Cap.32. Messy life

14.4K 1K 51
                                    

Din perspectiva lui Lucas
Nu mă pot obişnui cu casă goală .E Caly aici , Agnes , grădinarul , dar fără Melody e pustiu totul .Mă înţeleg din ce în ce mai bine cu Caly , aşa că ieri i-am spus adevăratul motiv pentru care Melody a plecat.
-Tată ! strigă ea din dormitorul ei
Urc scările agale şi deschid uşa fără să ezit.
-Da ?
-Îmi e dor de Melody ...spune ea şi îmi întinde o poză cu mine şi Melody la nunta lui Mylo .
-Caly ... o poţi vedea când vrei tu dacă îţi lipseşte.
-Dar o vreau aici , să stea cu mine , nu îmi place fără ea .
Oftez zgomotos şi mă pun pe patul ei .
-Greşeşti , ştii ? întreabă ea cu ochi mari
-Eu ?
-Da .Nu ţi-ar face aşa ceva niciodată. şopteşte ea şi pune poză pe noptieră
-Caly , eşti un copil , dragostea nu e uşoară , uneori ... se întâmplă.
-Nu se întâmplă pur şi simplu ca oamenii să se iubească până la cer şi înapoi.O uram pe Melody la început . spune ea şi rade
-Hai la culcare , e 8 şi tu eşti trează.În pat că de nu te arunc în piscină ! spun eu şi o trântesc în pat apoi o învelesc
Sting lumina şi ies pe hol îngândurat .O luna în care am dormit singur , sau cât am putut să dorm , o luna în care în fiecare seară Caly spune că îi e dor de Melody , o luna în careAgnes se uită la mine că la ultimul om . Sunt singurul care vede adevărul aici ?! Melody m-a înşelat şi acum îmi aruncă copilul în braţe .Am mai fost încă o dată la doctor şi mi-a spus că sub nici o formă nu are cum să fie al meu .Nu pot face copii .E clar că Melody m-a înşelat.Doctorul mi-a spus că sunt 99.99% şanse să am un copil şi asta numai în condiţiile în care se intervine chimic .
Din perspectiva lui Melody.
Telefonul meu sună însă sunt prea obosită să mă ridic după el .Sună şi sună până când nervii mei ajung la cote maxime.
-Da ? răspund eu nervoasă fără să verific cine a sunat
-Melody ? aud o voce de bărbat şi mă cutremur
-De ce suni , Lucas ?
-Caly are nevoie de tine.
Când aud de Caly mă liniştesc.Credeam că o să mă urască dacă plec aşa dar acum îmi dau seama ce copil minunat e
-Spune-i că mă poate vedea când vrea ea . zic eu calmă
-I-am spus şi eu însă mă gândeam la ceva ce ar ajuta-o să treacă mai bine peste moment
Oftez puternic şi mă las pe spate pe pat.
-Accept orice dacă o face fericită.
-Vreau să fii bona ei . Nu e greu . Vi pe la 10 , pleci înainte să ajung acasă.Stai cu ea cât sunt la muncă .Caut bonă de trei zile .Ultima a plecat val vârtej după ce Caly i-aţinut o ora de educaţie sexuală .M-a făcut psihopat şi a ţipat la mine câteva minute.
Mă pufneşte râsul şi apoi îmi amintesc că vorbesc cu Lucas.
-Accept. Dar ...
-Te plătesc.
-Mâine la 10 sunt acolo.spune eu şi îmi notez pe o foaie
-Mulţumesc ... şopteşte Lucas şi închide fără să mă lase să răspund.
Pun telefonul la încărcat şi mă uit la tavan.Să îi aud vocea după o luna întreagă mă zguduie pe interior şi mă face să tresar .Tremur , şi nu înţeleg de ce.Simt că ceva în mine încănu s-a stins , deşi îl urăsc pentru ce mi-a făcut , pentru că m-a lăsat să îi cresc copilul singură , pentru că nu m-a crezut şi nici nu i-a păsat.Putea să verifice, să caute , nu l-aş fi înşelat pentru nimic în lume...atunci .Acum , în momentul asta m-aş culca cu oricine numai că să uit de tot.Dar cui îi trebuie o femeie gravidă ? Cine vrea o femeie cu copil ? Cine o să mă vrea pe mine , femeia care l-a înşelat pe Lucas.Ziarele au scris că ne-am certat din cauza banilor , dar ce vor zice când o să am o burtă cât 3 kg de pizza ?Sunt speriată de toată situaţia , insclusiv că urmează să fiu bonă lui Caly.O iubesc şi vreau să fac parte din viaţă ei însă asta înseamnă să fac parte ,indirect, şi din viaţă lui Lucas , bărbatul care m-a minţit că mă iubeşte.Orice s-ar întâmplă nu o pot lasă pe Caly aşa , pe mâna străinilor.Ştiu că Lucas lucrează mult şi ea se simte singură dar mă gândesc cum o să îl evit.Ajung când e deja plecat şi plec când nu a ajuns , însă mă îndoiesc că nu o să dau ochii cu el din întâmplare.Nu pot să dau ochii cu el .Nu vreau să o fac.În momentul defaţă singurul lucru pe care îl simt pentru el e dispreţ şi scârbă.Şi cu toate că îl urăsc pe tatăl copilului sunt nebună după copil .Îmi iubesc copilul deşi are numai două luni .Oare cum va arată?E fetiţă sau băiat?Ce nume să îi pun?Dacă e bolnav?Ce o să îi scrie pe certificat...fără tată?

Virgin Mystery (Part 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum