βράδυ παρόλο που σε έκανα κόμματια εσύ με άφησες να σε αγγίξω?" οι ερωτήσεις του διαδέχονταν η μία την άλλη. Ερωτήσεις που δεν μπορούσαν να απαντήσω ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Και εκείνος περιμενε μια απάντηση που εγώ δεν ήθελα να του δώσω. Γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του όμως αυτό δεν χρειάζεται να το μαθει. Ένα βράδυ ήταν μόνο. Αύριο θα γυρίσει τον 'καλο' του εαυτό.
   " Άσε τις ερωτήσεις για άλλη φορά." ήταν το μόνο που του απάντησα και προσπάθησα να κρυψω την θλίψη των σκέψεων μου. Πήγα να φύγω όμως με τράβηξε πάνω του.
   "Κοιμησου μαζί μου. " μου είπε ήρεμα σαν να με παρακαλούσε. Ξάπλωσα δίπλα του και εκεινος με έκλεισε στην αγκαλιά του. Σαν να έκλεισε τον διακόπτη του μυαλού μου όλες μου οι σκέψεις διαλύθηκαν σαν ένα σύννεφο καπνού. Τράβηξα το σεντόνι και μας σκεπασα όταν ένα χασμουρητό μου ξεφυγε. Ακουμπησα το κεφάλι μου στο στηθος του και ακουσα την καρδιά του να χτυπάει δυνατα.
   " Μην νομιζεις πως θα το κάνουμε συνήθεια. Ενα βράδυ για να περάσουμε καλά ήταν. Τουλάχιστον έτσι θα κοιμηθείς και δεν θα μου σπάσεις άλλο τα νεύρα." τον άκουσα να λέει και ένιωσα τις σαγόνι μου ετοιμο να φτάσει στο πάτωμα . Τα μάτια μου θολά από τα δάκρυα που προσπαθούσαν να ξεφύγουν όπως και εγώ από το κρατημα του.
   " Κατσε εδώ" είπε επιτακτικά και με έσφιξε περισσότερο πάνω του δημιουργοντας ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στο μπρατσο μου . Έμεινα εκεί με τα δάκρυα μου να γεμίζουν το στερνο του όταν τελικά με πηρε ο ύπνος όταν μέσα στην παραζαλη του μου φάνηκε πως τον άκουσα να λέει κάτι.
  "Συγχωρεσε με μωρό μου αλλά μόνο έτσι μπορείς να μην με αγαπήσεις. Δεν αξίζω την αγάπη σου καρδιά μου. Δεν είμαι εγώ για σένα."




Καινουργιο κεφαλαιο και μεριά Μάνος και Κατερίνα. Ανατροπές και τρυφερές στιγμές από την μεριά του αγοριού μας.... Τι λέτε να γίνει τελικά?
Μέχρι το επόμενο φιλιαα


Το Τέλος μου... Η Αρχή μας...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα