Bölüm 1-Dragon Master

1.9K 78 18
                                    

Benim adım Brendan. Ben bir gün dragon master olacağım. Ancak babam bu isteğime karşı. Babam Kalos' da Snowbelle şehrinde buz tipi olan spor salonunun lideri olan Wulfric. Babamın ejder türü pokemonlar ile arası iyi değildir. Ejder ve buz tipi pokemonların dost olamayacağını düşünür. Kesinlikle yanılıyor. İleride benim bu salonun lideri olmamı istiyor. Tabi ki de buz tipi bir salonun lideri olmayacağım.

Tipler arasında ayrımcılık yapmam ama ejder türü pokemonlar hep bana daha sıcak gelmiştir -''ama ateş türü pokemonlar daha sıcaktır" demeden geçmek istemedim-. İleride gym lideri olmak istemiyorum. Ben hayalimin peşinden koşacağım. Kimse umrumda değil.

Sahi birde abim David. O iyi biri ama kötü çocuğu oynamayı seviyor. O kesinlikle iyi bir eğitmen. Çoğu pokemonu buz tipi. Çünkü ejderha pokemonlarını yakalamayı seviyor. Kendisine ''ejder avcısı'' denilmesi hoşuna gidiyor ama bazı takımların aksine o cihaz kullanmadan savaşarak yakalıyor ve bu normal bir yöntem. O buz türü pokemonlarda uzman olmasına rağmen babamın gözüne girebilmiş değil. Babam kesinlikle ondan güçlü ama David'de fena değil. Babam bütün umutlarını bana bağlamış durumda. Benim abimden daha iyi buz tipi eğitmeni olup kimseye yenilmeyeceğimi sanıyor. Kesinlikle yanılıyor -kimseye yenilmeyeceğim konusu hariç-.

11 yaşıma gelmeme rağmen daha ilk pokemonumu almamıştım. Geçen sene bir başlangıç pokemonu seçebilme hakkım vardı ama babam ilk pokemonumun buz tipi olması gerektiğini söylüyor ama buz tipi bir başlangıç pokemonu yok. Bu yüzden doğadan bir pokemon yakalamam lazım. Bir pokemonum olmadığı için bu işte zorlanıyordum. Bu işler çok zordu.

Abimi kendime çok yakın hissediyordum. Benimle sık sık dalga geçerdi ama ben alınmazdım çünkü o iyi biriydi ve beni sevdiğinden emindim. Onunla dragon master olma hayalim hakkında tavsiye istedim.

''Buralarda babam olduğu için buralarda olmaman lazım. Kendine bir bölge seç ve oraya git ama bundan babamın haberi olmamalı. İstersen ben ona bir bahane uydururum ve senin kaçmana yardım ederim.Tek yapman gereken bana 'tamam' demek'' dedi abim. Kesinlikle o abilerin en iyisiydi. Onu onayladım ve hoenn bölgesini seçtiğimi söyledim. Hoenn bölgesini hep meraak etmişimdir. Çünkü orada kudretli gökyüzü tanrısı Rayquaza yaşıyor. Onunla hep tanışmak istemişimdir.

David ''Hoenn biletini aldım. Yarın sabah erkenden gemi kalkıyor. Bu akşam bavulunu hazırla.'' dedi. Heyecanlıydım. Çünkü ilk defa ailemden ayrılacaktım. Oraya gidince oranın profesörü ile tanışıp ilk pokemonumu seçecektim. Ejderha türü başlangıç pokemonu olmamasına rağmen seçeceğim pokemon en yakın arkadaşım olacaktı. Daha doğrusu beni seçecek olan pokemon.

POKEMON: Ejder Ustası {DÜZENLENİYOR}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