Capitolul 45

142 11 0
                                    

Am făcut destule cumpărături pentru ca ceasul deja arata ora 17 , si stomacul meu cerea de mâncare , așa ca am hotărât sa mergem la KFC.
- Alessia ? Întreabă Sasha zambind. Cum merge cu J ?
- Justin ? Aproba ea . E bine , sau cel puțin asta cred .
- Crezi ? Hai zi , ce te macină ?
- Habar nu am , am cincizeci de mii de întrebări.
- Cum ar fi ?

Justin

Sunt la studio , cu Sam și Kyle , în încercarea de a gasi o modalitate sa mă pot lăsa de cocaina . Am slăbit groaznic , alimentele sănătoase lipsesc cu desăvârșire iar corpul meu cedează .
- Fuck , Juss ! Tipa Sam.
- Ha ?
- Nu te poți abține ? Întreabă Kyle
- Știi ca încerc nu ? Spun repede .
- Ba nu . Nu o faci . Te joci cu viața ta , sper sa te lovească ceva și sa te trezești .
- Să te ia naiba Samuel .
- Cum ? A țipat deodată Sam .
- Încetează sa te porti ca tata , sunt niște droguri , de care sunt capabil sa mă las . Cred . Pun accent pe ultimul cuvânt
- Știi ? Nu o fa pentru tine , nu ai nici un motiv , fa asta pentru Alessia . Și jur , Juss , dacă ea mai varsă o lacrima din cauza ta , atat Harry cât și eu .. O sa vezi .

L-am lăsat sa mă amenințe în continuare, am plecat râzând de acolo , erau prea amuzanți . Ce le pasa ? De ce ? Sunt departe ca sa poata înțelege prin ce trec eu .
Am urcat în masina si am plecat spre casa Alessiei , sperand sa aibă ceva de mâncare , pentru ca cedam .

Am intrat rapid în casa , însă un sentiment de neliniște mă acaparează când nu văd nici o mișcare . Ma descalt si intru direct în bucătărie , era trecut de ora 5 și ea nu era acasă . Ma supara când o găsesc în locurile în care ar trebui sa fie . O sa o iau la mine , unde regulile le fac eu , iar cine nu le respecta le plătește .

După aproximativ o ora și jumătate ușa de la intrare se deschide și Alessia intra râzând . Pungile de cumpărături le arunca pe pat si imi zambeste naiv .
- Ce faci ? Ai terminat treaba ? întreabă .
- Dar tu ? Pe unde ai stat ?
- De ce imi răspunzi cu o alta întrebare ? Răspunde ea nervoasă
- Da! Am terminat . Știi ce vreau ?
- Ce anume ? Spune apropiindu-se de mine .
- Să îți iei câteva haine și sa mergem la mine .
- De ce ?
- E mai bine , aici mă simt supravegheat. Mint eu
- Dar eu vreau sa rămân aici , e mai bine.  Ce te macină ? Și Dumnezeule , cine te supraveghează ? Începe sa rada .

O privesc ciudat și urc repede sus , lasand în urma țipetele ei , scot toate hainele din dulapul ei și le pun în geamantan . Vine imediat după mine și tipa cât o țin plămânii,  însă eu parcă sunt în transa , nu vreau sa o ascult.  Trage de mine și mă împinge sa încetez , dar eu turbat de furie refuz sa mă opresc .
- Justin , încetează . Te rog . Tipa . Ce s-a întâmplat?  De ce nu vorbești cu mine ?

Alessia

Starea lui de nervozitate mă face sa plâng , și chiar nu pot înțelege ce naiba e cu el , ce poate fi așa rău cu el . Nu vorbește , nu asculta , nu se oprește .

- Justin, Justin . Strig eu .

După atâtea strigate , închide geamantanul și coboară scările spre ușa de la intrare , ma trage și pe mine după el . Pune totul în mașină , apoi mă trage înspre el .

- Iubita , asculta . Zâmbește . Vii cu mine și nu mai avem alta discuție.  Ok ? Pare tare ciudat , privirea asta de nebun.  Nu îmi place sa avem discuții contradictorii, în care sunt nevoit sa tip sau sa te fac sa înțelegi prin alte moduri . Ne-am înțeles ?
Tac , nu spun nimic . Il privesc speriată și cu lacrimi în ochi,  oare cine e ? Mă îmbrățișează , apoi deschide portiera și mă urc în mașină , plecând în graba spre casa lui. 

Btw , nu am mai scris pentru ca facultatea nu îmi permite . Timpul e prea puțin . Oricum , I love you !


Succes A .Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu