Capitolul 10

365 11 2
                                    

Pov Justin

Il privesc in ochi pe idiot si el pare la fel de panicat ca mine , ma asez langa Alessia si ii iau fata intre palmele mele , simtind transpiratia ei rece , si inima care ii bate usor , ma ridic spre cei din jurul meu si nu stiu ce sa fac .
O iau in brate si o car spre masina mea , parcata in garaj . Era uda , tremura si inima abia ii batea si eu nu stiam ce are .
O bag pe scaunul din dreapta si ii pun centura , zacant inca inconstienta , intru si eu in masina si ii pun hanoracul peste ea . Pornesc repede masina si ies rapid din garaj gonind spre nicaieri , habar nu aveam unde .
Nu reactiona la nimic , nici macar la viteza care o aveam , nici la bassul asurzitor , nici faptul ca tipam la ea , incercand sa o scot din transa .
Caut un indiciu care sa imi spuna ce are , dar nimic , doar inconstienta si transpiratia asta rece care se revarsa pe trupul ei . Conduc in continuare spre nicaieri cu ochii aproape in lacrimi , fumand incontinuu , si blestemandu-mi zilele .
Opresc masina in fata casei mele si ii desfac centura , si ii cade telefonul din buzunar , un alt telefon . Il scot din buzunar si il pun in buzunarul meu , il controlez mai tarziu . O caut in continuare in buzunare , gasesc un card si niste bani , in buzunarul de la spate o punguta mica imi deschide larg ochii , o iau imediat si pe loc imi amintesc cine foloseste aceste droguri .
O iau in brate si o duc in camera mea unde o intind pe pat , o dezbrac de blugi lasand-o doar in lenjerie .
Imi iau telefonul de pe masa si o apelez pe Lyly .
* Ce i-ai facut ? Marai la ea
* Eu ? Mai gandeste-te odata . Rade .Mai bine ai injecta-o daca o vrei in viata , cu o doza mica ca sa ii tii inima in viata .
Inchid puternic apelul la auzul tampeniilor pe care le scoate pe gura , o vreau treaza dar nu dependenta . Stiu ca e greu , o sa se trezeasca . Prepar putin praf si ii strang venele ca sa i se umfle pentru a o strapunge direct si repede , fac asta cu maxilarul inclestat la maxim si cu o nervozitate apriga .
O las vreo 15 minute in pat , in timp ce eu bat la tobe din toti nervii , facand un zgomot infernal , sperand ca se va trezi .
O vad ridicandu-se usor si tinandu-se de cap , observand cat de uda este si dezbracata , ofteaza si isi lasa capul pe spate . Ma indrept spre ea si ma asez langa ea , lasand si eu capul in jos , se intinde iar in pat si incepe sa rada .
- Tu , marele rege m-ai salvat ? Rade isteric
- Aha ... incerc sa ma calmez . Ce vrei ? Sa iti dovedesc ca nu imi pasa ?
- Tocmai ai dovedit contrariul .. se ridica si se apropie de urechea mea .
Doar simtindu-i rasuflarea ma excit , imi inchid ochii si o iau de mana incercand sa o opresc din a sufla aerul cald pe corpul meu .
Ii simt pielea umeda si rece , catifelata de altfel si incep sa o mangai pe mana pana pe spate , simtind cum fiecare celula din corpul ei se incalzeste , o trag mai aproape de mine si imi pun fruntea lipita de a ei ..
Mi-as dori sa fie lucida si sa vorbim , dar oricum ar fi ma las purtat de val .
Ma ridic brusc naruit de ganduri rele si amintiri , daca as face asta acum ar suferi . Dar stai , de ce imi pasa ? E drogata , inconstienta si as putea sa o pacalesc .
Ma intorc spre ea zambind , si ea se intinde in pat chicotind prosteste , imi dau tricoul ud jos si o iau in brate , sarutand-o cu fiecare nerv din corpul meu , se lasa prada nebuniei din interiorul venelor si tipa atunci cand ii musc buza de jos .
E asa fragila , intinsa pe pat , uda din cauza ploii si nu a mea , lucru care ma enerveaza putin , in mainile mele ea pare un cub de gheata , se invarte in cearsafuri si imi striga numele , cea mai frumoasa melodie auzita de mine pana acum ..
Ma asez peste ea usor , mangaind trupul mic , facandu-ma sa transpir si chiar sa imi las capul pe spate atunci cand ea isi baga mainile in parul meu . Se apropie de usor de gatul meu si imi suge pielea pasional , cazand prada nebuniei ei , nu ma mai pot abtine . O strang brusc de talie , bagand mainile pe sub ea , ridicand-o in genunchi , si sarutand fiecare particica din gatul ei . Ii simt inima pulsand cu putere si gemetele ei care imi strigau mai tare numele .
E asa excitanta aceasta tensiune , o intind la maxim , as vrea sa o fac cu ea asa cum n-am mai facut-o , am multe fantezii cu corpul ei ...
Ii ridic usor maieul ud si ea rade , ridicand mainile in semn ca vrea sa ii scot bluza care ma incomoda ..
In acel moment ea se ridica si eu imi pierd rasuflarea cand arunca maieul imaculat , incepand sa isi miste corpul fredonand o melodie .. nu ma pot concentra la versuri ci doar la corpul ei .
Are un fund bombat si perfect rotund , o talie micuta care se onduleaza pe ritmul ei , incerc sa vin mai aproape de ea , dar ma impinge inapoi in pat , tinandu-se cu mana de par si dansand in poala mea , imi venea sa o ating , sa o devorez . Se departeaza de mine si incepe sa se invarta prin camera , facandu-ma sa ma mut de pe o parte pe alta a patului . Se duce in dreptul draperiilor si se apleaca cu capul in jos si scotand in evidenta fundul , facandu-ma sa tip , bagabdu-mi pumnul in gura . Vine inapoi spre mine si imi mangaie pieptul pana la linia boxerilor si se joaca cu ea , ma innebuneste , vrea sa ma omoare in seara asta . Imi scoate din buzunar pachetul de tigari si scoate o tigara pe care o bate usor de pieptul meu , apoi o pune intre buze si aprinde flacara brichetei pe care o misca de vreo cateva ori in fata mea , apoi isi aprinde tigara .
Se ridica de pe mine si isi pune mainile pe partea din spate a sutienului , deci ca il deschide , sar pe ea . Sufla fumul tigarii in aer , simtind un miros cunoscut de tutun combinat cu iarba . Fuck ! Am uitat ca in tigari era marijuana .
Ma ridic de pe pat si ii ating pielea rece , cu mainile mele mari , facand-o sa scanceasca cand i-am intors privirea spre mine si am strans-o puternic , ea sufland fumul in ochii mei . Nu am vazut pe cineva asa drogat si sexy , in viata mea .
O prind puternic si ii trag sutienul pe care il arunc unde apuc si ii presar fiecare san cu cate o muscatura si un sarut , lasand niste semne foarte vizibile .
O ridic in bratele mele si o privesc zvarcolindu-se in stransoarea mea , o intind in pat si imi scot pantalonii , ea invelindu-se cu cearsafurile moi , nu stiu ce simte acum dar eu .. am rabdare .
Ma asez langa ea strangand trupul mic la pieptul meu , si sarutand gatul ei fierbinte , locul meu preferat .
Se intoarce la mine si imi zambeste , apoi isi pune mainile pe pieptul meu .
- De ce nu o faci ? Se adreseaza indignata si nesatisfacuta .
- Rabdare , imi intorc gatul si ii arat tatuajul meu , ok ?
Rade cand il observa si ma strange in brate , lasandu-si capul pe umerii mei si adormind .
O sarut pe frunte si o privesc tulburat de toate lucrurile care s-au intamplat , o iubesc ? Sau doar ma atrage si eu cad prada ? Sunt eu cel care o vaneaza sau nu ? Rabdare ? Serios ? Am eu rabdare ?
Am un plan foarte bine pus la punct , dimineata nu o sa stie nimic si o sa ii confirm faptul ca acum este a mea , si apoi o sa imi cada la picioare ...
Nimeni nu se va atinge de ea , si cand o sa fiu pregatit ii spun tot . Mint !
O sa o mint , pentru ca o protejez , in felul asta nimeni nu se apropie de ea , si o sa isi de-a seama cum sunt eu cand o sa plec . Dar inima mea e impacata ca nu face asta ..
Intr-o zi o sa cedez psihic .

Succes A .Where stories live. Discover now