26.Cu el uit

745 73 8
                                    

„ Chiar incerc sa ma prefac ca sunt bine, dar este greu
Chiar si dupa ce am incercat sa fac orice cu exceptia respiratului
Intr-o zi, daca pierd dragostea din nou, nu o sa mai fiu niciodata asa
Imi gravez aceste versuri in inima
Nu crede ca a nu trece peste tine este patetic
O sa ranesc tot ce vreau si o sa plang cat vreau " - Mad Clown ft. Hyolyn

~Ally(H)~

"Vrei sa mergem pe aici dupa ce repetam?"imi scutur capul fara sa o privesc pe Hyeri si nu stiu daca a schitat ceva despre starea mea deprimanta sau nu.Nu am nevoie sa merg deloc pe aici...mi-as aduce aminte lucruri ce trebuie sa ramana inchise.

"Am ajuns."soferul nostru de azi opreste masina si sunt prima ce o paraseste.M-am imbracat in niste pantaloni de trening si un tricou lejer pentru repetitia de dinainte de concertul de diseara.

"Uite-i acolo pe GOT7,tocmai au terminat."imi face semn Bora si aprob,luand-o incet in fata.Inspir profund aerul cand ochii mei se intalnesc cu ai lui Rap Monster si apoi imi las privirea in jos,din cauza celorlalte sase perechi de ochi ce obisnuiau sa ma stie in cu totul alta lumina.

"Am terminat,va urmarim de aici,oricum nu avem unde merge deocamdata."JB imi sopteste cand ajung langa ei cu fetele.

"Vrei sa spui ca tu o sa te uiti,nu ei."zambesc foarte subtil si el isi lasa privirea in jos cu un zambet larg.

"Imi place sa te vad dansand,deci nu ma abat azi."il privesc mai mult decat ar trebui cand se departeaza de mine si Bora e nevoita sa isi dreaga vocea pentru a ma strecura prin spatiul din spate ca sa ajung pe scena.Totul e mare aici si inca se fixeaza lumini si alte chestii,cu siguranta va fi un concert special.

"Doar de trei ori,fetelor."ni se spune si noi aprobam.E bine ca nu exista niciun pericol privind scena,e sigura.Imi prind parul in coada si Bora cere sa porneasca melodia noastra,nu o vom canta pe cea noua.O avem pastrata pentru zilele urmatoare dupa ce va aparea MV-ul oficial.Cand ma uit inspre spatele scenei in timpul dansului,JB sta sprijinit de o scara si se uita atent.Cand ma uit a doua oara,nu mai e acolo.Sunt transpirata si mai avem numai o data sa repetam pe scena totul,iar eu fac tot ce pot sa nu ma distrag.

"Tampitule,ai grija cu aia!"un barbat striga foarte tare si exact cand trebuie sa ma duc mai in fata scenei pentru partea mea,o bucata de metal cade spre mine si ochii mi se maresc instantaneu.Totul e prea repede presupun,dar eu vad totul cu incetinitorul,bucata cade in reluare spre capul meu blocat in sus.Doua maini ma insfaca din spate si cad pe spate,totul revenind la viteza normala,numai pulsul meu fiind acum foarte accelerat cu respiratia mea.

"O doamne!"suspina Ga Eun care sta in spatele meu pe jos,cu mainile inca pe umerii mei.O privesc bulversata si clipesc des.

"In momentul asta iesi de acolo si iti dai demisia!Putea sa moara acolo!"managerul meu zbiara din spate.Managerul vine in fuga alaturi de JB si ma ridic usor nesigura de pe jos,inca in soc.

"Esti bine,H?Te-a atins cumva?"imi scutur capul agitata spre manager si isi incordeaza maxilarul."Ma duc sa ma ocup de asta."spune si pleaca precum o furtuna.

"H,esti bine?"JB se apropie de mine si imi las privirea in jos.Nu e nimeni in jur acum,dar tot ma simt nesigura ca a venit la mine asa.

"Sunt bine,nu e necesara atata grija."expir aerul si ii aud injuratura lui Ga Eun.Hyeri e speriata si Bora ma analizeaza in liniste.

"Daca nu te trageam cine stie ce pateai,Ally."imi spune si aprob.

"Merg sa vad ce se intampla,hai cu mine Hyeri."murmura Bora.JB ma ia usor in brate si oftez.

"Daca ne vede cineva..."soptesc.

"Toti sunt preocupati acum prin spate."imi mangaie parul si il imbratisez la randul meu.Pentru o clipa imi dau ragazul sa ma calmez in bratele lui,cu ochii inchisi in timp ce el ma linisteste.Apoi ma departez si ma prefac ca nu s-a intamplat nimic,de teama de a nu fi vazuti.Ma intelege si imi spune ca merge la baieti,iar eu aprob in timp ce il urmaresc pe masura ce se departeaza de mine.Intr-un fel ma simt in aceeasi masura goala pe dinaintru,pe cat ma simt si de plina...Cum vine asta?

TOMUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum