Cap.53.Bo !

17.2K 1.1K 61
                                    

  Din perspectiva lui Lucas
Lucrez mult în ultima vreme .Mi-ai reluat muca la companie aşa că până la ora 7 sunt plecat de acasă.Îmi e greu să mă concentrez azi , am un presentiment ciudat , am lăsat-o pe Melody şi pe copii cu mama şi simt că ceva nu e în regulă.
-Becca ? Spune-le investitorilor că mâine ne vedem la 7 .Merg acasă. spun eu către asistenta mea
-Şi fişierele de azi ?
-Fă-le tu , te plătesc dublu luna asta dacă le faci.Trebuie să ajung acasă.
Îmi iau sacoul , servietă şi mă urc în maşină grăbit.Accelerez şi trec pe roşu de câteva ori în drum spre casă dar chiar nu îmi pasă.Parchez haotic în faţăcasei şi ies din maşină.Paznicii de la poartă nu erau , aşa că îngrijorarea mea creşte.Întru în casă dar toate luminile sunt stinse şi draperiile sunttrase.Încerc să aprind lumina dar becul se arde.
-Ce drăcie ?! Înjur şi privesc becul din hol căzând.
Alerg spre dormitor şi deschid uşa încet.Nimeni .Nici în camera lui Caly nu e nimeni.Timp de 10 minute cercetez toate încăperile casei .Cobor scările şi aud un zgomot ciudat.Mă uit la picioarele mele.Am călcat pe ceva.Ridic obiectul în mâna şi îl luminez cu telefonul.Un cuţit ...
-Melody ! ţip eu disperat şi arunc cuţitul care se înfinge în scări
Stau la capătul scărilor şi mă uit în jur.
-Melody !
Îmi încleştez pumnii şi îmi muşc buza cu putere.Unde dracu' îmi e familia ?Mă aşez pe ultima scară şi îmi aşez capul în palme.Dacă le-a răpit cineva ?Dacă îmiatinge cineva iubita jur că o să îl omor cu mâna goală.Privesc în spate la cuţitul înfipt în scară , apoi mă uit în faţă.Uşa e puţin deschisă şi lasă luminaapusului să intre.Privesc în faţă şi îmi scot telefonul .Încerc să o sun pe Melody însă nimic.Arunc telefonul şi îl privesc lovind parchetul.Sincer puţin îmipasă că am lovit parchetul ăla de 12.000 $ sau că probabil va trebui să mai cheltui încă 3.000$ pe alt telefon.Simt o mâna pe umăr şi mă întorc brusc însăîntunericul nu mă lasă să văd cine e .Mă masează uşor apoi îmi depunde o sărutare pe gât.Gem uşor apoi îmi amintesc că am o iubita.Nu pot să permit nimenui sămă atingă aşa.
-Lucas ... sopteste persoana din spatele meu şi îmi dau seama cine e .
-Melody ? întreb mirat şi o trag lângă mine
-La mulţi ani ! se aud multe voci şi lumina se aprinde
În faţa mea stă mama , Agnes , Caly cu Rowsalyn într-un cărucior .Agnes are un tort mare, negru, în mâna .Melody îmi zâmbeşte larg şi se uită la mine.
-Glumiţi , nu ?! Ştiţi ce tare m-am speriat ? întreb eu şi o trag pe Melody la piept.
O strâng cu toată puterea mea şi o lipesc de pieptul meu.
-Te rog , nu îmi mai fă scene de genul asta...
Din perspectiva lui Melody
Nici nu îmi imaginam că Lucas va reacţiona aşa tragic.S-a speriat aşa tare că toată ziua m-a ţinut de mână şi mă trăgea la piaptul lui nonstop.Nu voiam să îlsperii aşa tare , în plus ideea a fost a lui Caly .Aştept să iasă din duş că să îmi cer scuze .Totuşi farsa de ziua lui a ieşit destul de bine.Iese din duş cu prosopul în jurul taliei şi geme când îşi pocneşte gâtul.
-Era să fac infart .zice el şi îşi trece man prin păr împrăştiind apă peste tot .
-Nu voiam să te sperii aşa tare . zic eu şi mă asigur că Rowsalyn doarme
-Cum să nu mă sperii , Melody ? De ce crezi că am paznici peste tot ?Nu vreau să vă pierd .zice el şi se aşează pe marginea patului
-Lucas...
-Încă nu mi-am revenit.zice el şi mă trage lângă el
Se pune în pat şi îsi dă prosopul jos apoi mă pune deasupra lui cu capul pe pieptul său tare.Mă strânge în braţe şi îmi sărută creştetul.
-Să nu pleci niciodată .zice el şi îmi magaie spatele
-Nu plec , Lucas.
Îmi ia faţa în mâini şi îmi mângâie obrazul.
-Te iubesc . spune şoptit şi îmi sărută fruntea
-Şi eu te iubesc.Şi nu te îngrijora , nu pleacă nimeni de lângă tine.Mai ales eu .
Lucas adoarme jucându-se cu degetele mele.Respiră uşor , e aşa frumos!Ştiam că mă iubeşte dar nici chiar aşa.Nu credeam niciodată că poate fi atât de protectiv şi dedicat familiei lui şi mai ales ,mie.Reacţia lui de azi mi-a arătat cât de mult mă iubeşte.Nici măcar nu avea chef de sex , aşa speriat era.
-De ce nu dormi ? aud o sopta şi îl privesc
Mă priveşte somnoros cu ochii abia deschişi.Îmi afund capul în pieptul lui şi închid ochii.
-Te iubesc. şoptesc şi mă las dusă de somn
-Şi eu , îngeraş.zice el şi ne invelste pe amândoi.  

Virgin Mystery (Part 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum