1.This is my girlfriend

788 30 6
                                    

Sedím a čakám kým ma zavolajú. Ale bolo by vhodné keby som sa predstavila. Moje meno je Kelsey Anderson a mám 18. Žijem v LA ale nie vždy som tu žila. Vyrastala som v Londýne. Presťahovali sme sa s našimi keď som mala 10. Naši teraz žijú v NY a ja s kamoškami v Malibu. Ako sme si taký dom mohli dovoliť??? Nooo s babami sme jedna big family a tvoríme skupinu 5Elements. Začínali sme v.....garáži!!! Áno tam sa to všetko začalo. Hrávali sme,skladali sme nové songy a blbli. Ách tie časy. Jedného dňa však išiel okolo našej garáže chlapík, z ktorého sa vykľul hudobný producent a prehováral nás aby sme nahrali nejaké pesničky. My sme jeho návrh" po dlhom rokovaní"prijali a tak sa začala naša kariéra. Momentálne patríme do top 5najskupín na svete čo je velká pocta. Ale vráťme sa do prítomnosti. Čakám kým ma už konečne zavolajú na pódium.

"Slečna Anderson na pódium." ozval sa S.B.Skár.

No konečne!!! Vyšla som z dverí a nasledovala ochranku . S babami sme sa stretli pod plošinou, ktorá slúži na to, aby nás vyniesla na pódium. Celkom fajn efekt :D.

"Tak čo, tešíte sa ???" spýtal sa nás Jace.

"Ako nikdy v živote!" zakričali sme

a ja som dala ruku do stredu. Každá položila ruku na tú moju a spolu sme odpočítavali a kričali náš pokrik :D "One time, one choice, one DESTINY!!!" dvihli sme ruky a spoločne sme sa objali.

"Začíname za 3,2,1......aaaaa!!!"ukázal na nás Jace a my sme začali spievať

Attack, Night sky, Why, Destiny, One time and Lights(názvy pesničiek si budem vymýšľať ale sem tam dám niečo od Demi Lovato dúfam, že vám to nebude vadiť).

Riker POV

"No tááák švihajte o chvíľu to začína a ja nechcem zmeškať ani minútu." zakričal som na nich.

"Veď dobre, už idem." zaziapal na mňa Ross.

"Čakám v aute, kto do 5 minút nepríde ostáva tu!!!" už som po nich vrieskal.

Vyšiel som z domu. Oni sú takí leniví. Grrrrrr.Sadol som si a čakal. Prví boli Rocky, Rydel a Ell a o minútu neskôr prišiel Ross. Keď si sadol a zavrel dvere dupol som na plyn.

"Čo sa také prosím ťa deje, že letíš 180-kou." spýtala sa ma Rydel.

"Niekoho vám chcem predstaviť ale teraz ticho, musím sa sústrediť."

Konečne stíchli a ja som ešte pridal. Keď sme išli pred halou parkovisko bolo plné a tak sme sa rozhodli, že pôjdeme zadným vchodom.

"Ako to, že môžeš ísť zadným vchodom???" spýtal sa Ross.

"Pochopíš až uvidíš." odpovedal som jednoducho a vystúpil z auta.

Vošli sme dnu a chceli ísť k šatniam báb ale S.B.Skár nás nepustil vraj ich uvidíme až po koncerte ,nevadí ,hlavne, že sme to stihli. Rydel si ma zrazu otočila k sebe.

"Tak už to vyklop!"

"No dobre chcem vám predstaviť svoju priateľku ale má veľmi nabitý program takže to ináč nešlo." pokrčil som plecami a naspäť sa otočil aby som mal dobrý výhľad na Kells.

"Počkaj...." povedala Rydel ale to už začala hrať hudba.

Bolo tam 5 obrazoviek a ako dievčatá začali spievať začali sa objavovať na obrazovkách. Na pódiu ešte neboli. Z ničoho nič sa otvorila v strede pódia diera a z nej vyšli dievčatá na plošine.

"Hi guys!!!" zakričala Kells a ja som sa usmial.

"Všetci sa tešíte???" zakričala ešte hlasnejšie Angela a ľudia ešte viac šaleli.

Začalali hrať a hrali hodinu a pol. Boli úžastné a počas prvej pesničky sa ma všetci spýtali, že ktorá to je. Keď som ukázal na Kells Rossovi spadla sánka, Rydel sa usmiala a Rocky a Ell ma potľapkali po pleci so slovami" Dobrý výber.". Poslednú pesničku skočili dievčatá do publika a nechali sa nosiť na rukách. Konečne sa dostali späť na pódium.

"Good night LA. We love you!!!"zakričali všetky naraz a uklonili sa.

Dav šalel a na podpisy stála neskutočná rada.Keď to utrpenie skončilo dievčatá chceli ísť do šatní ale Kells ma uvidela utekala ku mne a vrhla sa mi okolo krku.

"Riker, predsa si len prišiel." usmiala sa.

"Samozrejme a prišiel som ti niekoho predstaviť." povedal som a začal s predstavovaním.

"Takže všetci toto je moja priateľka Kells, Angela, Sisi, Jessica a Mercedes."A dievčatá, toto je Rocky, Rydel, Ell a Ross.

Takže,čauko.Chcela by som túto časť venovať Natylynch29.Začala som s týmto príbehom vďaka nej.Dlho som jej hovorila čo by som ja napísala ju to evidentne štvalo a tak ma k tomuto príbehu doslova dokopala 😂😂😂pretože ja som sa bála začať písať.Dúfam, že sa vám bude príbeh páčiť.Vopred sa ospravedlňujem za zlú gramatiku no dúfam, že tam hrubky nebudú, pretože som to kontrolovala snáď milionkrát. Vrelo prijmem kritiku ale najviac by ma potešil nejaký ten vote alebo kommentík.







STAY STRONG (R5 FF)Where stories live. Discover now