Stay with me 10

592 45 23
                                    

Sirius POV

We zitten nu al uren in de bibliotheek, maar niemand kan wat vinden. We nemen om de beurt steeds 10 minuten pauze. Het is nu Lily's beurt om te pauzeren, en ze pakt haar telefoon. Ze heeft een Samsung S3. Het heeft een heel groot scherm en werkt heel erg snel.

(Jaja in die tijd hebben ze dit allemaal niet, maar ik vind van wel XD dus de tijd boeit me niet echt, Wat we nu hebben hebben ze daar ook)

Ze kijkt naar 1 of andere vent die zichzelf Pewdiepie noemt en video's opneemt. James heeft een tijdje meegekeken en vond het blijkbaar hilarisch, want ze lagen de hele tijd samen in een deuk.

Angel en ik zoeken nog even verder tussen de boeken, maar we vinden alleen informatie over engelen, niks over de duistere engelen of Olivia Junnece. Dat vind ik niet normaal, want Olivia Junnece is een echte legende. Ik kijk naar de verboden afdeling. Waaschijnlijk vinden we daar meer. Angel heeft gezien dat ik daarnaar keek, want ze stoot me meteen aan.

''Daar mogen we niet komen'', zegt ze zachtjes.

''weet ik, maar heb ik ooit iets niet gedaan omdat het niet mag?''

''Nee'', zegt ze lachend.

Ik sta op en loop naar de trap naar de verboden afdeling.

''Wacht, ik ga mee'', zegt Angel en ze loopt achter me aan.

''Ik dacht dat jij een engel was, Angel?''

''Ben ik ook, maar ik ben een beschermengel, weet je nog? Ik bescherm mensen en daarboven ben jij in gevaar en ligt misschien de enige manier om Lily te beschermen, dus niet zeuren''

''Dit vind ik best wel stoer van je.''

''Zo braaf ben ik niet hoor, daarom hou je ook zo van me.''

Ik grinnik en ren de trap op, Angel achter me aan rennend.

Het laatste stuk til ik haar op, onder luid protest natuurlijk.

''We hebben nog 15 minuten, dan sluit de bibliotheek en moeten we vertrekken'', zegt ze.

''Je horloge staat verkeerd, hij is al een uur geloten'', zeg ik waardoor ze in de lach schiet.

''We gaan die informatie vinden'', zeg ik terwijl ik haar weer neerzet,'' desnoods blijf ik hier overnachten''

''Desnoods blijven WE hier overnachten'', zegt ze met de nadruk op 'we'.

We zoeken 3 kwartier, tot Angel een boek vind over informatie over Olivia Junnece.

Olivia Junnece is geboren op 23 januari 1234. Als kind werd ze opgevoed als een engel, maar het ging niet als geplant. Op 10-jarige leeftijd heeft ze contact gehad met Voldemort, waardoor ze een duistere engel werd, die beter bekend staan als Vampiers. Op Olivia Junnece rust een vloek, waar Voldemort (Tom Riddle, Marten Vilijn) en Bellatrix van detta verantwoordelijk voor zijn. Deze vloek luidt: Wie Olivia wil vermoorden, moet zijn/haar leven hiervoor geven... Om Olivia Junnece te doden zonder hier uw leven voor te geven moet je haar met een staak van een witte eik doorboren. Daarbij moet u eerst de mensen die door haar getransformeerd zijn doden.

De mensen die door Olivia getransformeerd zijn, kunnen echter wel met gewone vampiermanieren gedood worden, met een staak. Deze staak moet wel van eikenhout gemaakt zijn, anders zou dit een tijdelijke dood opleveren.

bekende mensen die getransformeerd zijn door Olivia Junnece zijn:

Rebekkah Lubbermans, Asmodom Vilijn en Lexina Bustens


Perfecte problemenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu