Kapittel 6 - Middagen Del 2

142 9 0
                                    

Emily pov

Etter Harry og Lucy var ferdig med å kline, satt Harry seg ned igjen. "Jeg elsker deg." Lucy holdte hånden sin på kinnet til Harry. "Og jeg elsker deg." Harry kysset Lucy raskt på munnen. "Vi burde ofte ha sånne middager." Sa jeg. Louis nikket.

Harry pov

"Harry!!" Ropte noen før jeg hørte en dør smelle igjen. Det var noe kjent med den stemmen.. "Darling!!" Ropte den personen igjen. "Dæven!" Sa jeg litt for høyt. Jeg reiste meg fort opp og så vår venn, Michael kom inn. Jeg løp til han og ga han en god og varm klem.

"Fitte." Lo jeg. "Viss jeg er fitte, så er du kuk." Sa Michael. Jeg lo. "Hvorfor gir du meg ikke kyss enda?" Hvisket Michael. "Åh, folk ser på.." Hvisket Michael.

Jeg ristet på hode mens jeg trakk meg unna Michael. "Det har skjedd masse på 3 år, skal jeg si deg." Sa jeg alvorlig. "Har du kjæreste?" Michael heva bryna. "Forlovet." Jeg smilte. "Dæven! Jeg trodde alt handlet om sex med deg!" Sa Michael litt høyt.

"Kjeft..." Hvisket jeg. "Det er ikke så farlig at de får vite at vi har hatt litt gøy i sengen." Hvisket Michael. "Hell Yeah!" Jeg heva bryna.

"Harry!" Luke kom inn. "Halla." Sa jeg. "Visste du at Michael har faktisk kommet ut av skapet? Han har fortalt verden at han er homse." Sa Luke stolt.

"Dæven, Michael!" Sa Louis overrasket. "Ja.. Jeg vet.." Sa jeg laft. "Ha-ha." Michael blunket til meg. "Idiot." Lo jeg og snudde meg og gikk til bordet. "Jeg vet du elsker meg!" Ropte Michael etter meg. Jeg hviste fingeren til Michael og satte meg ned på stolen igjen.

Lucy tok hånden på låret mitt. "Hvem og hva var det for noe?" Hvisket Lucy. "Ingenting..." Mumlet jeg. Lucy heva bryna. "Elsker deg?" Jeg kysset Lucy på pannen. Lucy reiste seg opp og små løp opp.

"Var det ho?" Spurte Michael. "Ja..." Jeg reiste meg opp og begynte å gå mot trappen. Michael tok tak i hånden min. "Hei." Sa han. "Kjæresten min spyr." Sa jeg. "Da kom jeg for sent." Hvisket Michael. "Hva?!" Ropte Luke. Calum og Ashton kom inn døren. Jeg nikket til dem.

"Ikke no, Luke.." Mumlet jeg og små løp opp trappen og inn til doen. Lucy satt på do lokket. "Hei, vennen. Går det bra?" Jeg lukket igjen døren etter meg og gikk til Lucy og satte meg ned på huk. "Jeg føler meg ikke bra..." Sytet Lucy.

"Du burde legge deg ned på. Du kan legge deg i sengen min." Sa jeg. Lucy ristet på hode. "Du må legge deg ned på. Da legger du deg på sofaen, ferdig med den saken." Sa jeg alvorlig før jeg hjalp Lucy opp. "Hva er det mellom deg og gutten egentlig?" Spurte Lucy da jeg åpnet opp døren.

"Ikke no..." Løy jeg. "Ikke jug til meg." Lucy heva øya bryna da vi var ved trappen. "Ja, Mikey." Jeg så på Michael og heva bryna. Han så på meg. "Hva?" Spurte han. "Jeg forteller deg det i kveld." Vi gikk til sofaen. "Lov meg det.." Sa Lucy som satt seg ned.

"Lover." Jeg kysset Lucy på pannen. "La oss spise ferdig!" Sa jeg. Alle rundt bordet så på meg og sa de sa akkurat det samme; "Vi har spist opp tregen!!"


My Teacher! IIWhere stories live. Discover now