H4

4.2K 100 6
                                    

{ Quinn }
Ik lig nog wakker, na te denken over Alice, waarom hierheen? Waarom niet naar Iris. Oke ik vind het niet erg, maar het is allemaal een beetje raar. De volgende dag gaan we allebei niet naar school. 'Alice, ik wil dat je vandaag met je ma gaat praten.' 'Nee' antwoord ze kortaf. 'Jawel , of moet ik je brengen?' 'Oke ik ga al , maar eerst een jointje ?' 'Nee Alice , je kan niet weer stoned aankomen.' 'Oke dan ga ik nu wel even.'
Als ze de deur uitloopt kijk ik hoe ze wegloopt, ze zwaait nog even en loopt dan verder. Ze is best wel schattig

En lief

En leuk

Oh nee , ik schud die gedachte van me af, ik vind haar niet leuk. 'Jawel dat vind je wel' zegt een stemmetje in mn hoofd.

{ Alice }
Ik loop naar m'n huis, als ik er eindelijk ben bel ik aan. 'Oh hoi Alice' zegt mn moeder terwijl ze een stap opzij zet zodat ik naar binnen kan. 'Quinn wou dat ik met je ging praten , dus dat gaan we ook nu doen' zeg ik. 'Waarom flipte je zo toen ik thuiskwam ?' vraag ik. 'Dat is wel duidelijk, je was stoned' antwoord mijn moeder. 'Wie weet aan welke drugs je nogmeer zit!' 'Verder niks mam, doe even rustig, en jij was fucking 12 toen je ging blowen' bijt ik haar toe. 'Maar jij bent godverdomme mijn kind, en ik wil niet dat je blowt, klaar' zegt ze. 'En ik wil dat wel, het is mijn fucking leven' schreeuw ik.
Ik loop naar de deur en zeg 'ik kom over een paar dagen wel terug maar nu niet.' Ik loop de deur uit en ik zie Quinn staan. 'Wat doe jij hier?' vraag ik. 'Ik kwam je ophalen omdat ik zeker wist dat het niet goed ging' zegt hij. Ik stap in en we rijden weer terug naar Quinns huis. 'Gaan we nu wel even smoken ?' 'Alice , je smoked te veel' zegt Quinn. 'Ik heb stress oke , ik wil smoken' zeg ik. 'Oke dan, draai jij of moet ik draaien?' vraagt Quinn. 'Draai jij maar' zeg ik.

'Trouwens, Jake geeft vanavond een feestje, ga je ook mee?' vraagt Quinn terwijl we de joint roken. 'Jaa beter wel.' 'Maar ik heb geen jurk of iets dat ik aan kan doen.' 'Nou dan gaan we nu naar de stad' zegt Quinn. 'Maar Quinn, ik ben stoned hahaha, straks ziet iemand me.' 'Nahh gebeurt niet zo snel' zegt Quinn.

Ik druk de joint uit in de asbak en we rijden naar de stad. 'Mag ik roken in de auto?' vraag ik. 'Ja tuurlijk' zegt Quinn. Ik pak een sigaret en steek hem aan, ik blaas de rook uit in Quinns gezicht en begin te lachen. 'Alice waarom?' lacht Quinn. 'Ja daar had ik zin in' lach ik.

We komen aan in de stad, en we lopen een winkel in. 'Ohgod, deze jurken zijn zo leuk.' Ik pak een korte zwarte, een blauwe die net tot iets boven mn knieën en een witte met glitters. 'Is het god als ik deze drie ga passen?' vraag ik aan Quinn. 'Als ik ook in het pashokje mag' zegt hij. 'Quinn, nee' lach ik. Ik doe eerst het zwarte jurkje aan. 'En?' vraag ik als ik uit het pashokje loop. 'Hij staat je goed' zegt Quinn. Ik loop terug het pashokje in en pas de blauwe. 'En deze?' vraag ik weer als ik klaar ben. 'Nog leuker dqn de vorige' zegt Quinn. Ik loop weer terug het pashokje in, en doe de witte aan. 'Quinn godverdomme, zeg ik terwijl ik de witte jurk net over mijn kont aanheb. 'Ik moest gewoon even kijken' zegt Quinn. 'Hij loopt het pashokje in en probeert me weer te zoenen. Dit keer ga ik erin mee, ik weet ook niet hoe het komt, waarschijnlijk de wiet. Ik hoor iemand kuchen dus ik kijk op. Een man met een klein kind. 'Doe dat even lekker thuis' zegt hij. 'Zeik niet zo' zeg ik terwijl ik mijn lippen van die van Quinn afhaal. Ik trek de witte jurk verder aan. 'Quinns mond valt open. 'Je bent zo mooi' zegt hij als ik de jurk helemaal aan heb. 'Dus het word deze?' vraagt Quinn. 'Ja maar ik heb niet genoeg geld' zeg ik. 'Maakt niet uit ik betaal wel' zegt Quinn. ''Maar Quinn' maar ik word onderbroken door de man die er net ook stond. 'Ik zei net doe dat lekker thuis' zegt de man. 'Hallo, we doen niks dus kunt u nu uit mijn gezichtsveld gaan' zeg ik kalm. 'Hij zegt niks en loopt weg. Ik en Quinn lopen naar de kassa en Quinn rekent af. 'Dankjewel' zeg ik.

Eenmaal bij Quinn aangekomen ga ik mn makeup doen en me omkleden. 'Hoelaat begint het?' roep ik uit de badkamer. '7 uur' roept Quinn 'en we rijden om kwart voor 7 hier weg.' Okee' zeg ik. Het is nu half 5 dus ik heb nogwel genoeg tijd. Eerst ga ik even douchen denk ik bij mezelf. Ik zet de douche aan, doe de deur opslot wantja je weet het maar nooit bij Quinn. Ik stap in de douche en laat de warme stralen over mijn lichaam glijden. Ik pak de shampoo en was mijn haar. Daarna de creme spoeling. Ik doe de douche uit en stap eruit. Doe mijn haar is een losse staart en pak de foundation.

Eerst foundation.

Dan witte oogschaduw.

Dan wingeyeliner.

Dan mascara.

En nog een beetje rode lippenstift.

Ik kam mijn lange zwarte haar en stijl het. Ik laat het los over mijn schouders hangen. Dan doe ik de jurk aan. Welke schoenen doe ik eronder aan? denk ik bij mezelf. Deze witte passen er wel bij. Ik doe ze aan en loopt naar Quinn. Quinns mond valt voor de tweede keer vandaag open. 'Quinn, je mond staat open' zeg ik lachend.

Als we bij het feest zijn, stap ik de auto uit en loop met Quinn naar Alex, James, Jake en nog een paar meiden volgens mij heten ze Emma en Jill. Na even gepraat te hebben lopen we naar binnen. 'Gaan we flesje draaien' roept Jill. 'Jaa beter wel' zegt Emma. We gaan zitten aan een rond bankje. Jill begint met draaien, hij wijst op James. Ze beginnen heftig te zoenen. Dan draait James, die wijst op Emma. Die zoenen amper. Emma wijst op mij. 'Ik heb nog nooit een meisje gezoend' zeg ik. 'Nou nu wel' zegt Emma. En ze begint me ruw te zoenen. Daarna draai ik. 'Godverdomme mompel ik in mezelf. Hij wijst op Quinn. Quinn grijnst alleenmaar en zegt 'kom dan.' Ik buig voorzichtig naar Quinn en hij pakt mijn gezicht vast. Ik zoen hem. Hij probeert met zijn tong in mijn mond te komen, en ik laat het toe. Wat is er mis met mij denk ik in mezelf.
Nadat we klaar zijn loop ik naar de wc. Even later komt Quinn ook.

Hij zoent me weer.

----------------------
Heyy guys , wat vinden jullie er tot nu toe van :3 vote en comment, love you ❤️

Bad CoupleWhere stories live. Discover now