H2

6.1K 133 19
                                    

{ Alice }
"Moet je een lift schatje?" Die woorden bleven de hele weg naar huis door mn hoofd rondspoken. Hij leek zo aardig, tot biologie, toen begon Quinn vreemd te doen. Eindelijk thuis denk ik bij mezelf. "Hey mam" roep ik. "Hey liefje, hoe was school?" "Ja eum gaat wel, maar ik ga naar boven" zeg ik. Zonder op antwoord te wachten loop ik naar boven, en steek een sigaret aan. Dit had ik nodig, denk ik bij mezelf terwijl ik de rook uitblaas.

Opeens hoor ik mn moeder de trap op komen en ik druk hem snel uit. "Alice hoe vaak heb ik nou gezegd niet roken op je kamer, straks ruikt je pa het nog en je weet dat je dan grote problemen hebt." "Ja mam, ik snap het ga nu maar weer weg" antwoord ik chagerijnig. Ze doet de deur dicht en loopt naar beneden, ik steek mn sigaret weer aan. Van mn moeder mag ik wel roken en van mn vader niet, wat een gezeik allemaal denk ik bij mezelf. Ik voel mn telefoon trillen in mn zak, een berichtje van een onbekend nummer.

Onbekend nummer : hey Alice, sta morgen om 8 uur buiten , ik haal je op voor school x Quinn ;)
Ik: Hoe kom je aan mn nummer ?
Onbekend nummer : Tja connecties ;)
Ik : 1. Je weet niet waar ik woon.
2. Je hoeft me niet op te halen , ik loop wel.
Onbekend nummer : 1. Ik weet wel waar je woont.
2. Ik haal je op.
Ik : Hoe weet je waar ik woon ?
Onbekend nummer : Tja , om eerlijk te zijn, ik heb je gevolgd vanaf school naar je huis.
Ik : Nja succes , maar ik ga niet mee , doei Quinn.

Ik zet mn telefoon op stil en pak mn Ipad om muziek op te zetten, ik zet The Strays van Sleeping With Sirens op en zing vrolijk mee.

Hubcaps and ashtrays
I was born but I wasn't raised
The big wheel the black space
Tried my best but wasn't praised

Hell is so close to Heaven
Hell is so close to Heaven

Hold on, don't look back
You know we're better we're better than that
Lost and thrown away
You know we're better we're better than that

Opeens vliegt de deur open "Alice godverdomme er word niet gerookt, en zeker niet in je slaapkamer." Schreeuwt mn vader. "Jezus pap, klop volgende keer, dit is geen kerk waar je zomaar in kan lopen." Antwoord ik kalm maar geirriteerd terug. "Wat kom je doen?" Vraag ik. "Je moet naar bed, het is 11 uur" antwoord mn vader. "Oke, kan je nu weer weggaan, dankje" "Ja maar er word niet meer gerookt op je slaapkamer, begrijp je dat ?" "Ja pap, doei pap." Antwoord ik. Ik kleed me uit en trek mn pyjama aan en ga in
bed liggen, binnen 5 minuten val ik in slaap.

*********
TU TU TU TU TU TU TU TU TU.
Ugh die kutwekker ook, het is half 7, en ik kijk op mn telefoon 3 berichtjes van Quinn.
Quinn : Je gaat wel mee, of je het nou wil of niet
Quinn : Ben je nog wakker ?
En 1 van 5 minuten geleden:
Quinn : Hey schatje , heb je een beetje lekker geslapen ? Ik kom je over anderhalf uur ophalen ;)
Ik : Godverdomme Quinn wat heb ik gister gezegd ? Nee! Laat me met rust ofzo.
Quinn : Aww babe , beetje ochtendhumeur?
Ik : stop met me babe , schatje of wat dan ook te noemen en ik heb geen ochtend humeur ik heb een Quinn irriteerd me humeur. Maar ik ga , doei.
Quinn : Doei poepie xx

Ik reageer gewoon niet meer , hopelijk stopt Quinn dan met praten. Ik denk dat ik mn makeup maar is ga doen. Ik doe mn witte oogschaduw op, met een wingeyeliner, oogpotlood en een beetje mascara. "Ugh welke kleren moet ik aan vandaag?" Vraag ik aan mezelf in mn hoofd. Ik kies toch maar voor mn zwarte tanktopje, en een korte broek met een panty eronder, als schoenen trek ik mn dr martens aan, ik kam nog mn haar, pak mn schooltas in en ga naar beneden om te eten. Het is kwart over 7 als ik op de klok kijk, ik ga om half 8 al lopen , dan hoef ik Quinn niet te zien denk ik bij mezelf.

