H11

2.4K 86 2
                                    

{hay, ik kan wel zeggen dit stukje is 16+ maar wss luisteren jullie daar toch niet naar xD doe ik ook niet maar er komt een seksscene in voor dusja ik meld t wel even}
{ Alice }
Ik ben thuis, eindelijk. Ik heb het uitgepraat met mijn moeder en ik mocht weer hier wonen. Quinn wil ik nooit meer zien, echt nooit meer. Oke school is een ander verhaal maar niet buitenom school. Ik zet My Chemical Romance - Famous Last Words (is een echt liedje, als je beetje alternative stijl zit ist wel een aanrader) opeens voel ik mijn telefoon trillen.

Alex: timmerfabriek 9 uur kom je ook?
Ik: is Quinn er?
Alex: ja
Ik: nee , ik kom niet sorry
Alex: alstjeblieeftt, en als je komt neem geld mee
Ik: ik kijk wel, misschien zie ik je daar
Alex: isgoedd, misschien tot straks x

Ik ga, maar alleen voor Alex en James denk ik bij mezelf. Ik doe makeup en pak het zwarte jurkje dat ik ooit met Quinn heb gekocht, bij dat witte jurkje en blauwe. Ik kijk ernaar en ik barst in huilen uit. Opnieuw doe ik mijn makeup en pak dat jurkje maar. Zwarte hakken eronder en klaar. 'Mam, ik ga naar een feestje met Alex en James.' 'Oke, veel plezier en maak het niet te laat.' 'Ik zal mn best doen.' zeg ik. Ik pak wat geld en stap op mijn motor die ik heb gekregen toen ik weer terug kwam naar huis. Ik rij naar de timmerfabriek en zie Alex, James en Quinn al staan. Ik loop er naar toe en ik hoor Quinn zeggen tegen James. 'Waarom is zij hier ?' Ik loop rustig verder naar binnen en bestel wat drinken. Er komt een meisje met blauw haar naast me zitten, ik schat haar ongeveer 19. 'Hoi ik ben Cindy , en jij?' zegt ze. 'Alice' antwoord ik. 'Kom je zo bij ons zitten ?' vraagt Cindy. 'Ja is goed.'

Ik loop met Alice naar een groepje mensen. 'Dit zijn Anna, Jack, Mique, Shannon en Mike.' zeg Cindy. 'En dit is Alice' zegt ze tegen hen. 'Hey' zeg ik. Iedereen groet me aardig terug. Anna heeft lang roodgeverfd haar met een piercing door haar lip, Jack heeft donkerbruin haar met schattige kuiltjes als hij lacht, Mique heeft zwart met wit haar en donkere makeup met een paar piercings, Shannon heeft halflang regenboog haar, Mike heeft zwart haar en heel zijn armen zitten onder de tattoo's. Het is bestwel sexy. Cindy gaat nogwat drinken voor ons halen. Opeens zie ik Alex en James op ons aflopen. 'Iemand coke kopen?' vraagt Alex. Mike, Shannon en Anna zeggen gelijk 'ja' 'jij ook alice?' vraagt James aan mij. 'Eh ja doe maar' het kan me ook niet meer schelen. We kopen allemaal een paar zakjes en beginnen te snuiven. Een paar uur later lig ik met Mike in bed bij hem thuis.

Mike begint mij te zoenen, en ik zoen terug. Voorzichtig trekt hij mijn jurk uit, zonder zijn lippen van die van mij af te halen. Daarna trek ik zijn shirt uit. En ik blijf staren naar z'n sixpack. 'Leuk uitzicht of niet?' vraagt hij. Ik zeg niks en zoen hem weer. Ik maak zijn broek los en trek die ook uit. Hij doet mijn bh en slipje uit. Ik lig nu totaal naakt op zijn bed. Voorzichtig verkent hij met zijn vingers mijn onderste, daarna doet hij zijn onderbroek uit en drukt hij hem voorzichtig naar binnen.

'Dat was goed' zeg ik een beetje uitgeput. 'Inderdaad' antwoord hij. Het is 4 uur s'nachts. 'Hey Mike, ik moet gaan, anders gaat m'n moeder zeuren. 'Oh ja is goed, ik loopt wel even mee naar de deur.' Ik kleed me aan en loop naar de deur met Mike, ik geef hem nog een zoen, we wisselen nummers uit en ik stap op mn motor en rij weg.

Eenmaal thuis aangekomen ga ik gelijk naar boven, mijn ouders slapen al. Ik trek mijn pyama aan en ga in bed liggen. Ik blijf nog piekeren over wat er is gebeurt, ik vind het niet erg, vroeger deed ik dit ook zo vaak. Seks met random dudes, geen moeite mee. Maar met Mike was het speciaal, en ik heb geen idee waarom.

--------------
206 reads !:3 ja kben daar bestwel blij mee tbh 😂 en 1 vote xd 😂

Bad CoupleWhere stories live. Discover now