Kılıç Dansı Kutlaması

368 22 26
                                    

Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun ^^ *yine bayrama yetiştiremedi bu bölümü* Neden yetiştiremediğim konusunda bir bahanem yok. Okul yazma isteğimi aldığı için yazmaktan soğudum ama bu gün heveslendim. Şimdi size bir şey soracağım; Bölümlerde küfür olsun mu? Bazı yerlerde küfür yazmamak için kendimi baya zorluyorum. Hem hafif küfürün bir zarar vereceğini sanmıyorum. Yorumlarda bunu belirtirseniz çok sevirim ^^ (Kim olursan ol, yine de yorum yap)

Brendan'ın Gözünden ^^

''Sessiz ol Iris, uyanacak şimdi.'' dedim Iris'in kulağına fısıldayarak. Iris artık daha dikkatli davranıyordu. Normalde her sabah Grovyle beni uyandırırdı ama bu sefer ben onu uyandıracaktım. İntikam almak eğlenceli olacaktı. Suç ortağım ise Iris idi. Grovylenin yüz ifadesini çok merak ettiği için heyecandan yerinde duramıyordu. Parmak uçlarıyla odaya girdik ve Grovylenin yanına yaklaştık. Gece soğuk olduğu için Grovyle battaniyesini kafasına kadar çekmişti. Iris ile aynı anda geri saymaya başladık;

''5...4...3...2...1 ve zıplaaa'' sonda bağırarak Grovylenin üstüne atladık. Grovyle sert bir çığlık atarak yıldırım oku kullandı. Bekle bir saniye, Grovyle yıldırım okunu ne zaman öğrendi ki? Battaniye, elektriği bize az olarak iletmişti. Battaniye canımızın yanmasını büyük bir oranda gidermişti. Tabi battaniye simsiyah olmuştu. Iris hafif kabarmış saçlarını düzeltti ve battaniyeyi kaldırdı. Battaniyenin altında Ampharos vardı. Bunlar hangi ara yataklarını değiştirmişti? O sırada kapıdan içeri Grovyle girdi. Yatağının halini görünce kısa süreli bir şok geçirdi. Bizim Ampharos sayesinde geçirdiğimiz şoktan daha fazla şok geçirmişti. Elindeki limonata dolu bardağını yere düşürdü ve yerler ıslandı. Kaşlarını çatarak Ampharosa doğru ilerledi. Çok sinirlenmişti. Sertçe Ampharosun kolundan tuttu ve ayağa kaldırdı. ''Sen ne ayak?'' der gibi bakıyordu. Ampharos ise ses çıkarmadı ve zor açık tuttuğu gözlerini ovuşturdu. Ardından Grovylenin kolundan tutarak çekiştirmeye başladı. Bulunduğumuz odadan çıktık ve yan odaya geçtik. May uyuyordu. Ampharosun olması gereken yatakta ise biri yatıyordu. Ampharos sessizce ilerledi ve yorganı kaldırdı. Yatağın altında güzeller güzeli bir kız yatıyordu. Sarı saçlı ve mavi gözlüydü. Pencereden süzülen sabah güneşi onun yüzüne vurunca rahatsız olmuştu ama hala uyuyordu. Bekle biraz, ben bu kızı tanıyorum! Bu mavi Mew! Ben o sırada ayağımı yatağa çarptım ve yüksek bir gürültüye neden oldum. Benim yüzümden May uyanmıştı. Yataktan kalktı ve konuşmaya başladı;

''Hepinize günaydın millet!'' sesi o kadar yüksek çıkmıştı ki Mew uyandı. May kıza baktı ve gülümseyerek ''İyi uyuyabildin mi Mira?'' dedi. Mira mı? Acaba karıştırıyor muydum? Hayır imkansız, mavi Mew olduğuna eminim. İnsan formuna dönüşüp insanların arasında dolaşıyordu.

''Çok iyi uyudum. Yatağını verdiğin için çok teşekkür ederim Ampharos.'' dedi Mira adındaki mavi Mew. Ampharos ise tepkisizdi. Grovyle artık sinirliden çok şaşkın görünüyodu. Onun da mavi Mew'i hatırladığından emindim. Tam konuşmaya başlıyacaktım ki Mira kolumdan tuttu ve çekiştirmeye başladı. Amacı neydi bunun? Odadan çıkmak üzereyken Grovyleyi de tuttu ve odadan çıkarttı. İçeridekiler ise arkamızdan baka kalmışlardı.

''Sakın benim hakkımda bir şey söylemeyin. Ormanda yaşamaktan bıktım ve insanların arasına karışmaya karar verdim. Onlar beni insan biliyorken oyunumu sürdüreceğim. Hatta sizinle yolculuğa çıkmak istiyorum.'' dedi Mira. Artık onunla ismi ile hitap edecektim. Akşama kampa gidecektik ve Mira burada savunmasız kalacaktı. Mira olarak bizimle gelmesini çok isterim doğrusu.

''Oldu o halde Mira, akşam bizimle kampa gel.'' dedim. Grovyle ise bana şaşırmış halde baktı. ''Saçmalama oğlum, biz niye yalanına ortak oluyoruz? Öğrenirlerse bize kızarlar. Hem Rick'in Mewe aşık olacağından eminim. İstersen Ampharos ile ben burada kalıp Mewi korurum. Yalan söylemek istemiyorum.'' dercesine bakıyordu Grovyle. Bende yalan söylemek istemezdim ama Mewle arkadaş olmayı çok istiyorum. Bu yüzden Grovyleyi takmamaya karar verdim. O sırada içeridekiler dışarı çıktı.

POKEMON: Ejder Ustası {DÜZENLENİYOR}Where stories live. Discover now