7.Nikdy nevieš, nad čím ten krpec rozmýšľa

207 21 12
                                    

Riker POV

Išiel som za Kells. Zavrel som za nami vchodové dvere a išiel hore do svojej izby. Bola otvorená. Pomaličky som vošiel dnu a uvidel som Rossa ako sa hraje so šteňaťom pre Kells. Zasmial som sa nad ním a sadol si vedľa neho.

"Takže akú farbu pridelíme našim trom nezbedníkom?" spýtal sa ma Ross.

"Ja si beriem žĺtu, pretože tú ma Kells najradšej a ty si zober fialovú a rúžovu." iba prikývol a už z tašky vyťahoval pelechy, vodítka atď.

Ross POV

Ešte aj farbu máme s Kells spoločnú. Ona je ako stvorená pre mňa lenže ja mu to nemôžem urobiť. Prebrať mu ďalšie dievča?! Veď by ma zabil! Každú noc nad tým rozmýšľam. Budem čakať. Je to jediná možnosť. Ale keď vidím ako sa k nej Riker správa, bojím sa, že takýto deň nenastane. Musím o tom však povedať Rydel. Dúfam, že ma pochopí. Z môjho rozmýšľania ma vytrhol Riker.

"Som zvedavý, ako pred dievčatami schováme 5 šteniat." zasmial sa a poškrabkal šteniatko za uchom.

"Idem dole za dievčatami." povedal som bezducho a postavil sa.

Zišiel som dole a koho nevidím. V kuchyni sama sedela Kells a trápila sa s múkou. Zrazu sa na mňa pozrela.

"Aaa Ross, prosím povedz mi, že mi pomôžeš. Rikerovi sa evidetne nechce." odfrkla si.

Mám možnosť byť aspoň na chvíľu s Kells sám. To BERIEM!!! Len som s úsmevom prikývol. Počúval som ju na slovo. Miešal som cesto, keď na mne zrazu pristála múka.

"Čo to?!!" pozrel som sa na Kells. Ona len nevinne na mňa pozrela a znova po mne hodila múku.

"Tak toto ti nedarujem!" zakričal som a hodil do nej vajíčko.

Rozplaclo sa jej na tvári.

"Ja ťa zabijem!!!" vykríkla a rozbehla sa mojím smerom.

Naháňali sme sa asi pol hodinu. Potom, celí unavení, sme išli do sprchy(nie spoločnej, tak ďaleko som nepokročil). Celý deň sa už nič výnimočné nedialo. Pozreli sme si film, potajomky vyvenčili psov a išlo sa do hajan. Ľahol som si do postele a rozmýšľal nad Kells. Zaspal som.

Ráno...

"Doriti, prečo mám mokrý ksicht!" to bolo prvé, čo som dnes ráno počul.

Pootvoril som oči a čo nevidím. Všetky šteniatka ležali na Rikerovej posteli a to jeho mu lízalo ksicht. To je mi ale budíček. Začal som sa smiať vďaka čomu som schytal Rikerov nenávistný pohľad.

Tak poď, ideme s nimi von dokým sa dievčatá nezobudia." postavil som sa z postele.

Išiel som do sprchy prvý, lebo Rikerovi to obzvlášť vždy ráno trvá.
Vliezol som do sprchy a nechal nech na mňa dopadajú kvapky. Po desiatich minútach som vyliezol zo sprchy a omotal si uterák okolo tela. Začal som si umývať zuby. Šiel som ešte na WC a potom som vyšiel z kúpelky.

"No konečne!!!" povedal Riker keď som otvoril dvere.

"Trhni si!!!" zasičal som naňho a išiel som do izby.

Zobral som si biele kraťasi, modré tielko a moje najobľúbenejšie okuliare. Chcel som vyjsť z izby ale mám pocit, že som na niečo zabudol..... SAKRA šteňatá!!! Rýchlo som sa vrátil a zobral drobcov na ruky. Zhabal som vodítka a vyšiel som von. Sadol som si na lavičku a pozeral na tie dva zázraky. Pripol som im vodítka a čakal na Rikera.

"Tak a som tu." oznámil mi Riker a potichu zavrel dvere.

"Nemali by sme zobudiť aj Rockyho a Ella aby sa aj oni postarali o krpcov???" napadlo ma.

"Sú už veľkí, majú byť zodpovední a úprimne, je mi to jedno." zasmial sa Riker.

"Chcem vidieť Rockyho so šteňaťom na prechádzke." povedal Riker.

My sme sa na seba len pozreli a začali sa smiať.

"Čo keby sme šli na psiu pláž. Určite sa budú tešiť." prehlásil Riker a žmurkol na drobcov.

Ja som len kladne kývol hlavou a tak sme sa vybrali tým smerom. Prechádzali sme sa a ja som si všímal len krpcov keď do mňa dpniekto drgol. Riker.

"Počuj, tie dievčatá po nás divne pozerajú." pošepkal mi a ja som sa porozhliadol.

Mal pravdu všetky dievčatá na nás zasnene pozerali. Najprv pozreli na mňa, potom na šteňatá a povzdychli si. Uškrnul som sa. Dokonalá baliaca technika.! Zabočili sme na pláž.

"Počuj, pustíme ich, nech sa trochu prevetrajú." pozrel sa na mňa spýtavo Riker a zohol sa k malému.

O.k. Povedal som si pre seba a tiež tým mojím odopol vodítka. Poviem vám len jedno. TOTO BOLA NAJVÄČŠIA CHYBA V ŽIVOTE!!! Kto by si bol pomyslel, že hneď ako pustíte také šteňa z vodítka, rozbehne sa akoby mal v zadku vrtuľu. No.... tie naše utekali neuveriteľnou rýchlosťou. Pozreli sme sa na seba s Rikerom.

"Aaaaa doprdele!!!!" povedali sme naraz a rozbehli sme sa.

To bola komédia. Ja som padol asi 3-krát. Zato Riker, ten bol na popukanie. To šteňa sa s ním doslova hralo. Otočilo sa k nemu a sadlo si. On sa pomali približoval a keď ho chcel chytiť ten prcek zdrhol. Rikera išlo poraziť a mňa roztrhať od smiechu.

"Čo sa smeješ?! Ty si tie svoje nechytil." ja som sa naňho usmial a ukázal na strom. Moje zlatíčka tam poslušne ležali a pravdepodobne driemali. Počul som len ako Riker zaklial a otočil sa. Ja som sa uchechtol a šiel som za ním.

♪♪♪♪♪♪♪♪
Prepáčte, že som sa teraz dokopala k tejto časti. Budem sa snažiť saz pridávať každý deň časť. Čo zatiaľ hovoríte na môj príbeh??? Mám pokračovať???

IYOU

STAY STRONG (R5 FF)Where stories live. Discover now