64. Swimming

1.1K 67 10
                                    

HAPPY BIRTHDAY ASHTON, HIJ IS ALWEER 21 GEWORDEN, WAAROM GAAT DE TIJD ZO SNEL? HIJ MAG NU OOK AL LEGAAL ALCOHOL DRINKEN IN AMERIKA (HET IS IN SYDNEY AL 7 JULI DUS DAAROM). ER KOMT EEN HOOFDSTUK MET ASHTON ZIJN VERJAARDAG ALLEEN DIE PLAATS IK LATER, WANT IK HAD DIT AL VOOR UIT GESCHREVEN.

P.o.v Michael
Ik lag daar heerlijk te drijven op mijn rug toen ik opeens werd gestoord door dat er iets het water in sprong. Ik draaide van mijn rug naar mijn buik toe en wachtte tot "iets" naar boven kwam 'Luke idioot' hoorde ik Julia haar stem klagen 'Sorry ik kon het gewoon niet laten' zei hij grijnzend 'Dat had antwoord had ik wel verwacht' zei ze en kuste hem op zijn lippen. Oh god niet zo'n klef stel hoor daar kan ik echt niet tegen en rolde overdreven met mijn ogen. Ik klom op de kant en trok mijn natte shirt, ik keek naar boven om te kijken of iedereen daar nog stond maar ze waren allemaal al weg gegaan. Ik draaide me om en sprong het water weer in, ik had al een zwemshort aangedaan want ik had al iets gehoord over zwemmen dus dat kwam nu wel goed uit. Ik ging Julia onderwater trekken, natuurlijk moest dit wel op mijn manier dus ging ik op nijlpaard-stijl in het water liggen, of terwijl alleen ogen boven water houden en af en toe ademen. Ik zwom langzaam naar ze toe, ik dook onderwater en pakte een willekeurig voet beet die ik onderwater trok en mee naar beneden zwom, de persoon van wie ik zijn of haar voet beet had begon erg te spartelen. Ik voelde dat de andere kant omhoog werd getrokken en ik werd zelfs omhoog getrokken daardoor liet ik het been maar los. Ik zwom naar boven want ik had nu toch wel mijn adem nodig en zag daar een rode Luke, een bezorgde Julia en een boze Calum 'Is er iets?' vroeg ik voorzichtig 'Nee behalve dat je Luke net bijna heb vermoord niet nee' zei Calum boos 'Oeps sorry ging per ongeluk' 'Bij jou gaat alles per ongeluk' zei Calum nog steeds boos 'Ach laat het, ik leef toch nog?' zei Luke, hij was wel echt super chill altijd gewoon relaxed en zo als wat er net gebeurd was deed hij of er niks aan de hand was 'Luke jij bent veel ste goed voor deze wereld' zei Calum zuchtend en hij zwom naar Zina toe 'Sorry' zei ik 'Geeft niet kan gebeuren Mikey' en hij gaf me een bemoedigend kneepje in mijn schouder.

P.o.v Hope
Michelle en ik waren ons aan het omkleden toen de deur van de bus opeens open ging 'Ey, beetje privacy' zei Michelle 'Ik ben het maar' zei Kelly 'O sorry, ik dacht dat je 1 van de jongens was' zei Michelle verontschuldigend 'Geef niet, misschien had ik moeten kloppen' ze liep naar Julia's koffer en haalde hem helemaal overhoop 'Wat zoek je?' vroeg ik haar 'Een van mijn bikini' 'Zit die niet in Karen's koffer?' ze gooide haar hoofd achterover en stond op en opende een ander luik en haalde haar bikini uit een koffer 'Ik ga even naar de wc en dan daarna ga ik me omkleden' zei Kelly terwijl ze opstond en naar de badkamer ging. Ik was aangekleed en Michelle ook. We hadden elkaars ruggen goed ingesmeerd en waren klaar voor vertrek, ik pakte een handdoek beet en wilde net de bus uitstappen, maar een gil uit de badkamer hield me tegen 'Kelly gaat alles goed?' vroeg Michelle die het blijkbaar ook gehoord had 'Nee, er is iets raars' 'Wat is er dan?' vroeg ik 'Rood, het lijkt wel bloed, het zit in mijn onderbroek' zei ze bang 'Heb je het wel eens vaker gehad?' vroeg Michelle 'Nee dit is de eerste keer dat ik dit heb' Michelle en ik keken elkaar aan en een kleine glimlach kwam er op mijn gezicht 'Gefeliciteerd meid' zei ik 'Waarmee?' 'Ik denk dat je voor het eerst ongesteld bent geworden' zei Michelle 'Waarom feliciteer je me dan?' 'Het klinkt super stom en dom maar het betekend dat je nu een grote meid ben geworden' legde ik haar uit 'Dit betekend wel dat je nu niet kan zwemmen, tenzij je gelijk tampons wild gebruiken, ook moet je maandverband hebben' zei ik 'Maar die heb ik dus niet!' zei ze gefrustreerd 'Ik haal Julia, Karen en Michael wel' zei Michelle 'Nee alsjeblieft niet en vooral Michael niet' 'Je hoeft je niet te schamen. Karen en Julia zijn ook gewoon meisjes die hebben het ook en Michael is je broer' zei ik 'Maar ik wil het nu alleen voor mezelf en jullie houden en dan misschien vanavond vertellen? Michael gaat me er mee hoe dan ook mee pesten' 'Dat denk ik niet en als hij dat wel doet is het hij een sukkel' zei ik 'Het is goed als je het vanavond verteld maar dan moeten we wel wat voor je halen want ik heb ook niks en ik moet het ook weer bijna worden' zei Michelle 'Als jij nou eens naar de winkel gaat dan haal je tampons en maandverband voor jezelf en voor Kelly dan blijf ik wel hier' zei ik 'Ja is goed' Michelle trok een short en een tanktop over haar bikini aan en stapte de bus uit. Ik liet me tegen de deur zakken en vertelde aan Kelly wanneer ik het voor het eerst geworden was.

The hospital boysWhere stories live. Discover now