Poďakovanie

111 8 6
                                    

Chcela by som sa poďakovať veľa ľuďom ale napíšem sem tých najdôležitejších.

Sky_Blue_Čiži- ty si ma dotlačila k písaniu za čo som ti veľmi vďačná. Naplňuje ma to a moja fantázia šalie.Konečne som si našla koníček, ktorý ma nejaký zmysel a to len vďaka tebe. ĎAKUJEEEM :*.

NikkiNovotn-Ďakujem ti za úžastné komenty, ktoré ma vždy a za každých okolností potešili. Bola si mojou prvou vážnou čitateľkou a od začiatku si ma poháňala vpred. Ďakujem♥.

Sara332241-sí úžastná. Neviem to ani slovami vyjadriť. Proste si ma podržala v stavoch keď som chcela skončiť. Vždy si stála za svojím názorom na moju knihu. Vždy som od teba mohla čakať vote a comment čo ma veľmi tešilo. Venovala som ti postavu, pretože to bolo to najmenej čo som pre teba mohla urobiť. Cara ťa podľa mňa reprezentuje úžastne. Ďakujem za všetko♥.

misulka15-ďakujem, že si sa vyjadrila ku každej kapitole. Vždy si ma potešila ked si bola medzi prvými kto to komentoval. Bolo mi cťou venovať ti jednu z postáv, ktorú som mala veľmi rada. Si úžastná. Ďakujeeem ;).

KateinaDostlov-ďakujem, že si ma vždy potešila ku každej časti. Nikdy si na mňa nemala kritiku a časť si vždy okomenrovala pozitívne. Ďakujem, že SI!

A v závere by som sa chcela poďakovať VeronikaBanyov, francmiske,nikacery20 NikiLynch a barus_14 ktoré každú časť votevali a niekedy aj komentovali začo som ti veľmi vďačná ;).

Ďakujeeem vám všetkým aj tým čo nekomentovali a ďakujem, že ste votovali. STE PERFEKTNÍ. ĽÚBIM VÁS♥♥♥♥♥♥♥♥♥.

S LÁSKOU ZOEY.

P.S. teším sa na vaše názori na druhú knihu.

STAY STRONG (R5 FF)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz