3. Wake up!

4.1K 188 14
                                    

P.o.v Hope
'Eerst het slechte nieuws.' Zei ik 'Oke, je vriendin Julia ligt in coma we hebben wat testen afgenomen waar we straks de uitslag van krijgen.' 'En het goede nieuws?' 'Ze komt sowieso uit de coma, omdat ze er niet heel diep in ligt.' 'Oké bedankt voor deze informatie, mag ik naar Julia toe?' 'Nee dat mag niet ze heeft rust nodig. Nu even over jou, je kan over 10 uur geopereerd worden, we verwachten je om 12:20 op kamer 212 dat is 2 uur voor dat de operatie begint.' 'Uhm wat moet ik nu doen dan?' 'Je kan hier blijven of naar huis gaan.' 'Ik blijf wel hier.' Ik loop rustig de kamer uit, no way dat ik nu naar huis ga, volgens mij mag dat nog geen eens na wat er is gebeurd. Gelukkig zitten mn oortjes in mm broekzak.

Ik loop naar de wachtruimte waar allemaal grote banken staan, waar je kan zitten. Het is niet bepaald druk, ook best wel logisch als het 2 uur is. Ik loop naar een hoekbank ergens achterin en ga daar zitten, kan ik tenminste mensjes kijken. Ik stop mn oortjes in mn mobiel en ga naar playlist ik zet het nummer 18 van 5sos op. Na een half uur muziek geluisterd te hebben ben ik er klaar mee. Wat moet ik nu gaan doen? Ik ga maar een rondje buiten lopen, ik liep naar buiten en een jonge die me bijna omver liep zei: 'Watch out.' En een andere jongen die naast hem liep zei 'I am sorry.' Ik liep verder en verbaast keek ik achterom of ik ze nog zag, rare gasten zei ik hoofdschuddend.

Na een kwartier buiten rond gelopen te hebben begin het toch wel een beetje koud te worden, het is net lente geworden maar in het algemeen al erg lekker weer. Ik ga maar eens vragen of er al wat informatie is over Julia. 'Hallo, zou ik u wat mogen vragen?' 'Natuurlijk zeg het maar!' 'Is er al wat meer informatie over Julia de Boer?' 'Ik zou even voor je kijken' 'Oke alvast bedankt!' 'Nee, sorry ik moet mededelen dat ze achter uit gegaan is maar geef de hoop niet op' 'Oke bedankt.' Ik had gehoopt dat ze vooruit was gegaan. Het is pas kwart voor 3, ik ga weer terug naar het bankhoekje waar ik net ook zat, ik zie nu de zelfde jongens die me net bijna omver liepen zitten in de de zelfde hoek als waar ik wil gaan zitten, ze zijn nu alleen met z'n 3en inplaats van met z'n 4en, ook dragen ze allemaal een capuchon, pet of muts. Ik loop naar de bank en ga daar zitten, opeens zie ik 6 ogen op me gericht en ze lachen allemaal vriendelijk naar mij. Ik ken ze ergens van maar weet niet waarvan, dan zegt degeen met krullend haar wat onder zijn muts vandaan komt 'Hello, who are you?' ' Hi, I am Hope and who are you?'

-------------------------------------------------

Heeey
Wie zou dat zijn? Best gemeen hé? Laat in een comment achter wie je denkt dat het is, jullie kunnen in het volgende hoofdstuk lezen wie het zijn!!
Groetjes
Mij❤️

Oké nu ik dat lees (16/11/15) is dat echt een slecht eind. Natuurlijk weten jullie wal wie het is. 😂

The hospital boysOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz