Kapittel 1

250 9 6
                                    

Emily pov

Jeg vridde meg i sengen.

"Mamma!!" Ropte Rose. "Ja...?" Mumlet jeg. "Hun hører deg ikke.." Mumlet Louis og holdte rundt meg. Jeg snudde meg mot Louis og smilte. "Det var da synd for hun..." Mumlet jeg. Louis Lo.

"Gratulerer vennen." Louis kysset meg på munnen. Jeg heva bryna. "Jeg har da ikke bursdag." Sa jeg. "Du har glemt det.." Mumlet Louis og satte seg opp. "Dæven!" Sa jeg. Idag er det 2 år siden Louis og jeg møttes for første gang. Vi feiret det i fjor.

Jeg satte meg bak Louis. "Gratulerer." Jeg kysset Louis i nakken før jeg reiste meg opp.

Jeg satte meg på fanget til Louis. Louis holdte under rompa mi. "Når var det sist gang vi hadde sex?" Spurte Louis. Jeg tenkte. "Kan ikke huske sist gang." Jeg ristet på hode. "Da er det på tide." Louis la seg ned med meg opp på meg."

Vi kysset. Jeg strøk hånda gjennom håret til Louis. Han tok hendene under g-strengen for å ta den av. Men han kom aldri så langt; "Mamma!!!!" Ropte Rose dobbelt så høyt. "Senere.." Mumlet jeg og reiste meg opp. Louis så oppgitt mot døren. "Unger.." Mumlet Louis. Jeg Lo og tok på meg morgenkåpen.

"Mammaaaaaa!!!" Ropte Rose. "Rose!! Slutt!!" Ropte Nico. "Jeg kommer!!" Ropte jeg og gikk ut av rommet og til rommet til Rose. Hun satt i sengen sin og smilte. "Hva er det vennen?" Spurte jeg. Rose heiv Smokken på gulvet. "Jeg mistet Smokken." Rose pekte på Smokken.

"Ha-ha..." Mumlet jeg. Jeg gikk til Smokken, tok den opp og ga den til Rose.

"Du kan ikke mene det!" Ropte Lucy nedenfor. Igjen.. "Tante og onkel krangler igjen.." Mumlet jeg. "Det er akkurat det jeg mener!" Ropte Harry.

"1.. 2..." Begynte jeg å telle. "EMILY!!" Ropte dem da jeg skulle si tre. Jeg gikk ut av rommet Og ned i stuen. "Hva skjer nå da?" Spurte jeg oppgitt. "Harry vil ikke ha barn." Sa Lucy oppgitt. "Jeg kan fortsatt ikke tro at dere ikke har fått barn enda. Dere har sex bokstaveligtalt overalt." Sa jeg.

"Men Hør da." Sa Lucy. "Harry vil ha barn. Det har Han sakt til meg. Han er kanskje ikke klar for det nå." Sa jeg.

Lucy så på Harry. Harry smilte en liten smil til Lucy. "Jeg elsker deg, Lucy. En dag vil jeg ha barn, men ikke nå." Sa Harry. "Jeg elsker deg høyere." Lucy kysset Harry hardt på munnen. "Viss dere skal pule her, kan dere dra hjem til Lucy." Sa jeg oppgitt.

Lucy trakk seg unna Harry og så på meg. "Når kommer Nick og Will?" Spurte Lucy.

De har vært borte siden vi sluttet på skolen og endelig kommer dem hjem. Har ikke sett dem på 2 hele år!

"I morgen. Jeg skal hente dem på flyplassen etter jeg har kjørt ungene til barnehagen." Sa jeg. "Ja, skal ikke Nico begynne på en ny avdeling i år?" Spurte Harry. Jeg nikket.

"Vi stikker Harry." Lucy dro Harry med seg ut. "Rent kaos.." Mumlet jeg. "Ikke så veldig da." Jeg kjente to hender holde rundt meg. Jeg så det var Louis. Jeg smilte. "Hva skal vi i kveld?" Jeg snudde meg mot Louis og holdte rundt han.

"Jeg vil bestille hotellrom for i natt." Smilte Louis lurt. "Hmm... Love it!" Fniste jeg og kysset Louis.

"Æsj!" Jeg trakk meg unna Louis og så Nico i pysjen og Rose vedsiden av med pysjen og holdte kaninbamsen hennes. Jeg smilte.

"Unger, kle på dere så drar vi til barnehagen." Sa jeg. Louis gikk til Nico og Bærte han opp og gikk opp. Jeg gikk til Rose og Bærte henne opp.

Jeg gikk til rommet hennes og tok henne på sengen. Jeg fant fram klær og kledde på Rose. Jeg kysset henne på pannen. "Barnehagen!!" Ropte Rose og løp ned.

My Teacher! IIWhere stories live. Discover now