He is my what?

842 33 7
                                    

He is my what? is het volgende boek dat ik online gaat zetten. Dit is GEEN vervolg op the hospital boys. Misschien hadden jullie de inleiding al gelezen in een ander hoofdstuk waar ik hem in had gezet, maar als je dat nog niet gedaan hebt of nog een keertje wilt doen.

Hier is ie dan

He is my what?

Je zit in het laatste jaar van je school en je denkt er over na om daarna een jaartje niks te gaan doen na je examens. Ja je gaat wel wat doen maar niet naar school of een opleiding. Je denkt misschien veel te ver voor uit want misschien slaag je wel niet.

Je woont in Sydney net zoals de jongens van 5 Seconds Of Summer waar je fan van bent en natuurlijk ga je naar een concert van ze als ze in hun en jou thuis land zijn.

Wat als je op een dag iemand tegen het lijf aan loopt waar van je het nooit verwacht had? Je raakt bevriend met vier toffe gasten maar je mag niet met ze omgaan van je pleegouders. Of tenminste dat denkt je. En pleegouders ja want je bent geadopteerd. Je weet alleen niet wie je echt ouders zijn, wat je wel zou willen, maar dat mag je ook niet weten. Zou je er dan alles aan doen om er wel achter te komen? Stop je op tijd met zoeken of kom je de harde waarheid te weten? Had je het dan als nog willen weten of had je moeten luisteren naar je pleegouders? Of zit er eigenlijk een heel andere waarheid achter dit grote verhaal.

Ik hoop dat jullie dit boek ook willen gaan lezen. En als je ideeën hebt ze zijn altijd welkom! Stuur mn privé berichtje en ik reageer (meestal/bijna altijd) gelijk.

The hospital boysWhere stories live. Discover now