Kapittel 8

124 11 2
                                    

Emily pov

Jeg gikk ut av rommet. Jeg strammet morgenkåpen og gikk i gangen oppe. Plutselig hørte jeg to kjente stemmer. Harry og Louis. De snakket i rommet til Harry.

Jeg skulle akkurat gå ned, for jeg så Lucy der, men så var det noe som stansa meg.

"Har du sakt det til Lucy?" Spurte Louis. "Nei.." Sa Harry stressende. "Ikke jeg heller.." Sa Louis. "Hva skal vi gjøre da?" Spurte Harry. "Vi forteller det til jentene." Sa Louis. "Høres som en god plan." Sa Harry. Jeg hørte de gikk mot døren, så jeg løp ned og hoppet på sofaen vedsiden av Lucy.

"Går det bra?" Fniste Lucy. Jeg nikket stressende på hode. "Har du noen gang tenkt å flytte med Harry?" Spurte jeg. "Han vil ikke flytte vekk her fra. Han vil stille opp for Lou." Sa Lucy. "Hvorfor flytter du ikke hit?" Spurte jeg.

Lucy åpnet munnen for å svare, men fikk ikke sagt noe for guttene kom. "Emily." Sa Louis. Jeg så på han.

Han satte seg ned på knærne foran meg og spredde benet mitt og kom nærmere. "Det ser ikke bra ut." Fniste Harry som satte seg ned vedsiden av Lucy.

Jeg heva bryna til Louis. Louis strøk hånden sin på låret mitt og kom nærmere. "Jeg tenkte kanskje..." Jeg avbrøt han; "Du kan ikke ha sex med meg, mister. Du skal på jobb." Sa jeg alvorlig.

Louis lo. "Det var ikke det jeg mente." Han reiste seg opp og satte seg ned vedsiden av meg i sofaen. "Du burde jobbe." Sa Louis rett ut. "Jeg har ikke tid. Jeg må ordne Rose og som regel Nico til barnehagen, så må jeg kjøre dem dit. Drar hjem, rydder huset, setter på maten, drar og henter ungene mens Harry lager mat. Jeg har rett og slett ikke tid." Sa jeg.

"Hva med... Harry kjører ungene til barnehagen." Sa Louis. "Og jeg kan rydde." Sa Lucy. Louis pekte på Lucy mens han så på meg og nikket. "Da må..." Louis avbrøt meg. "Jeg vet hva du vil jobbe som." Sa Louis.

Jeg nikket. "Barnehagetante eller lærer. Åh! Kanskje støtte kontakt!" Sa jeg tenkende. "Du er annsatt." Sa Louis. Jeg heva bryna. "Jeg har ikke en gang..." Louis avbrøt meg IGJEN! "Jeg er rektor. Jeg bestemmer hvem som jobber der eller ikke. Du kan være lærer OG støttekontakt. Det er mange som virkelig trenger det. Spesielt han ene som jeg tenkte du kunne være støttekontakt til. Han stammer noen ganger. Han er ikke den personen som stammer, men av og til, men sjelden." Sa Louis.

Jeg smilte. "Mener du?" Spurte jeg. Louis nikket. "Gå å kle på deg, så drar vi." Louis smilte. "Jeg elsker deg." Jeg kysset Louis hardt på munnen og løp opp.


My Teacher! IIWhere stories live. Discover now