Ik loop mn huis uit en ik zie een auto staan, met een jongen er tegen leunt. "Wou je nu al gaan lopen schatje" "Quinn ik ga niet met je mee klaar" zeg ik. "En waarom ben je er nu al? "Omdat ik wist dat je eerder zou vertrekken, maar daar was ik al op voorbereid" zegt Quinn. "Stap nou maar gewoon in" "Okee, maar voor 1 keer, dit doe je niet vaker" zeg ik. "Dat bepaal ik zelf wel schatje" fluisterd Quinn in mn oor. Hij pakt mn kin vast en buigt zijn hoofd naar de mijne, net voordat onze lippen elkaar aanraken geef ik hem een klap in zn gezicht. "What the fuck Alice?" "Quinn nee, ik wil niet met je zoenen, gadverdamme." Zeg ik geirriteerd. "Jezus zeg doe niet zo moeilijk, 1 klein kusje ?" Vraagt Quinn met een pruillip. "Nee, Quinn accepteer dat niet iedereen wilt je." "Oke, stap nou maar gewoon in" zegt Quinn. Met een diepe zucht stap ik in Quinns auto, hij legt zijn hand op mn been en gaat steeds verder naar boven. "Quinn blijf nou is van me af man, rij nou maar gewoon naar school" zeg ik. Quinn start de motor en rijd met volle snelheid naar school. "Quinn, heb je je rijbewijs eigenlijk wel?" vraag ik. "Tuurlijk , ik ben 19 maar mn ouders hebben een fake rijbewijs voor me laten maken als ik aangehouden word" antwoord hij. Owauw ik zit in een auto met een gast die niet met zn handen van me af kan blijven denk ik.

Eindelijk zijn we op school. Quinn slaat een arm om me heen en loopt het schoolplein op, ik sla zn arm weg en loop sneller weg, weg van hem. Eenmaal binnen komt er een meisje naar me toe, bruin haar, groene ogen en heel verlegen. "H-h-h-heb jij iets met Quinn? Ik zag jullie lopen op het schoolplein, en hij sloeg een arm om je heen" vraagt ze heel verlegen. Ik lach "hahaha nee, hij probeert mij te krijgen maar dat gaat hem niet worden." zeg ik. "Hoe heet je eigenlijk?" vraagt ze. "Alice, en jij ?" "Iris" antwoord ze. "Wacht ik zit toch met jou in de klas ?" vraag ik opeens. "M3e zit ik" zegt ze. "Hahahha ik zit inderdaad bij jou in de klas, waarom heb ik je niet eerder opgemerkt?" vraag ik. "Geen idee." zegt ze.

TRRRIIIINNNNGGG

Ik loop met Iris mee naar de les en we praten nog een beetje over Quinn en zn vrienden als we in de les zitten. "Gebruiken ze echt drugs?" vraag ik na wat Iris me had verteld over Jake, Alex en James. "Jep, maar hij zelf niet hoor" zegt Iris. "Oh gelukkig" zeg ik. "Mevrouw Valentine en mevrouw Pierce, kunnen jullie even stil zijn ik probeer hier les te geven." zegt meneer Fuentes. "Ik kan mn lach niet inhouden en ik ga helemaal stuk. "ALICE PIERCE MIJN LOKAAL UIT NU!" "Okee meneer niet zo chagerijnig" antwoord ik nog half lachend. Ik loop het lokaal uit en ga in de kantine zitten. Na 10 minuten komt Quinn opeens aanlopen. "En wat kom jij doen?" vraag ik zo geirriteerd mogelijk. "Eruit gestuurd, omdat ik het opnam voor jou" antwoord Quinn. "Ja tuurlijk 10 minuten lang" zeg ik. "Die gast stopt niet zomaar met discusseren dus ja 10 minuten."

{ Quinn }
Ik zit nogsteeds in de kantine met Alice. "Dus, wat ga je na school doen ?" vraag ik terwijl ik een arm om haar heen leg. "Eh niks" antwoord Alice. "Oh leuk, na school mijn auto , dan gaan we samen iets gezelligs doen" "ehmm oke" antwoord Alice, ik merk dat ze twijfelt. "Ik ga je niet verkrachten hoor" lach ik. "Quinn" zegt ze terwijl ze een speelse stomp op mn arm geeft. "Auw" zeg ik sarcastisch met een pruillip. "Aww, heeft de badboy van school pijn op zn arm omdat ik een klein stootje gaf" zegt Alice. "Jaa, mag ik er een kusje op? vraag ik zo zielig mogelijk. "Nee, vraagt dat aan 1 van je onenightstands ofzo" antwoord ze geirriteerd. Wat deed ik verkeerd, denk ik bij mezelf. Achja misschien kan ik haar vanmiddag mijn bed inkrijgen.
----------------
Duss dit was hoofdstuk 2 , ik hoop dat jullie het leuk vonden , en als er iets mis is , leave a comment of als je het goed vind ofzo , leave a comment :3
Of een stem :3 of allebei :3 hahahah, sorry, bij mn vorige hoofdstuk had ik nog maar 3 lezers ;-; maarja maakt niet uit, waarschijnlijk komt dat wel goed ;3

XO emmely :3

Bad CoupleWhere stories live. Discover now