H3

4.5K 124 1
                                    

{ Iris }
Na de les van meneer Fuentes loop ik naar Alice in de kantine , het is pauze. Ik zie Alice samen met Quinn zitten maar ze kijkt niet echt blij "Alice!" Roep ik. Alice loopt naar me toe. "Heeyy" zegt ze en ze geeft me een knuffel. "Ga je vanmiddag iets doen?" vraag ik. "Toevallig wel ja , ik ga met Quinn mee." Ik zeg niks meer en ik loop weg.

{ Alice }
Wat heeft zij nou weer ? denk ik bij mezelf. Oke ik weet dat ze Quinn niet mag maar ze loopt gewoon weg, zomaar. De laatste bel gaat en ik loop naar Quinn zn auto. "Hey schatje" hoor ik hem zeggen. "Hou je bek en begin te rijden altjeblieft" roep ik terug. Hij kijkt teleurgesteld en start de motor. We rijden ongeveer 10 minuten en komen dan aan bij z'n huis. Ik loop twijfelend en zenuwachtig achter Quinn aan naar binnen. Hij gaat op de bank zitten en slaat met zn hand een paar keer op de plek naast hem. Nerveus ga ik naast hem zitten. Hij merkt wel dat ik gespannen ben want hij vraagt "beetje gespannen meid?" "Ja tuurlijk ik zit in een huis met een gast die ik amper ken en die alles neukt wat los en vast zit." Quinn kijkt verbaasd en zegt "ik weet precies wat jij nodig hebt. Hij loopt weg naar z'n kamer waarschijnlijk. Hij komt terug met een klein zakje met groen spul erin.

"Wiet" zeg ik heel zacht. "Ooit gedaan?" vraagt Quinn. "Ja 1 keer 1 hijsje, maar ik stikte bijna." "Wil je het proberen?" vraagt Quinn. "Mij best" antwoord ik. Terwijl Quinn de joint aan het draaien is voel ik mijn telefoon trillen.

Mama : hey liefje waar ben je?
Ik : hey mam , ik ben bij Quinn een jongen uit mn klas. Ik blijf ook eten als dat mag?
Mama : Oh okee, niets doen wat ik ook niet zou doen he ? En je mag wel blijven eten, 11 uur thuis.
Ik : nee mam doeii.
Mama : doeii

Quinn is klaar met draaien en steekt hem op. Na 5 hijsjes geeft hij hem aan mij. "Ik zou een klein hijsje nemen, hij is best sterk." Dus wat doe ik, ik neem een grote hijs. Ik begin te hoesten als ik de rook inadem en Quinn gaat helemaal stuk "tja had nou gedaan wat ik zei."Na dat ik klaar was met hoesten neem ik nog een hijsje." Ik wil hem teruggeven aan Quinn. "Nee hou maar ik draai er nog wel 1." Ik rook deze op en ik krijg er gelijk nog 1 in mn hand gedrukt. "50/50?" vraagt Quinn. "Ja isgoed" zeg ik. Nadat we allebei onze helft hebben opgerookt praten we nog , en gaan we helemaal stuk om niks. "Ga je mee naar mn kamer ?" vraagt Quinn nogal stoned. "Ja iscool" zeg ik ook helemaal stoned. We lopen naar boven en ik ga op zn bed zitten. Quinn komt erbij zitten en fluisterd in mn oor "1 kusje, 1 maar 1tje." "Naahh" zeg ik met mn stonede kop. Hij komt dichterbij en voordat ik het weet zoent hij me. Ik duw Quinn weg "Quinn ik zei godverdomme nee." "Maar Alice." "Nee Quinn, ik ga doei." Ik wankel naar beneden omdat ik alles wazig zie en ik hoor Quinn ook naar beneden strompelen. "Alice wacht!" "Nee, ik zie je morgen misschien op school doei."

Ik loop met mn stonede hoofd naar huis, eindelijk thuis denk ik als ik voor de deur sta. Ik stop de sleutel in het gat en maakt de deur open. "Hey mam." Hey liefje kom gezellig hier zitten." Oh kut zou ze het merken ? "Waarom zijn je ogen zo rood?" Vraagt mn ma. Kut ze merkt het. "Euhmm ja niks" zeg ik. "Alice heb je geblowt?" "Nahh" zeg ik. "Alice godverdomme dat heb je wel." "Ja mam dat heb ik ben je nu blij?" "Alice godverdomme je zou dat nooit doen." "Het is godverdomme mn eigen fucking leven" schreeuw ik. "Ja maar je woont nogsteeds in mijn huis" schreeuwt mn moeder terug. "Nou dan ga ik wel weg doei mam, veel plezier met pap, als hij terugkomt van zn werk als ie dat ooit komt, hij is er godverdomme nooit" schreeuw ik terwijl ik naar boven ren om mn tas in te pakken. Ik gooi al mn goede shirtjes, broeken, onderbroeken en sokken erin. Ik loop naar beneden met mn tas en pak nog wat geld uit mn spaarpot. "Doei mam" schreeuw ik terwijl ik de deur uitloop. Waar the fuck moet ik eigenlijk heen denk ik bij mezelf. Quinn is nu denk ik de beste optie dus ik loop naar Quinn.

Na 20 minuten lopen kom ik bij zn huis aan ik bel aan. "Alice wat kom jij doen?" Vraagt hij. "Weggelopen van huis" mompel ik. "Ik wist niet waar ik heen moest oke." "Oke oke, tis al goed, kom binnen." Zegt Quinn.

"Heb je nog wiet?" vraag ik. "Ja hoezo?" "Nouu eh laten we het gaan smoken" zeg ik. "Okee" zegt Quinn. Nadat Quinn er weer 1 heeft gedraait vraagt hij aan mij "kan je niet draaien?" "Nee , kan je het me leren" vraag ik. "Ja isgoed" zegt Quinn.

"Dus nadat je de shag, de wiet en het tipje erin hebt gedaan begin je met draaien, van onder naar boven, maar wel lekker strak." Nadat ik hem had gedraait gingen Quinn en ik hem roken. "Hierna ga ik slapen" zeg ik tegen Quinn. "Gaan we samen?" "Ha ha ha nee, ik slaap op de bank, slaaplekker Quinn." Slaaplekker Alice."

Bad Coupleजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें