Capitolul 41

213 11 5
                                    

Justin

Nu știu dacă va amintiți de cursa nebuna de după Met Gala și apoi faptul ca ea îmi cerea explicații.  Da , explicatii , ce mult mă enervează cuvântul asta .
Am terminat-o la propriu cu ea , mi-am terminat cacatul asta de facultate și m-am întors la viață mea . Ziarele au început din nou sa mă explodeze cu stupiditati . Unele chestii sunt adevărate dar unele , de unde dracu le scot , însă pentru bani ar fi în stare sa mă declare mort . Ce chestie !

Nu am plecat din New York,  nu cred ca plec prea curând , caut o parte din mine care rămâne aici mereu însă ...
În fine .
Am renunțat la relații de durata și iubire , mi-am dăruit-o deja și nu e pe lângă mine sau de mine.  Așa ca relațiile mele călătoare sunt bine venite ..

Am o noua " iubita " sa zic așa , e o boboaca la facultate , e foarte frumoasa dar cam timida pentru mine . Însă e bine venită în lumea mea aiurita și plina de nebunii .

Aștept de mai bine de o ora în fata facultății , răcoarea asta de toamna îmi cam da bătăi de cap având în vedere ca îmi tratez bolile cu droguri și nu prea dau înapoi .

Alessia

Mi-am obișnuit viață fără Justin , sau cel puțin asta cred eu , sau așa as vrea . Mereu îl caut sa fie lângă mine dar de când a plecat de la facultate nimic nu mai e la fel . Eu și Sasha am devenit cele mai bune prietene și ea a început sa iasă cu Sam , o veste buna.  Rita se distreaza cu niște noi prieteni și nu prea ne mai vedem . Mama , eu și Albert locuim împreună pentru ca lucrurile sunt liniștite și suntem cea mai buna familie .
Iar dacă întrebați de Brooklin , suntem un cuplu destul de echilibrat având în vedere ca el e mai mic ca mine cu un an ca mine și nu mai locuim împreună .

Ieșim din facultate , nici nu știu când au trecut 5 ore , sunt cu Sasha și Sam pe scările facultății .

      - Uite cine e aici ? Spune în șoaptă Sam către Sasha .
      - Taci !

Ii aud și încerc sa merg cu ochii înlăcrimați în pământ pentru a nu îl privi.  E adevărat ca mi-as dori sa îl văd foarte mult , sa îi pot vorbi dar nu vreau , am o voința de fier .
Am zâmbit în coltul gurii când Sasha mi-a strâns umerii și a ras . Sam a mers la el și s-au îmbrățișat așa cum o făceau acum câteva luni . Ce ciudat e sa îi văd din nou prieteni deși știu ca el nu mai e așa .

Justin

Îmi butonam telefonul în timp ce Sam a venit spre mine și ne-am îmbrățișat ca atunci când o făceam când eram apropiați. 

      - Ce faci pe aici ? întreabă el zambind
      - Aștept pe cineva . Spun eu răgușit .
      - Te-ai schimbat . Imi spune el analizandu-ma.  De ce nu ești cu mașina ?
     - Habar nu am . Asta îmi era la îndemână ! Spun eu uitandu-ma la motocicleta. Dar tu ? Ce mai faci ?
     - Mai nimic . În week-end e o cursa la Kyle , ce spui ?
     - Poate . Răspund nervos.  Trebuie sa plec. 

Ane sosește lângă mine și îmi fura un sarut apoi eu îl salut pe Sam și urcam pe motocicleta.  Eram nervos ca am vazut-o , ca știam ca suferă . Am mers cu o viteza izbitoare pe motor , încât o simțeam pe Ane câte mă strângea încât respirația mea aproape se oprea. 

Alessia

Așteaptă o fata , pe tipa aia Ane , e boboaca pe aici.  Eu și Sasha am mers la Star și am comandat o cafea apoi Sam a venit in graba asezandu-se lângă Sasha .
       - Alessia ? Întreabă el iar eu ridic capul . În week-end mergem la o petrecere de dragul zilelor bune ?
       - Nu știu.  Trebuie sa vorbesc cu Brooklin.  Spun ei și el ofteaza .
       - Cred ca nu are nimic de comentat.  Spune Sam indignat .
       - Bine atunci , ești așa enervant . Spun eu zambind .

Succes A .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum