H8

2.6K 78 2
                                    

{ Alice }
'Haar'
Mijn hart stond even stil. 'Ha wat denk je zelf, dat je haar ooit krijgt, ik bescherm haar, ookal is het gevaar voor eigen leven' zei Quinn. Deze woorden lieten mijn hart sneller kloppen.

Hij is ook zo lief

En knap

En scha-

Laatmaar niks aan de hand, hij beschermt me maar alsnog is hij een klootzak. 'Domme domme Quinn, je weet dat Michael altijd zn zin krijgt', als hij iets wil krijgt hij het ook, net zoals de vorige keer, alleen dit gaat om een meisje en dat andere niet, weet je nog?' 'Hmm ga nou maar' zegt Quinn. Felix loopt naar me toe, en probeert me een afscheidskus te geven, maar nee ik geef hem een klap in zn gezicht, vernederd loopt hij weg. 'Hey Quinn, weet je waar ik zin in heb ?' 'Seks ?' 'Jezus man nee, gaan we jonko (joint) doen ?' Vraag ik zo lief mogelijk. 'Isgoeedd, maar ik draai, jij kan nogsteeds niet goed draaien' zegt Quinn. We roken de jonko en draaien er nog 3 en we gaan naar buiten, even lopen.

We zitten in een parkje op een bankje en we beginnen ruw te zoenen. Een paar mensen kijken ons raar en maar lopen daarna verder. Ik hoor iemand kuchen, ohnee zou het ? Ik maak me los van Quinn en ja hoor, wie staat daar, die man van in de winkel. 'Hebben jullie nou niks geleerd over die keer in de winkel ?' Zei de man. 'Jezus christus waar bem-' maar ik kon mn zin niet afmaken door Quinn 'sorry meneer' zei hij. 'Nee Quinn niet sorry, en sinds wanneer ben jij zon softie? Ik richt me weer tot de man 'waar bemoeit u zich mee ? Alsof u nooit heeft gezoend met uw vrouw in een openbare ruimte, ik durf zelfs te wedden dat u nog heeft lopen neuken op een openbare plek, dus kunt u ons nu met rust laten en weggaan? Dankjewel' ik richt me weer op Quinn en begin hem weer ruw te zoenen. 'Niet zo brutaal he?' zei hij met een plagerige stem. 'Hij had het verdiend oke, maar trouwens hoe zit het met school?' 'Ik heb ervoor gezord dat we voor de komende 3 maanden niet hoeven' zei Quinn. 'Tja mn vader is rijk'

'Er is vanavond trouwens weer een feestje, alleen dit keer van Nathalee' zegt Quinn. 'Dat blonde kutwijf met 20 kilo makeup en die met haar schoothondjes achter jou aan loopt?' zeg ik. 'Ja die' antwoord hij. 'Oke we gaan erheen' 'het is nu 6 uur en het begint om 8 uur' zegt Quinn. Ik ren naar boven om een jurk aan te doen, die witte ? Nee, een blauwe ? Nee, een zwart jurkje, ja dat word hem, ik doe pumps aan en mn makeup. 'Alice kom je nog? Het is half 8' schreeuwt hij vanaf beneden. 'Ik kom eraan' roep ik terug.

We rojden met Quinns auto erheen als we ee zijn zeg ik 'niet zoenen met andere meisjes he?' 'Jaa' zegt hij. Als we naar binnen lopen ruik ik de geur van drank, wiet en sigaretten. We gaan naar de bar en bestellen wat te drinken. Na een paar drankjes zijn we allebei best aangeschoten en gaan dansen. 'Alice' zegt hij. 'Ja' 'ik denk dat ik verliefd op je ben.' 'Wow wat' zeg ik en ik ren naar de wc, ik denk wat er daarnet is gebeurt. Vind ik hem ook leuk? Moet ik een relatie met hem nemen ? Dumpt hij me zo weer ? Ughh ik weet het niet.

----------------
Heeyy, ik zit nu op de 121 reads ❤️ en daar ben ik persoonlijk bestwel blij mee, vote n comment 💋

Bad CoupleDove le storie prendono vita. Scoprilo ora