1

7.5K 152 8
                                    

{ Quinn }
Ik loop met Jake het schoolplein op. "Eerste dag van school" zeg ik tegen Jake, hij knikt. We lopen richting het rokersplein en ik pak alvast een sigaret. Ik bied Jake er ook 1 aan, hij pakt de sigaret en steekt hem aan. "Jake, ik heb je aansteker nodig" zeg ik. Jake mompelt iets wat lijkt op alstjeblieft en gaat weer verder met roken. Ik steek mn sigaret aan.

Opeens zie ik een meisje, niet zomaar een meisje, ze is echt heel erg mooi. Lang zwart haar, niet te dun niet te dik, helderblauwe ogen. Ze pakt haar pakje sigaretten uit haar zak, ik zie dat ze nog iets zoekt in haar zak, waarschijnlijk dr aansteker. "Fuck" hoor ik haar zeggen, ze loopt naar mij toe en ze vraagt "Hey, heb je misschien een aansteker voor me?" Ik geef de aansteker van Jake en ik zeg "mag je houden." Jake kijkt me boos aan. "Laat me nou even komt goed" zeg ik met een knipoog. Jake begrijpt precies wat ik bedoel. "Ze is zo mooi, voor een onenightstand en dan dump ik haar" fluister ik tegen Jake.

Ja ik ben nou eenmaal de populairste jongen hier op school. "Hoe heet je eigenlijk?" vraag ik. "Alice, en jij?" "Quinn" antwoord ik. Ik denk aan hoe ik haar ga winnen, dan gebruiken en dan dumpen. "Heb je een vriendje?" Vraag ik. "Nee, heb jij een vriendin?" Vraagt Alice. "Nope" antwoord ik. Triiiiiinnnnnggg, ow ugh de bel. Ik druk mijn sigaret uit en loop met Jake en Alice naar de les. Ik merk dat Alice wel veel naar me kijkt. Ik denk dat het wel goed komt.

In de pauze lopen we weer met z'n 3en naar het rokersplein en praten daar verder. "Dus hoe komt het dat ik je nognooit heb gezien?" vraag ik aan Alice. "Dit is mijn eerste jaar op deze school, ik ben verhuisd." "O oke, hoe was het op je andere school?" vraag ik. "Ik was populair, veel kwijlende jongens, jaloerse meiden" antwoord ze. Oh dit is niet een makkelijke denk ik bij mezelf. Triiiiinnnggg de bel gaat. Ik loop met Alice naar binnen en ik zie dat er een groepje meiden naar verliefd naar mij staat te kijken.

"Hey ik weet dat ik lekker ben maar je hoeft ook weer niet zo stom te kijken." Zeg ik tegen hun. Ze worden rood en lopen fluisterend weg. Alice lacht "gebeurt dat vaker?" "Ja ongeveer iedere dag."

We lopen onze laatste les in, biologie. Het gaat over voortplanting, ik kijk Alice grijnzend aan. "Moeten wij ook een keer doen schatje" fluister ik. Ze trekt een wenkbrauw omhoog en kijkt me vol afschuw aan.

De les is afgelopen en ik loop naar mijn auto, ik zie Alice lopen dus ik vraag "moet je een lift schatje?" Ze kijkt me aan en zegt "nee en noem me alstjeblieft geen schatje" op een geirriteerde toon. Ze loopt in grote, sierlijke passen weg. Vol verbazing kijk ik hoe ze wegloopt, niemand heeft mij ooit zo afgewezen denk ik bij mezelf. Maar ik ben Quinn Lovett, ik krijg alles wat ik wil, dus ook haar.

---------------------------------------------
Hey mensen :) dit is mijn eerste boek ooit en ik hoop dat jullie het gaan lezen :3 sorry als er fouten in zitten , wantja eerste boek haha wees een beetje lief voor me :3 en als er spelfouten inzitten verbeter ze alstjeblieft niet want dat is best wel irritant ahah sorryy:3 en ik vroeg me af , hoeveel woorden zijn ongeveer 5 pagina's ? Want voor mijn idee schrijf ik bestwel korte hoofdstukken , dit is ongeveer 600 woorden

X Emmely 💕

Bad CoupleWhere stories live. Discover now