Vervolg + inleiding

943 40 16
                                    

Er komt een vervolg op The hospital boys. En het heet The tourbus boys. Wanneer het vervolg komt weet ik niet. Ik ben al wel vast begonnen met schrijven maar ik ga me nu eerst richten op He is my what? Hier is de inleiding van The tourbus boys.

Vervolg van The hospital boys. Het is beter om eerst The hospital boys te lezen anders snap je hier niks van.

Nadat Michael, Michelle, Luke, Julia, Ashton, Hope, Calum, Zina en Dave aankomen zijn in Las Vegas, komt Hope tot een grote verrassing te staan. De verrassing is een geheim geworden en alleen Michelle en Julia weten het. Ze had het liever voor zich zelf gehouden, maar hun kwamen nu eenmaal op het idee om het te doen, dus daardoor wisten ze het. Ze had nu de opdracht gekregen om het tegen de rest te vertellen, wat ze totaal niet durfde. Ze wilde het geheim voor zich zelf houden! Wat als iedereen het straks weet? Willen ze dan nog wel met haar omgaan? Of word ze totaal genegeerd? Besluit ze terug naar Nederland te gaan of vangen Julia en Michelle haar op om voor haar te zorgen. Wat als er opeens schokkend nieuws komt over Lucy? Calum steekt er heel veel tijd en aandacht in en vergeet daarom Zina een beetje. Gaat het uit of blijven ze nog bij elkaar? En wat gebeurd er als Luke, Julia ziet zoenen met een andere jongen. Vallen zijn toekomst plannen in duigen of was er helmaal niks ergs. Het lijkt als of het alleen goed gaat tussen Michael en Michelle, of lijkt dat ook allemaal maar gespeeld?

Dat lees je allemaal in het vervolg van The hospital boys. The tourbus boys

En wat vinden jullie? Lijkt jullie dit wat? Of kan ik het gelijk weg gooien? Laat het weten in de reacties alsjeblieft. Ook deze mooie cover is gemaakt door ZoeIrwinx !!!

Lufya💗

The hospital boysWhere stories live. Discover now