29. The interview

2K 83 10
                                    

P.o.v Kelly
Ik werd wakker en moest even na denken wat voor dag het ook al weer was, het was vandaag woensdag en vandaag was het interview. Opeens een golf van misselijkheid kwam naar boven zetten, ik sprong uit bed en ik was net op tjd in de badkamer en boven de wc pot toen al het eten van gister er uit kwam, mijn maag kon er niet goed tegen als ik te veel at want het pleeggezin waar ik vroeger was vonden dat ik te dik was dus at ik niet veel, ik weeg 45 kilo en ben 14 jaar, daardoor spuugde ik wel eens mijn eten uit, dit keer ging het perongeluk maar ik ga er wel op letten dat ik niet te veel eet. Ik had dan toch wel wat minder drop, stroopwafels en kaas moeten eten gister 'Gaat alles goed?' hoorde ik een stem achter me zeggen 'Ja het gaat prima' zei ik terug 'Je spuugt toch niet je eten uit omdat je je zelf te dik vind?' vroeg Ashton achter me want ik had me net omgedraaid 'Nee tuurlijk niet, gewoon te veel dingen door elkaar gegeten en gedronken' loog ik, nou ja over dat ik te veel gegeten had niet maar wel dat ik mezelf te dik vind 'Okay dan, zal ik een kopje thee zetten?' 'Zou lief zijn' ik zag dat Ashton weg liep. Ik spoelde de wc door en maakte me gezicht schoon met een doekje en liep daarna naar de bank toe en ging daar zitten, niet veel later kwam Ashton binnen met een kopje thee 'Alsjeblieft en kijk uit het is warm!' zei hij lachend 'Ja dat is logisch dat de thee warm is' zei ik terug 'Als je Michael heet denk je daar anders over, die denkt dat je thee kan drinken die net uit de waterkoker komt' zei hij lachend 'Maar ik heet geen Michael' en ik gaf hem een knipoog, hij moest hard lachen waarna hij een hand voor zijn mond sloeg 'Waarom lachen jullie zo hard?' hoorde je Luke vermoeid zeggen vanuit de slaapkamer 'Het is nog zo vroeg' zeurde Michael 'Uhhmm het is al 10 uur, dus zo laat is het ook weer niet' zei Julia die uit bed was gekomen 'Lekker geslapen?' vroeg ik 'Ja heerlijk' zei ze glimlachend, ze had weer een bed gedeeld met Luke, ik moet eens nodig een zussen gesprek met haar houden want ik denk dat ze wel wat in Luke ziet, geen slechte smaak, ik val zelf ook op blond met blauwe ogen. 'Willen jullie al wat eten?' vroeg Ashton die opstond om naar de keuken te lopen 'Ja is goed, ik help wel' zei Hope die ook uit bed gekomen was.

P.o.v Ashton

Hope en ik gingen ontbijt maken, het werd gewoon brood met de kaas van gister, we hadden een stapel boterhammen 'En dat is 15' zei Hope die de laatste boterham op de stapel legde, we liepen terug naar de woonkamer waar iedereen al zat maar nog wel in zijn/haar pyjama, hoewel de pyjama's van de jongens bestonden uit een kort sportbroekje en een tanktop en van de meiden een lange jogingsbroek en een t-shirt, je zou er wel gewoon mee over straat kunnen als het niet te koud is. Luke hoefde niet meer naar de dokter had hij gehoord en Julia was ook helemaal goed verklaard. Iedereen had al 2 boterhammen op terwijl Kelly nog steeds aan haar eerste boterham zat en nog maar hoog uit 5 happen had genomen, ik besloot wel om het tegen Julia te zeggen, het is tenslotten hoor zusje. Ik wenkte Julia dat ze mee moest komen 'Wat is er?' vroeg Julia 'Nou ik werd vanochtend wakker doordat er iemand aan het overgeven was, ik liep naar de badkamer en zag daar Kelly staan, dus toen vroeg ik aan haar of ze haar eten uitspuugde omdat ze zich zelf te dik vond, ze antwoorden nee maar iets in haar stem zei dat ze loog en nu eet ze ook niet veel, dus ik dacht ik meld het even' 'Niks voor haar om zich daarover druk te maken ze is al heel dun, bedankt voor het zeggen' en ze liep weer naar de kamer, ik liep naar de kamer terug en Kelly had nu haar brood op. 'Ik ga een lange broek aan trekken' zei Luke en liep weg 'Ik ook' zei Michael en liep ook weg 'Ik ook dan maar' zei Calum en stond op en liep ook weg 'En klaar voor je eerste werkdag?' vroeg ik aan Julia 'Ja helemaal ik heb ook al helemaal in gedachten wat jullie aan moeten' zei Julia 'Mag ik het weten' ze schudde haar hoofd 'Alsjeblieft, alsje alsje alsje alsjeblieft' zei ik smekend 'Okay dan' ze stond op en liep naar me toe 'Je krijgt kleren aan' fluisterde ze in mijn oor en gaf me een klopje op mijn schouder en liep weg. 'Nou dat is ook niet aardig' zei ik beledigend.

P.o.v Julia

Ik kleedde me snel om en zag dat het echt heel rommelig in de kamer was en die moesten we nog allemaal opruimen voordat we hier weg gingen over anderhalf uur, om 12 uur zou Paul beneden staan op ons naar buiten te krijgen want er zouden heel veel fans staan omdat ze wisten van het interview daarna zouden we nog wat eten in het gebouw waar het interview plaats vond. 'Jullie weten hé, dat over anderhalf uur al je spullen in gepakt en klaar moeten staan' zei ik lachend, want ik had het grootste gedeelte al opgeruimd en dat van Kelly ook, ik maakte me best zorgen om wat Ashton tegen me zei maar ik zou dat later met haar bespreken. 'Je maakt toch hopelijk een grapje?' zei Calum 'Nee? We hebben straks dat interview en vanavond verblijven we in dat hotel' zei ik 'Oh nee dat meen je niet' zei Michael die een hoop met kleren onder zijn bed vandaan trok 'Omg Mike, wat ben jij een slodder vos, zal ik je helpen?' vroeg Kelly 'Moet je je eigen spullen niet opruimen?' vroeg Michael 'Nee van dat kleine beetje kleren dat ik bij had heeft Julia al opgeruimd' zei ze lachend 'Ik wil ook z'n zus' zei Luke zuchtend, die wat kleren in zijn koffer propte. Als je je af vraagt hoe we aan die koffers kwamen, nou die hadden Frank en Bart van de week langs gebracht 'Ik help wel want ik ben al klaar' zei ik en liep naar Luke toe, hij keek me dankbaar aan 'Iemand nog een hulpje nodig' bood Hope zich zelf aan 'Ikke ikke help me alsjeblieft' zei Ashton, hij was vandaag echt in een smeekbui, Calum was de enige die zijn eigen koffer in pakte, wat hem goed lukte. Na een uur waren we allemaal klaar met inpakken en zaten we allemaal heel lui op de bank. Het was 12 uur en we liepen naar beneden waar er nog 3 andere bewakers stonden die onze baggage aanpakte en ons tussen de menigte heen probeerde te krijgen. Ik zag een meisjes staan waar ik vorig jaar bij in de klas zat maar dat was echt één van die bitchys 'Wat doe jij hier nou?' vroeg Susan ongelofelijk 'Nou werken' veel tijd had ze niet om antwoord te geven want ik werd voor uitgeduwd door Frank, toen we in de auto zaten was het eindelijk rustig.

The hospital boysМесто, где живут истории. Откройте их для себя