Capitolul 44

208 14 0
                                    

În dimineața ce a urmat , m-am trezit brusc , parcă dintr-un coșmar . Am privit în dreapta mea și Justin dormea liniștit , cu gura usor întredeschisă .
M-am ridicat din pat , am intrat în baie și mi-am făcut un dus rapid , apoi m-am îmbrăcat într-un tricou și pantaloni scurți , și am ieșit , pășind usor pe parchetul ce scârțâia.
Am intrat în bucătărie și mi-am luat un suc de portocale din frigider , apoi m-am așezat la masa privind pe geam în curtea din spate .
Ma gândeam sa curat puțin gradina , sa redau strălucire , însă gândurile mele s-au dus când am auzit ușa de la camera izbindu-se.
- De ce trântești ușa ? Strig eu
- Din greșeală . Nu am vrut . Aud o voce somnoroasa.
- Te-am trezit eu ? Il întreb în timp ce se așează lângă mine . Sper ca nu !
- Nu , dar ce faci aici ?
- Nu știu , mă gândeam. Oftez eu .
- Ihm . La ce ?
- La ... la ... Ma bâlbâi . Imi doream sa ii spun atâtea lucruri. La noi !
- Ai un subiect anume ? Spune bând din suc .
- Nu prea ... nu prea .. Uite Juss , eu nu știu nimic despre tine , familia ta , viața ta . Habar nu am de ce ești acum aici ? Încerc sa îmi innec plânsul .

Se întoarce pe vârfuri și zâmbește în coltul gurii , apoi aplauda , ca la spectacol.

- Ce faci ? Întreb nervoasă
- E o întrebare buna . De ce sunt eu aici ?
- Ai un răspuns ? Întreb din nou .
- De fapt ... nu am ! Pur și simplu îmi închide gura . Dar as vrea sa îl găsești tu , încearcă sa privești în mine nu prin mine ..
- Eu nu pot gândi și pentru tine , știi nu ?
- Nu am spus asta A .

Imi cere lucruri imposibile , sa îi găsesc eu motive pentru care e el aici cu mine , ar putea fi mii .
M-am ridicat de pe scaun și am spălat vasele , apoi am vorbit la telefon cu mama care nu mai vroia sa se facă văzută pe acasă .

- Ce faci astăzi ? trezesc vorbind .
- Ce zi e astăzi ? Îmi răspunde cu o întrebare .
- Știi ce faci tu ? privește întrebător . Răspunzi cu o întrebare pentru a te gândi la o minciuna !
- E cea mai tare constatare de psihopata pe care am auzit-o vreodată ! Începe sa rade în hohote . Ești complet paranoica .
- Gata , încetează . Așa gândesc femeile , nu ? E luni .
- Da , e luni . Imi da impresia ca își bate joc de mine . Vezi ? Încă te mai țin de vorba pentru ca nu știu ce minciuni sa spun . În continuare râdea .
- Îți bați joc de mine , enervez și încerc sa ridic de pe canapea însă el trage sub el . Ești greu , ridica-te . - Alessia , inceteaza sa te mai porti ca un copil . Ma privea sincer .

După câteva ore în care ne-am îmbrăcat, aranjat , el a plecat spunând ca are câte a lucruri de rezolvat pana pe la ora 7 seara. Am rămas acasă ca deobicei , pierzând vremea cu prostii .
Am sunat-o pe Sasha sa o întreb dacă vrea sa meargă cu mine la niște cumpărături , iar răspunsul a fost afirmativ și am mers la mall .

- Bună Alessia . Imi spune Sasha .
- Hei . Ce faci ?
- Probabil o sa mor câteva ore la cumpărături. Rade fumand din tigara .
- Ai dreptate .



Ok , știu . Am întârziat , doar ca timpul nu prea îmi permite . Mai știi ca e scurt , foarte scurt . Însă apucasem de următorul capitol și nu prea avea sens . Așa ca l am făcut așa ...
Lectura plăcută . Ly !

Succes A .Where stories live. Discover now