H18

2K 59 4
                                    

Die dag ga ik weer naar huis, ik heb nog 2 pilletjes van James gekregen. Ik doe mijn sleutel in het slot en loop naar binnen. 'Hey mam, ben weer thuis' roep ik door het huis 'hey liefje, hoe was het' 'gezellig hoor' antwoord ik. 'Waar is papa?' vraag ik. 'Hij moest vannacht weer overwerken, dus hij slaapt' antwoord mijn moeder. 'Oh oke.'

Ik loop naar boven en doe mijn kamerdeur open, daarna zeg ik de XTC in een laatje van mijn bureau. Ik pak mijn telefoon en zet muziek op. Smells like teen spirit van Nirvana. Ik ga op mn bed liggen en val in slaap.

'Alice!' 'Alice!' Ik hoor de stem van mijn moeder. Slaperig doe ik mijn ogen open 'wat is er' kreun ik. 'Wat is dit?!' vraagt ze terwijl ze een zakje omhoog houd. Kut dat zijn mn pillen. 'Ehh ehh' stotter ik. 'Godver Alice het gaat echt niet meer goed met je, ik ga je aanmelden voor een psycholoog, en als je denkt dat ik je armen nog niet heb gezien zit je ook helemaal fout' zegt ze.

De volgende ochtend moet ik weer naar school. Ik loop er als een zombie bij, mn haar in een losse knot, geen makeup, wallen onder mijn ogen, en trainingsbroek en een shirtje, met een vest er overheen. Lekker hoor. Die pillen heb ik meegenomen voor gym, we hebben parkloop. Een uur voor gym doe ik een halve en tijdens gym heb ik nognooit zo snel gerent. Ik heb een 9 voor 2,2 kilometer rennen. Daarna sta ik nog 2uurtjes strak in de les, niemand merkt iets. Deze dag is in een waas voorbij gegaan.

Als ik thuiskom is mijn vader thuis. 'Hey schat, hoe was het op school?' 'Saai' antwoord ik. En ik loop naar boven. Ik ben uitgeput, dus ik ga maar slapen.

De volgende ochtend word ik wakker, ik heb gister niks gegeten, ik heb echt buikpijn. Ik ren slaapdronken naar beneden en maak een boterham. Over 2 uur moet ik alweer op school zijn, ik hen nog anderhalve pil, dat red ik opzich wel. Ik moet maar 6 uur, dus een hele voor de hele dag is waarschijnlijk wel goed.

Een half uur voordat ik vertrek neem ik eerst een halve in. Als ik eindelijk op school ben kom ik Jake tegen. 'Jezus wat heb jij op, je ogen zijn groot man' 'sssshhhh' fluister ik 'niet iedereen hoeft het te weten.' 'Xtc?' 'Ja' dan gaat de bel.

Biologie, ik mis Quinn, de eerste les samen was bio. Het gaat over drugs, natuurlijk. De leraar vraagt aan ons wie er wel is hasj of wiet heeft gerookt. Ik ben eerlijk en steek mijn hand op. Hij vraagt of ik het vaker doe, ik zeg ja. Dan vraagt hij over harddrugs. Ik ben weer eerlijk en steek mijn hand op, iedereen kijkt me zo aan van what the fack is er mis met haar. Maar dat boeit me verder niks.

Na biologie heb ik engels, ik heb alleen een beetje lopen tekenen in een schriftje, in de pauze merk ik dat de trip weer wegvalt, dus ik neem nog een halfje. Na 4 uur ga ik weer naar huis.

'Alice, school heeft gebelt' zeg mijn moeder. 'Oh waarom?' Ze denken dat je vandaag onder invloed was door drugs.' 'Huh nee?' antwoord ik nerveus. 'Laat me je pupillen kijken' zegt mijn moeder wantrouwig. Ze loopt naar mij toe en checkt mijn pupillen. 'Ze zijn groot, te groot' 'oh oke' zeg ik.

En nu loop ik weer is met een tas vol met kleren en andere spullen op straat, ik ben er weer uitgegooit, gezellig. En het begint te regenen, kan deze dag nog slechter?

Als ik uiteindelijk bij Alex thuiskom laat hij me gelijk binnen. 'Wat is er met jou gebeurt?' Waarschijnlijk is heel mijn makeup uitgelopen en is mn haar aan het klitten. 'Eruit gegooit' antwoord ik kortaf. Hij merkt dat ik er niet over wil praten dus hij gaat er gelukkig ook niet verder op in. 'Zullen we even naar Quinn gaan?' vraagt hij na een tijdje' 'is goed' antwoord ik.

Als we daar zijn, is Jake er ook. 'Hoe gaat het met hem' vraagt Alex.

'Ze willen de stekker er binnekort uittrekken'

-------------------------------
Eindelijk n nieuw hoofdstuk, sorry ik had totaal geen inspiratie.
Vote n comment ❤️

Bad CoupleWhere stories live. Discover now